قرارهای Online در Killzone 2

radec academy تو در اینجا چه چیزی هایی فهمیدی که من نمیدانم بهمان بگو تا همیشه برم اونجا اگراین طوری که تو میگی زاری توش هست چه رازی
رازش اینه که الان دیگه همه radec بازی میکنن چون بالانسترین map هستش.تو یه match بساز البته بدون password و با تعداد مناسب(مثلا6به6)بعد خودت ببین ملت چه جوری join میشن.البته tharsis هم map خوبیه

رازش اینه که الان دیگه همه radec بازی میکنن چون بالانسترین map هستش.تو یه match بساز البته بدون password و با تعداد مناسب(مثلا6به6)بعد خودت ببین ملت چه جوری join میشن.البته tharsis هم map خوبیه
اخه اونجا کوچیک هست و ادم نمیتوانه نفس هم بکشه داخلش سخته
به نظر هم اگر همون 32 نفر بیاند خیلی بهتره چون راحتره البته نه برای مدال نه برای امتیاز خوبه

اتفاقا Radec از هر نظر بر ضد هلگست های بد بخت طراحی شده مخصوصا اگه RPG هم باز باشه همه ی هلگست ها اون تو اسیر میشند...
این را راست میگه البته شامل دوتاشون میشه چون واقعا جا تنگه
قرار امروزمون را یادتت نره:d

ببخشید شما فعلا برو با اون game host حال کن کسی نظرتو رو نخواست.)xاون بازی که شما بازی میکنید توش luncher بازه به درد اماتورایی مثل خودت میخوره.در ضمن من اندازه موهای سرت تو radec بازی کردم.اون تیمی که من توش باشم چه luncher باز باشه چه بسته میخاد helghast باشه یا isa هیچ فرقی نمیکنه همیشه برندس.

این ما نیستیم هاست داریم در اصل کرم از اینترنتِ خودتِ که همه رو با لگ میبینی و ریسیوت ضعیفِ وگرنه میتونی عکس العمل منو از Sephiroth بپرسی..حالا درجت چیه اینقدر پُز میدی...
نفر اول کیلزون یکی از فرندامه , اگر دیده باشیش به غیر از RPG کلاس دیگه ای رو بر نمیداره و اگر فکر میکنی حرفه ای هستی برو باهاش کل بنداز....

آخرین ویرایش:
اگر توانایی این رو ندارید که با هم درست صحبت کنید و اینجوری تو محیط انجمن به هم توهین نکنید، بگید شیوه ای عیر از اخطار رو در پیش بگیرم.

این ما نیستیم هاست داریم در اصل کرم از خودتِ که همه رو با لگ میبینی و ریسیوت ضعیفِ وگرنه میتونی عکس العمل منو از Sephiroth بپرسی..حالا درجت چیه اینقدر پُز میدی...
نفر اول کیلزون یکی از فرندامه , اگر دیده باشیش به غیر از RPG کلاس دیگه ای رو بر نمیداره و اگر فکر میکنی حرفه ای هستی برو باهاش کل بنداز....
تائید میشه، من باهاش بازی کردم و میدونم بازیش خیلی خوبه!:d

ای بابا چه تونه یکمی خجالت بکشی امدم دیدم دارید دعوا میکنید ول کن حالا هر کی بازیش بهتر یا نه حالا این چه فرقی میکنه من نمیدونم بیخیاله این موضوع بشید تا بن نشید ای بابا
خلاصه اقا ما دیروز داشتیم بازی میکردم با Perspective یکدفعه دیدم بازیم قطع شد یک باره دیگه امتحان کردم باز هم قطع شد این قدر حالم گرفته شد بعد قبل از این که قطع بشه مینوشت مدیر میخواد بازیتان را قطع کنه یک همچنین چیزی بعد قطع میشد شما دوستان نظری ندارید برای اینکه چرا قطعش میکردند :((:((:((
داشتم مدال میگرفتم نه:-sحالمه بدطوری گرفته شد)x)x

ای بابا چه تونه یکمی خجالت بکشی امدم دیدم دارید دعوا میکنید ول کن حالا هر کی بازیش بهتر یا نه حالا این چه فرقی میکنه من نمیدونم بیخیاله این موضوع بشید تا بن نشید ای بابا
خلاصه اقا ما دیروز داشتیم بازی میکردم با Perspective یکدفعه دیدم بازیم قطع شد یک باره دیگه امتحان کردم باز هم قطع شد این قدر حالم گرفته شد بعد قبل از این که قطع بشه مینوشت مدیر میخواد بازیتان را قطع کنه یک همچنین چیزی بعد قطع میشد شما دوستان نظری ندارید برای اینکه چرا قطعش میکردند :((:((:((
داشتم مدال میگرفتم نه:-sحالمه بدطوری گرفته شد)x)x
اگه moderator بازی رو قطع کنه یعنی اینکه تقلب کردی مچت رو گرفتن:d.در صورتی moderator بازی رو میبنده که اسمی که واسه match میزاری با حروف صحیح توهین امیز باشه در این صورت اصلا اجازه وارد شدن بهMATCH رو نمیده یا اینکه واسه مدال یا امتیاز تقلب کنی.

آخرین ویرایش:
کیل دام رفیقمه اول توی یه کلن بودیم.چی؟نکنه kz اسلحه جدید داره و من خبر ندارم:)). به اون نمیگن RPG .اسمش اینه: LUNCHER .یاد بگیر 2 روز دیگه به کسی گفتی بهت نخنده=)).شاید تو LUNCHER نخورده بری فضا l-)ولی من مثل تو نیستم.دوست داری بیا امتحان کن.خیلی ها خواستن اینکارو بکنن ولی نتونستن.
میشه بحث تموم کنید!

اگه moderator بازی رو قطع کنه یعنی اینکه تقلب کردی مچت رو گرفتن:d.در صورتی moderator بازی رو میبنده که اسمی که واسه match میزاری با حروف صحیح توهین امیز باشه در این صورت اصلا اجازه وارد شدن بهMATCH رو نمیده یا اینکه واسه مدال یا امتیاز تقلب کنی.
اخ اخ اخ دیدی چی شد راست میگی ما هم داشتیم همین کار را میکردی خدا نعلتشان کنه
اخه یکی نیست بگه تو چه کاره هستی من زود میخوام مدال بگیرم به تو چه نامرد نه نه نه:((
خوب من هم دیگه نیستم تا حوله حوشه یک ماهه دیگه خوش باشید دوستان:-s

بلاخره منم نفر دوم شدم:p:x توی یک هفته دمار از روزگارم در امد فقط اون تروفی طلاش مونده که سخته بدبختی :((
حالا که من نیستم رفتم تا ایشاله تا یک هفته ای دیگه شایدم بیشتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or