قرارهای Online بازی های مختلف در PlayStation Network

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان منم اد كنيد بن شده بودم ولي دوباره اومدم

اين آيديمه: amir-cr7-real

بازي هم فقط آنلاين فيفا 15 ميزنم. تو بقيه بازي ها كلا تعطيلم:d

البته اگه خواستيد يه بازي را به صورت coop بزنيد پايه هستم.

دوستان برا انلاین بازی کردن فیفا 15 چند حالت وجود ؟منظورم اینه فقط خودش باید سرچ کنه برات بازیکن پیدا کنه ؟ خودمون نمیتونیم با یه ایرانی بازی کنیم ؟

FIFA 15
فصل نهم
50 برد - 12 مساوی - 18 باخت
15 بازی پیاپی بدون باخت
در اولین حضورم تو دیویژن 1 : 7 برد و 2 مساوی
ینی یه بازی اضافه داشتم و قهرمان شدم
اینم از جشنواره گلم در بازی اخر:
90216443402902750521.jpg

کسی نظری نداره ؟
کسی منو نمیبره مسابقات جهانی ؟ :d

با عرض سلام خدمت دوستان بنده یک دلیل داشتم که ثبت نام کنم شاید همین اولین و اخرین پستم باشه!

من ps3 دارم !

ps3 من Original هست و بازی اصل GTA V رو هم خریداری کردم اما متاسفانه به انلاین نمیتونم وصل بشم سایت های زیادی را دنبال کردم مطلبای زیادی را خوندم اما نتونستم مشکل را پیدا کنم !

من از یزد هستم سرویسم پیشگامان هست سرعت 2MB هست پینگم متغییر اما بیشتر اوقات 160 تا 180 هست Time out داره گهگاهی تونستم 2 بار کلا به انلاین وصل بشم اما متاسفانه بعد از این 2 بار دیگه هرگز نتونستم وصل بشم پیغام Rockstar Unavailable به من میده اگر بتونین مشکل رو حل کنین کمک بزرگی برام انجام دادین و نمیدونم چطور میتونم جبران کنم ، چون میدونم نمیشه ایدی رو زد لطفا از طریق پیغام خصوصی راه حل رو به بنده بگین چه سرویسی بگیرم چه تغییراتی بدم مثلا کشوری که واسه ps3 انتخاب کردم United State هست اما ادرسی که همه جا دیدم نوشتن واسه ثبت نام 60th ... و Brandenton و florida و غیره گذاشتم اما خب نمیدونم چی میتونه مشکل را حل کنه میبخشین وقتتون را گرفتم و ممنونم از این که این مطلب را تا اخر خوندین لطفا اگر راه حل را میدونین پیغام خصوصی بفرستین من پیام هام را چک خواهم کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or