Farshad360
کاربر سایت
داداش نادر به جون خودم من بتل بازم ! اما متاسفانه اینترنت بعضی از جاهای کشور به معنی واقعی ترکیده! مثلا شهر خودمون سنندج کل مشترکینش دانلود 1 مگ واقعی رو دارن اما آپلود اسپید و پینگ خیلی افتضاحی دارن! بنده تو بتل فیلد 4 نمی تونم 1 میلی ثانیه حرکت کنم! اگر مشکلات درست شد!اقا تعداد ایرانی تو بتل زیاده ولی نمیدونم چه اسراریه همه با این خارجی ها بازی میکنن؟!خوب بیاین لابی ایرانی کنیم اینجوری حالش خیلی بیشتره،اقا یکم همت یکم تلاش یکم بخواین میشه بتل و هم مثل کال اف لابی ایرانیش کنیم.
خداوکیلی بتل بازیه قشنگیه ولی بخاطر همین یدست نبودن بچه ها ادم مجبوره بره سمت کال اف.
اینجاست که میگن سرعت اینترنت ربطی به بازی انلاین نداره،بنده با اینترنت ۲۵۶ بدون لگ دارم بازی میکنم،ایشالله مال تو هم درست میشهداداش نادر به جون خودم من بتل بازم ! اما متاسفانه اینترنت بعضی از جاهای کشور به معنی واقعی ترکیده! مثلا شهر خودمون سنندج کل مشترکینش دانلود 1 مگ واقعی رو دارن اما آپلود اسپید و پینگ خیلی افتضاحی دارن! بنده تو بتل فیلد 4 نمی تونم 1 میلی ثانیه حرکت کنم! اگر مشکلات درست شد!
با چندتا از بچه ها پولامونو روهم میزاریم یک سرور خصوصی میخریم
من تایتانفال دارم ولی فعلا لنگ گلدم که تا آخر امروز میخرم...هر کی titan fall داره خبر بده لطفا تا با هم بازی کنیم gt=simplexcomic096
هر کی titan fall داره خبر بده لطفا تا با هم بازی کنیم gt=simplexcomic096