Farshad360
کاربر سایت
زیر ۳۰۰ باشه میشه بازی کرد.
ما امشب با پینگ ۲۵۰ بازی میکردیم، مشکلی نبود
سرعتتون چقدره شما ؟
زیر ۳۰۰ باشه میشه بازی کرد.
ما امشب با پینگ ۲۵۰ بازی میکردیم، مشکلی نبود
دوستان کیا موافق هستن که مسابقات تایتانفال بزاریم؟
راجعبه اینکه چقدر حجم مصرف میکنه اطلاع ندارم چون نامحدود دارم اما در ارتباط با اینکه میگید روزی ۴ساعت بازی انلاین میصرفه یا نه ؟ باید به شما بگم که چرا کنسول ایکسباکس خریدید و بازی اورجینال میکنید و این همه هزینه میکنید ؟ همه بازی اورجینال میگیرن که لذت بخش انلاین و ببرن.. پس مطمئن باشید که به صرفه هست شما هم میتونید از طریقه اکانت گلد بازیهای گلد و رایگان دانلود کنید و بازی کنید هم میتونید از تخفیفها استفاده کنید...اکانت سیلور هم من تاحالا نشنیدم و فک نکنم اصلا اکانت سیلور وجود خارجی داشته باشه شما فقط با داشتن اکانت گلد میتونید اونلاین بازی کنیددوستان عزیز، شما که لایو بازی میکنید ، ماهانه چه قدر ترافیک اینترنت مصرف میکنید ؟ چون فک کنم بازی هایی مثل تایتان فال و فورزا و .... روزی 1 گیگ مصرف کنند البته 100% بستگی به مقدار بازی کردن داره ، واسه همین به عنوان مثال اگه بنده روزی 4 ساعت لایو بازی کنم ماهانه چند گیگ مصرف میشه ؟ و سوال بعدی اینکه واسه روزی حدود 4 ساعت ارزش داره پول اکانت گلد لایو بدم ؟ یا اصلا کلا لایو نیام بهتره ؟ سوال بعدی اینکه با اکانت لایو سیلور هم میشه آنلاین بازی کرد یا نه حتما باید گلد باشه ؟ اگه با سیلور میشه آنلاین بازی کرد پس اکانت گلد چه ویژگی هایی داره ؟
دوست عزیز آخه شما یه سوال هایی پرسیدی که به همه چیز بستگی داره و جواب قطعی نداره !!!دوستان عزیز، شما که لایو بازی میکنید ، ماهانه چه قدر ترافیک اینترنت مصرف میکنید ؟ چون فک کنم بازی هایی مثل تایتان فال و فورزا و .... روزی 1 گیگ مصرف کنند البته 100% بستگی به مقدار بازی کردن داره ، واسه همین به عنوان مثال اگه بنده روزی 4 ساعت لایو بازی کنم ماهانه چند گیگ مصرف میشه ؟ و سوال بعدی اینکه واسه روزی حدود 4 ساعت ارزش داره پول اکانت گلد لایو بدم ؟ یا اصلا کلا لایو نیام بهتره ؟ سوال بعدی اینکه با اکانت لایو سیلور هم میشه آنلاین بازی کرد یا نه حتما باید گلد باشه ؟ اگه با سیلور میشه آنلاین بازی کرد پس اکانت گلد چه ویژگی هایی داره ؟
خدمت شما عارضم که :با تشکر از شما دوست عزیز.
میشه بگید تا حالا خودتون چه بازی های رایگانی توسط گلد لایو دانلود کردید ؟ بازی هایی هستند که ارزش دانلود داشته باشن ؟
یه سوال که فکر منو به خودش مشغول کرده اینه که آیا میشه با یه کنسول دو نفره آنلاین بازی کنیم ؟ منظورم با دو دسته هستش ، یعنی من و داداشم یه اکانت روی x1 داشته باشیم و گلد 1 ماه هم بخریم و توی ایام عید دو نفره آنلاین بازی کنیم.
سوال بعدی اینکه ، بازی farcry 3 رو ما روی xbox360 به صورت دو نفره coop حالت split screen بازی میکردیم خیلی حال میداد، حالا خواستم بدونم که توی x1 هم میشه ؟ اگه میشه حتما باید آنلاین باشیم یا آفلاین هم میشه دو نفره بازی کرد ؟