قرار بازی آنلاین Xbox one

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا تعداد ایرانی تو بتل زیاده ولی نمیدونم چه اسراریه همه با این خارجی ها بازی میکنن؟!خوب بیاین لابی ایرانی کنیم اینجوری حالش خیلی بیشتره،اقا یکم همت یکم تلاش یکم بخواین میشه بتل و هم مثل کال اف لابی ایرانیش کنیم.
خداوکیلی بتل بازیه قشنگیه ولی بخاطر همین یدست نبودن بچه ها ادم مجبوره بره سمت کال اف.

اقا تعداد ایرانی تو بتل زیاده ولی نمیدونم چه اسراریه همه با این خارجی ها بازی میکنن؟!خوب بیاین لابی ایرانی کنیم اینجوری حالش خیلی بیشتره،اقا یکم همت یکم تلاش یکم بخواین میشه بتل و هم مثل کال اف لابی ایرانیش کنیم.
خداوکیلی بتل بازیه قشنگیه ولی بخاطر همین یدست نبودن بچه ها ادم مجبوره بره سمت کال اف.
داداش نادر به جون خودم من بتل بازم ! اما متاسفانه اینترنت بعضی از جاهای کشور به معنی واقعی ترکیده! مثلا شهر خودمون سنندج کل مشترکینش دانلود 1 مگ واقعی رو دارن اما آپلود اسپید و پینگ خیلی افتضاحی دارن! بنده تو بتل فیلد 4 نمی تونم 1 میلی ثانیه حرکت کنم! اگر مشکلات درست شد!
با چندتا از بچه ها پولامونو روهم میزاریم یک سرور خصوصی میخریم :)

داداش نادر به جون خودم من بتل بازم ! اما متاسفانه اینترنت بعضی از جاهای کشور به معنی واقعی ترکیده! مثلا شهر خودمون سنندج کل مشترکینش دانلود 1 مگ واقعی رو دارن اما آپلود اسپید و پینگ خیلی افتضاحی دارن! بنده تو بتل فیلد 4 نمی تونم 1 میلی ثانیه حرکت کنم! اگر مشکلات درست شد!
با چندتا از بچه ها پولامونو روهم میزاریم یک سرور خصوصی میخریم :)
اینجاست که میگن سرعت اینترنت ربطی به بازی انلاین نداره،بنده با اینترنت ۲۵۶ بدون لگ دارم بازی میکنم،ایشالله مال تو هم درست میشه

دوستان گل، همه کسانی که بتل دارن و بتل بازن، گیمرتگشونو همینجا بزنن باهم Squad Join کنیم. اگر بیشتر از 5 نفر شدیم (که بهتره)، چند تا Squad میسازیم و تو سرور سرچ، اسم سرور مورد نظر رو میگیم میریم حله... خودم گیمرتگم اینه : GHOSTxCh40S

• Like
Reactions: arshia78
از دوستان كسي هست كه پايه باشه بشينيم تايتانفال رو تا سحر بازي كنيم...
اگه آره كه هماهنگ كنيم از چه ساعتي شروع كنيم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or