اسم کلنتون چیه؟
کی؟ با بچه های ایرانی؟! چرا منو خبر نکردی؟!!! نامرد!!!اخیش چه قدر بازی کردم مردم
کسه زیاد هم نبود ولی خوب بود بازیم داره خوب میشه کم کم :d
خوب نمیدوانستم میخواهی بیاییکی؟ با بچه های ایرانی؟! چرا منو خبر نکردی؟!!! نامرد!!!
هر دفعه همینو میگی!!!خوب نمیدوانستم میخواهی بیایی
ولش کن دفعه دیگه که امدم حتما خبرت میکنم مشکلی نیست
حالا هر چی که هست همون که خودتت میگی :dحودم هم یک کلن میزارم که فقط ما ایرانی ها بازی کنیم
من که ترکیدم از بس killzone بازی کردم ولی تا حالا ندیدم کلن بسازی password بذاری روش بری بازی کنی:-o.اونی که تو میگی بهش میگن match چون کلن یه چیز دیگست. id خودتو به من بده با هم بازی کنیم.
کجا گیر دادم؟ اگه میگم بازیو توی radec academy بساز واسه اینه که یه چیزایی میدونم که تو نمیدونی.در ضمن اگه میخای kz یاد بگیری روی match به هیچ وجه password نزار تا هر کس خواست بتونه join بشه.اونوقته که میفهمی kz beasts یعنی چی.دیشب هم با این lag سرویسمون کردی.عین جن حرکت میکردیمن دیشب بازی کردم زیاد نبودیم ولی خوب بهتره از هیچی هست خلاصه اگر خواستید بیایی بیاید
mohsen_radec بابا راستی تو چرا این قدر گیر میدی و هی دستور میده:d بابا من میخوام تمامی مدال ها را بگیرم که دارم یواش یواش میگیرمشون ولی خیلی سخته اگر بخواهی همین طوری بگیری خیلی طول میکشه
بذار من هر وقت میخوام بازی کنم تمامی حالتها را میزارم و تمامی مرحله ها هم میزارم تا همه با هم بازیکنیم
اگر امروز امدی یادتت نره که بیایی طرفه من:d
Lag راست میگی و متوجه نمیشدم کسی بهم شلیک میکنه و یا من دارم به کسی شلیک میکم!:dکجا گیر دادم؟ اگه میگم بازیو توی radec academy بساز واسه اینه که یه چیزایی میدونم که تو نمیدونی.در ضمن اگه میخای kz یاد بگیری روی match به هیچ وجه password نزار تا هر کس خواست بتونه join بشه.اونوقته که میفهمی kz beasts یعنی چی.دیشب هم با این lag سرویسمون کردی.عین جن حرکت میکردی
نه اصلا کی با تو بود تو اصلا گیر نمیدی به هیچ عنوان:d:dکجا گیر دادم؟ اگه میگم بازیو توی radec academy بساز واسه اینه که یه چیزایی میدونم که تو نمیدونی.در ضمن اگه میخای kz یاد بگیری روی match به هیچ وجه password نزار تا هر کس خواست بتونه join بشه.اونوقته که میفهمی kz beasts یعنی چی.دیشب هم با این lag سرویسمون کردی.عین جن حرکت میکردی
نه مشکلی نداره.مشکل از سرور kz هستش که هی error میده (مخصوصا 4512 )بازی فریز میشه مجبور میشم sign out کنم.دیروز 2 بار اینجوری شد.نه اصلا کی با تو بود تو اصلا گیر نمیدی به هیچ عنوان:d:d
خوب بود بازی کردیم ولی چرا تو هی قطع میکنی و هی میری و میایی پینگت مشکل داره این طوری زیاد خوب نیست عصابت خراب نمیشه اخه میدونی که خودتت هم که امتیازهایی که میگری اگر یک دفعه بیایی بیرون ذخیره نمیشه و برایت حساب نمیکنه
بدی که کیل زون انلاین داره اینکه اگر کسی بخواد بیاد بیرون نمیتوانه چون کارهایی که کرده را سیو نمیکنه و باید صبر کنه تا بازی تمام بشه بعد بره بیرون خیلی بده این طوری ای کاش توی کیل زونه 3 دیگه این طوری نباشه
من امروز هم میرم بازی میکنم تا شب هستم اگر زنده بودم:d