هدستش امتحان نکردم اما به راحتی فیفا16 بازی میکنم بدون قعطی با 3gرایتلببخشید یه سوال کلی در مورد بازی های انلاین xbox one داشتم . میشه از اینترنت 3g سیم کارت ایرانسل با استفاده از هات اسپات گوشی روی xbox one انلاین بازی کرد ؟ اگه میشه اونوقت من شنیدم از هدست صدات انتقال داده نمیشه یا یه همچین چیزی . ارور Nat type 3 چیه
nat رو اگه روی کنسول strict میزنه این مشکل پیش میاد. باید به moderate یا بهترش open تغییر بدی. از طریق هات اسپات نمیدونم فکر نمیکنم بشه. اما اگه مودم داری از توی تنظیمات مودم باید با درست کردن یه ip دستی به کنسول متصل بشی که مشکل nat درست بشه.ببخشید یه سوال کلی در مورد بازی های انلاین xbox one داشتم . میشه از اینترنت 3g سیم کارت ایرانسل با استفاده از هات اسپات گوشی روی xbox one انلاین بازی کرد ؟ اگه میشه اونوقت من شنیدم از هدست صدات انتقال داده نمیشه یا یه همچین چیزی . ارور Nat type 3 چیه
سلام دوست عزیز,من Black Ops 1 , 2 رو دارم اگر کسای دیگه هم میشناسید بگید یه قرار بازی آنلاین بزاریم بازی کنیم،با این خارجیا نمیشه بازی کردکسایی که بلک اپس 1 دارن اد کنن
من فعلا دسترسی به لایو ندارم اما منو اد کن ایشالا بعدا میزنیمسلام دوست عزیز,من Black Ops 1 , 2 رو دارم اگر کسای دیگه هم میشناسید بگید یه قرار بازی آنلاین بزاریم بازی کنیم،با این خارجیا نمیشه بازی کرد
گیمر تگ من: iKi11er 87
حتمامن فعلا دسترسی به لایو ندارم اما منو اد کن ایشالا بعدا میزنیم
GamerTag:Farshad online