قفل شكستن Ds

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من DSTT دارم ولی مشکل داشت فعلا تو خماریم
کنسولتو با DSTT دیگه ای امتحان کردی؟
اگه ممکنه در مورد Flash me ,Opera یه توضیح مختصر بدن دوستان ممنون میشم :blushing:
درمورد اُپرا: مثل اینکه باید بیخیالش شد، چون به یه کارتریج توی SLOT2 برای ران شدن نیاز داره.
درمورد FlashME: یه رام(یا FirmWare) هست که جای فرم ویر خود DS میشینه و یه سری قابلیتها به کنسول اضافه میکنه. مثلا موقع روشن کردن کنسول اون صفحه Welcom and Safety Warning نشون داده نمیشه. یا تو یه سری از فلش کارتها(معمولا SLOT2) حتما باید فلش می رو نصب کرد تا بشه رامهای غیر ارجینال رو ران کرد. توضیحات تکمیلی:
One of the most prevalent booting tools is the program FlashMe. This is a modified firmware for the DS. Once it is installed over the existing firmware on the DS, homebrew applications can be booted directly from SLOT-2. In addition to being a booting tool, it also protects the DS from trojan horse programs and removes the RSA check on DS Download Play, allowing the user to use WifiME (Wireless Multi Boot) to download homebrew applications. Optionally, it can disable the health and safety warning shown when the device is powered on. Many users of SLOT-1 devices still install FlashMe because of these extra features.
Since the FlashMe installation program is itself a homebrew program, another homebrew booting tool is required for its installation. The other homebrew booting tool is only needed once, at install time, and therefore can either be borrowed for this occasion or sold after use. Upgrades to FlashMe can be booted from the existing FlashMe installation.
برای ران کردن homebrew و بازیهای کپی توی DSTT نیازی به نصب فلش می نیست:
DSTT Functionality
...
◇ No FlashMe, built-in NoPass, and the GBA cards in slot2 can be started directly.
...
ولی اگه بخوایم کنسول قابلیتهای بیشتری داشته باشه فلش می نیازه.

متاسفانه DSTT رو تو لیست فلش کارتها ساپورت شده توسط فلش می ندیدم و میترسم رو ds نصب کنم.
مثل اینکه dsLinux هم با dstt سازگار نیست و ران نمیشه.
درکل به نظرم dstt خیلی جالب نیست و فقط به درد بازی بچه ها میخوره، شاید منم اگه میخواستم واسه خودم بخرم، چیزی جز این میخریدم.

اگه بخوایم کنسول قابلیتهای بیشتری داشته باشه فلش می نیاز نیست.
شما که استاد مایی بفرما چی نیازه؟
چه کارکنیم لوگوی نینتندو نشون داده نشه؟
چه جوری homebrew دان کنیم؟
چه جوری جلوی تروججان رو بگیریم؟

حواهشا بیجواب نزار ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or