Trico
کاربر سایت
سلا به دوستان جدید وقدیمی
اگه هنوزم یه کم غیرت کیلزون2ی توی وجودتون هست جون مادرتون بیایید کیلزون2
اینجا چرا همه میایید اسم اکانت میذارید؟!!!
یه قرار آنلاین بذارید همه باهم بیایید تا همدیگرو بشناسیمو با هم یکی دو دستی کیلزون2 بازی کنیم
هم فال هم تماشا.امیدوارم این حرفای من یه تکونی به همه کیلزون2 بازها چه قدیم چه جدید بده.
درسته بازیش یه کم قدیمیه ولی باورکنید سگش شرف داره به 1000تا از این مولتی پلیرهای آشغال جدید
توروخدا یه حرکتی اساسی بکنید.آدم میاد توی بازی دلش میگیره تنها.
به جون خودم اگه یه روم32نفره هم بسازیم با بچه های ایرانی پر میشه .
تمام مشکلات رو هم میدونم . همه لگ داریم چون توی ایران زندگی میکنیم با این اینترنت هندلی از این بهتر نمیشه اما بازم خیلی خیلی حال میده کلی میخندیم
من که هر شب ساعت11به بعدهستم.اگه هم همه شما صلاح میدونید یه روز رو به من بگید ساعت رو مشخص کنید تا من خودم به بقیه دوستان تا جایی که برسم میگم ولی بد قولی نکیند
به امید دیداروسط حیاط رادک آکادمی و تارسیس دپوت
اگه هنوزم یه کم غیرت کیلزون2ی توی وجودتون هست جون مادرتون بیایید کیلزون2
نه کیلزون3
یه قرار آنلاین بذارید همه باهم بیایید تا همدیگرو بشناسیمو با هم یکی دو دستی کیلزون2 بازی کنیم
هم فال هم تماشا.امیدوارم این حرفای من یه تکونی به همه کیلزون2 بازها چه قدیم چه جدید بده.
درسته بازیش یه کم قدیمیه ولی باورکنید سگش شرف داره به 1000تا از این مولتی پلیرهای آشغال جدید
توروخدا یه حرکتی اساسی بکنید.آدم میاد توی بازی دلش میگیره تنها.
به جون خودم اگه یه روم32نفره هم بسازیم با بچه های ایرانی پر میشه .
تمام مشکلات رو هم میدونم . همه لگ داریم چون توی ایران زندگی میکنیم با این اینترنت هندلی از این بهتر نمیشه اما بازم خیلی خیلی حال میده کلی میخندیم
من که هر شب ساعت11به بعدهستم.اگه هم همه شما صلاح میدونید یه روز رو به من بگید ساعت رو مشخص کنید تا من خودم به بقیه دوستان تا جایی که برسم میگم ولی بد قولی نکیند
به امید دیداروسط حیاط رادک آکادمی و تارسیس دپوت
کیلزون2بازها آدرس رو بلدن:-*[/