قرارهای Online بازی های مختلف در PlayStation Network

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هر دوتا رو امتحان کردم و بتل خیلی خیلی بهتر از MW3 هستش از هر لحاظ
گرافیک بتل عالیه ولی کال یه نسل عقبه:-s
سرور های بتل عالیه و با اینترنت داغون ایران هم خیلی راحت میتونی بازی کنی ولی MW3 اصلا سرور نداره:-s...
از نظر کاربر هم در هر دوتا هستن

کاملا موافقم ، من اصلا کال آف رو واسه مولتی گرفتم اما انقدر آشغال بود که سریع با AC عوضش کردم و لذت بردم

آقا جان به حرف hater ها گوش ندید.:d
call یه چیز دیگست. من تو بلک اوپس که بودم گاها تعداد کاربرا در آن واحد به 300-400 هزار نفر میرسید :-bدیگه وای به حال mw3
اصلی ترین خوبی بتل سرورای قوی که داره هست ولی مولتیش اصلا سرعت کال رو نداره در مواردی که مثلا شما پیاده باشید دشمن سوار تانک هم سه سوته سوسک میشید تو بتل و میمیرید.

call یه چیز دیگست. من تو بلک اوپس که بودم گاها تعداد کاربرا در آن واحد به 300-400 هزار نفر میرسید :-bدیگه وای به حال mw3
اصلی ترین خوبی بتل سرورای قوی که داره هست ولی مولتیش اصلا سرعت کال رو نداره در مواردی که مثلا شما پیاده باشید دشمن سوار تانک هم سه سوته سوسک میشید تو بتل و میمیرید.

لذت اصلی بتل همینه ... واقعا با bc2 حال کردم ... :)

کافیه یکی دو عدد c4 ناقابل به همراه داشته باشی تا ببینی کی سوسک میشه :d
در ضمن فکر کنم برای کسانی که ایران هستند BF3 بهتر باشه چون سرور اختصاصی برای اسیا داره

شما خودت bf3 مولتی زدی ؟
عزیزم مثله mw3 تخیلی نیست
به نظر من که مولتی mw3 به گرت پایه bf3 هم نمیرسه.
مولتی پلیر mw3 خیلی مسخرس عین آب خوردن همینطور مولتی کیل میگیری,یا مثلا نایف کردنش خیلی ضایعست:-&
یا مثلا تیر اسنایپش تا او سره دنیا میره.
ولی bf3 هم نایف کردنش حال میده هم اسنایپ هاش تیرش تا اون سره دنیا نمیره( یه برد مشخصی داره) هم گرافیکش خداست
هم مپهاش شاهکاره و...کلا dice با موتور frosbite 2 ترکونده.تخریب پذیزی محیط واقعا خارق العادست.یه جنگ واقعی رو انگار تجربه میکنی.
mw3 سیخی چند...:-&
(البته مولتی پلیرش)

شما خودت bf3 مولتی زدی ؟
عزیزم مثله mw3 تخیلی نیست
به نظر من که مولتی mw3 به گرت پایه bf3 هم نمیرسه.
مولتی پلیر mw3 خیلی مسخرس عین آب خوردن همینطور مولتی کیل میگیری,یا مثلا نایف کردنش خیلی ضایعست:-&
یا مثلا تیر اسنایپش تا او سره دنیا میره.
ولی bf3 هم نایف کردنش حال میده هم اسنایپ هاش تیرش تا اون سره دنیا نمیره( یه برد مشخصی داره) هم گرافیکش خداست
هم مپهاش شاهکاره و...کلا dice با موتور frosbite 2 ترکونده.تخریب پذیزی محیط واقعا خارق العادست.یه جنگ واقعی رو انگار تجربه میکنی.
mw3 سیخی چند...:-&
(البته مولتی پلیرش)
بهتره به بازی مورد علاقه افراد دیگه احترام بزاریم نه؟ بهتر اگر به بازی علاقه نداریم دلیل نشه بهش توهین بکنیم ! و اینکه دلیل نشه خوبیهاشو نبینیم ! کم تر کسی سراغ دارم که بخواد در مقام مقایسه دو بازی آنلاین پای برد اسنایپر ها و نایف کردن بکشه وسط . در کنار این نیاز نیست برد های اسنایپر MW3 تا اون ور دنیا بره علتشم جمع جور بودن نقشه های بازی هست که اصلا بردهای اسنایپ دور از ذهن نیست . MW3 ارزششو با "سیخ" نمی سنجند با لذتی که همراه خودش می یاره می سنجند .

بهتره به بازی مورد علاقه افراد دیگه احترام بزاریم نه؟ بهتر اگر به بازی علاقه نداریم دلیل نشه بهش توهین بکنیم ! و اینکه دلیل نشه خوبیهاشو نبینیم ! کم تر کسی سراغ دارم که بخواد در مقام مقایسه دو بازی آنلاین پای برد اسنایپر ها و نایف کردن بکشه وسط . در کنار این نیاز نیست برد های اسنایپر MW3 تا اون ور دنیا بره علتشم جمع جور بودن نقشه های بازی هست که اصلا بردهای اسنایپ دور از ذهن نیست . MW3 ارزششو با "سیخ" نمی سنجند با لذتی که همراه خودش می یاره می سنجند .

اولا سلیقه ی بقیه به من ربط نداره که چی دوست دارن یا ندارن. دوما بازی مگه آدمه که بخوام به بازی احترام بزارم!!!! بعدش کلا به نظر من شما معنی کلمه توهین رو تو فرهنگ لغت یه نیگاه بش بندازی خوبه.
تازه من مقایسه نکردم من چنتا چیزا از mw3 رو گفتم که تخیلیه و اینو دیگه همه میدونند که تو bf3 شما خیلی به واقعیت نزدیک ترید.
سرورای mw3 هم ماشالا که هک کردن! و پر از cheater تو ایرانم که اکثریتمون اورجینال باز که نیستیم و میریم تو این سرورا. و از بس که هک و چیت واسه mw3 میزنند به جا لذت بردن کلا اعصابت خورد میشه!
در آخر هرکی میخواد طرف داره هر بازی که میخواد باشه,من کلا تا حالا هیچ وقت طرف چیزی یا کسی رو نگرفتم و نمیگیرم.من خیلی چیزا تو bf3 میبینم که خیلی سر تره. که mw3 نداره! ولی mw3 هم یه سری چیزا خوب داره .سعی کنیم منطق رو در نظر بگیریم نه احساس رو یا تعصب که کلا کلمه مصخره ایه.با دوست داشتن هیچ وقت نمیشه کاری کرد
(همه اینا که گفتم مربوط به مولتی پلیر هست. و الا سیر داستانی mw3 بهتر از bf3 هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or