فیل اسپنسر: E3 امسال،برنده واقعی؟مشخصه بازیبازها!

Cj_sa

کاربر سایت
سلام
E3 امسال هم به پایان خودش رسید و من احساس می کنم که چند نکته رو باید در مورد این هفته بگم.همیشه هفته ای که E3 برگزار میشه محبوب ترین هفته ی من بوده و این هفته به طور باورنکردنیی بهترینشون بوده.ما بازی های بسیار زیبایی دیدیم از سازندگان خوبی که روی Xbox One ، Ps4 و Nintendo اونهارو ساختند.
بعضی از مردم می پرسند:برنده کی شد این هفته؟ و جواب فوق العاده سادست: بازیبازها.این فوق العادست که صنعت ما انقدر سالمه و هرچیزی رو که می خوایم برامون به ارمغان میاره، بازی های بزرگ.

olu15ju3mlt37sk68kdl.jpg

تشکر می کنم از همه کسایی که کنفرانس مارو تماشا کردن، از غرفه ما دیدن کردند ویا در مورد بازی های ما که روی Xbox قرار بیاد خبرهاشو دنبال کردن.تیم به سختی تلاش کرد که نمایشی خوب،در خور عناوین انحصاری فوق العادمون مثل Halo: The Master Chief Collection, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Fable Legends and Ori and the Blind Forest و بازی های مستقل و ایندی که قرار روی ID@Xbox بیاد و بلاک باستر های Third Party ما مثل Assassin’s Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Evolve and Rise of the Tomb Raider داشته باشیم.به روش های مختلف، سعی کردیم کل کنفرانسمون ساخته بشه از Showcase بازی های مختلف که قرار امسال بر روی Xbox One بیاد.با 9 عنوان انحصاری و محتواهای انحصاری که باری بازی های زیادی در نظر گرفتیم، ما اعتقاد داریم امسال Xbox One بهترین مکان برای برای انجام بازی خواهد بود.شما می توانید تمام این عنواین را از این لینک مشاهده کنید.
هنگامی که به اینده نگاه می کنیم،تیم ما نگاه ویژه ای به روی عناوین انحصاری خواهد داشت و بطور مستمر بروی عناوین جدید با Feature ها جدید کارخواهیم کرد تا باعث بهبود وضعیت Xbox One شویم.مثل همیشه به نظرات شما گوش خواهیم داد و از شما می خواهیم که همچنان از طریق Xbox Feedback با ما در ارتباط باشین.این روش جدیدیست که فراهم شده تا شما نظرات خودتون رو با ما در میان بگزارید و همین طور با رای دادن به نظرات دیگران باعث شوید نظرات انها هم دیده شوند.این واقعا خارق العادست که ببینی 169,000 رای فقط در طول همین یک هفته داده شده!همان طور هم که در طول مراسم گفتم Xbox One برای شما ساخته شده و سعی ما همش برای بهتر کردن اون خواهد بود.منتظر شنیدن ایده های خوب شما هستیم برای بهتر شدن.
ما تازه اول راه هستیم برای تعطیلات امسال و منتظر بازی های بیشتر،محصولات بهتر و سرگرمی های بیشتر در ماه های اینده باشید.
موفق باشیم
منبع

easy cowboy ! :d
باز این فیل اسپنسر اومد یه نامه احساساتی نوشت و طرفداران هم همه چی یادشون رفته، فقط حرفهای باکلاس و محترمانه ـش رو یادشون مونده:d هر وقت تونست مثل سونی در "عمل" این ها رو به اجرا در بیاره، اونوقت بیاد حرف بزنه ! البته اونوقتم حق نداره حرف بزنه، همیشه کسانی که حق دارن نظر بدن، طرفداران هستن، نه خود رئیس یه قسمت بیاد و تعریف کنه، بگه ما خیلی برنامه های خوبی ( 8-| ) داشتیم و بلاه بلاه بلاه !

باز این فیل اسپنسر اومد یه نامه احساساتی نوشت و طرفداران هم همه چی یادشون رفته، فقط حرفهای باکلاس و محترمانه ـش رو یادشون مونده:d هر وقت تونست مثل سونی در "عمل" این ها رو به اجرا در بیاره، اونوقت بیاد حرف بزنه ! البته اونوقتم حق نداره حرف بزنه، همیشه کسانی که حق دارن نظر بدن، طرفداران هستن، نه خود رئیس یه قسمت بیاد و تعریف کنه، بگه ما خیلی برنامه های خوبی ( 8-| ) داشتیم و بلاه بلاه بلاه !#4theplayers
Sooony:d جان الان ایشون چه ادعایی کرده که اجرا نکرده؟

باز این فیل اسپنسر اومد یه نامه احساساتی نوشت و طرفداران هم همه چی یادشون رفته، فقط حرفهای باکلاس و محترمانه ـش رو یادشون مونده:d هر وقت تونست مثل سونی در "عمل" این ها رو به اجرا در بیاره، اونوقت بیاد حرف بزنه ! البته اونوقتم حق نداره حرف بزنه، همیشه کسانی که حق دارن نظر بدن، طرفداران هستن، نه خود رئیس یه قسمت بیاد و تعریف کنه، بگه ما خیلی برنامه های خوبی ( 8-| ) داشتیم و بلاه بلاه بلاه !
میشه بقیه رو هم درجریان بذاری ک فازت چیه؟؟/:)

کلا من فن سونی با این فیل خیلی حال میکنم، خیلی خیلی کارش درسته و عالیه.:x البته قبلش هم تو سونی بوده اما تو مایکرو خیلی موفق هست.:bighug: امیدوارم همیشه موفق باشه تو کارش که ما گیمرها فایده اصلی رو ببریم:)

کلا من فن سونی با این فیل خیلی حال میکنم، خیلی خیلی کارش درسته و عالیه.:x البته قبلش هم تو سونی بوده اما تو مایکرو خیلی موفق هست.:bighug: امیدوارم همیشه موفق باشه تو کارش که ما گیمرها فایده اصلی رو ببریم:)

اسپنسر هیچوقت سونی نبوده و کلا تو ماکروسافت بوده :-/

Phil Spencer (Microsoft) - Wikipedia, the free encyclopedia

Unknown faz detected !

اوهوم!صحیح میفرمایید!
ای جان اصن آدم حال میکنه.بجای اینکه بیاد به اینُ اون تیکه بندازه فک کنه خیلی بامزه و خوشمز ـست میاد خیلی عادی و قشنگ صحبت میکنه و به گیمرا احترام میذاره:d
فدایی داره بدجور:x

واقعا فیل اسپنسر عالیه. دیویژن Xbox مایکروسافت رو تا حداقل دو سال دیگه دگرگون می کنه و عوضش می کنه.

کلاس کاریش در حدی نیست که بیاد وسط کنفرانس، واسه معرفی VR که هیچ ربطی به Camera نداره به مایکروسافت و کینکتش که در برابر اون بهتره تیکه بندازه.
سطح کلاسش خیلی بالاتر از این حرفهاست که قبل از معرفی تمامی بازی ها AAA ـش بگه من پنج شیش شب خونه اینا بودم با هم دیگه قلیون کشیدیم در مورد بدی دنیا حرف زدیم و Close Partnership داریم. نه اینطوری نیست، فقط بازی معرفی می کنه و اصلا در مورد کانتتهای انحصاریشون چیزی نمی گه، خود بازی ها مهمترن.
و از همه مهمتر سطحش بالاتر از اون حرفهاست که بیاد بازی رو معرفی کنه، بنویسه واسه PS4 فقط واسه هایپش، بعد خود کمپانی مجبور شه اعلام کنه که بابا این واسه تمامی پلتفورم های نسل بعد و PC عرضه می شه، اینا نوشتن PS4 فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or