DeanAmbrose
کاربر سایت
استاد شما دیدگاه به سایت دیگه رو داری میگی که بهترین مولتی واسه bf3 شداستاد تا اونجایی که ما دیدیم بهترین جایزه ماله bf3 شد.!
استاد شما دیدگاه به سایت دیگه رو داری میگی که بهترین مولتی واسه bf3 شداستاد تا اونجایی که ما دیدیم بهترین جایزه ماله bf3 شد.!
استاد شما دیدگاه به سایت دیگه رو داری میگی که بهترین مولتی واسه bf3 شد
این جمله رو گفتی فهمیدم حتی 1 بار MW3 رو رو PS3 نرفتی .......سرورای mw3 هم ماشالا که هک کردن! و پر از cheater تو ایرانم که اکثریتمون اورجینال باز که نیستیم و میریم تو این سرورا. و از بس که هک و چیت واسه mw3 میزنند به جا لذت بردن کلا اعصابت خورد میشه!
این همه که می گی یعنی چه!!!؟سلام من یه PES BAZ اصیل هستم و ذو ماهه fifa 12 گرفتم و امروز موفق شدم _19_ Taha که ادعای این رو داشت همه شما رو برده رو با بازی اصلی خودم ببرم!خلاصه خواستم بگم شما pes بلد نیستید پس ایراد علکی به بازی نگیرید ای دی من برا هرکسی که ادعا میکنه شاخ شده!(iranipirooz)فقط بگم چون بازی اصلی میکنم فقط ۲دست!راستی من ۱۲ سالمم نیس(برا اونایی گفتم که تا حالا سر کار بودن و علکی باهاشون بازی کردم)
استاد میدونستی که بهترین مولتی مال همین mw3 مسخره شد؟!>:d
اصولا این عبارت وقتی ظاهر می شه که کسی شما invite کرده باشه و بعدش غیر فعال شده باشه inviteسلام کسی mk9 این رو دیده
this session is no longer available
جواب درست درمون بدین
مرسی
من همیشه تو mk9 این اتفاق می افتهاصولا این عبارت وقتی ظاهر می شه که کسی شما invite کرده باشه و بعدش غیر فعال شده باشه invite
در اکثر بازی ها به همین منظور.
من همیشه تو mk9 این اتفاق می افته
مورتال کمبت پینگ زیر 50 میلی ثانیه میخواد با کسی که داری باهاش بازی میکنی که تو ایران همچین پینگی نداریمیعنی یه بار هم نمیشه بازی کرد من الان 100 بار این ارور دیدم