قرارهای Online بازی های مختلف در PlayStation Network

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باید کل تروفی های یه بازی رو بگیری

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
او و و و و ه خیلی سخت شد !!!!
فرض کن بخوای کل تروفی های یه بازی شاتر مث مثلا کیل زون 3 رو بگیریی !!! سخته واقعا
راستی یه سوال :
واسه این جور بازیا که شاتر اول شخص هست ، با مووی نمیشه بهتر بازی کرد ؟ یا اونم دردسرای خودشو داره ؟شما تجربه ای ندارین؟

او و و و و ه خیلی سخت شد !!!!
فرض کن بخوای کل تروفی های یه بازی شاتر مث مثلا کیل زون 3 رو بگیریی !!! سخته واقعا
راستی یه سوال :
واسه این جور بازیا که شاتر اول شخص هست ، با مووی نمیشه بهتر بازی کرد ؟ یا اونم دردسرای خودشو داره ؟شما تجربه ای ندارین؟

شما تازه واردی لازم نیست تمامی تروفی یه بازی رو بگیری شما باید تروفی مجانیشو بگیری چون بیشتر از بازی ها تروفی پولی هم دارن که اون دیگه یه dlc رو که خریدی تروفی های پولی هم برات بازی میشه
کلا کیل زون 3 که خودم من هم پلاتش کردم راحت بود خیلی زمان نمیبره فقط کافی یه گاید درسته حسابی پیدا کنی و یکمی بهش زمان بدی و میگیریش همین

شما تازه واردی لازم نیست تمامی تروفی یه بازی رو بگیری شما باید تروفی مجانیشو بگیری چون بیشتر از بازی ها تروفی پولی هم دارن که اون دیگه یه dlc رو که خریدی تروفی های پولی هم برات بازی میشه
کلا کیل زون 3 که خودم من هم پلاتش کردم راحت بود خیلی زمان نمیبره فقط کافی یه گاید درسته حسابی پیدا کنی و یکمی بهش زمان بدی و میگیریش همین
" گاید " چیه ؟
من تقریبا هر روز بعد از ظهر کیلزون 3 مولتی بازی میکنم .

" گاید " چیه ؟
من تقریبا هر روز بعد از ظهر کیلزون 3 مولتی بازی میکنم .

گاید یعنی راهنمایی که بهت بگه چه کارهایی انجام بدی تا تروفی ها باز بشه منم کیل زون 3 رو پلات کردم اسون ترین شوتر 2011 هست ( از نظر پلاتینیوم ) اینم گایدشه :

guide

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or