خبر رسمی فیل اسپنسر: هیچ محدودیتی برای انتشار بازی‌های فرست پارتی ایکس‌باکس بر روی پلتفرم‌های دیگر وجود ندارد، حتی استارفیلد

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000005090.jpg

"فیل اسپنسر مجدداً تأیید کرد که هیچ محدودیتی برای انتشار بازی‌های فرست پارتی ایکس‌باکس بر روی پلتفرم‌های دیگر وجود ندارد، حتی استارفیلد."
هنگامی که دستین لگاری (کارمند سابق IGN) از فیل اسپنسر پرسید که آیا می تواند تأیید کند که استارفیلد انحصاری باقی خواهد ماند، وی پاسخ داد:

"نه، هیچ بازی خاصی وجود نداره که بخوام اون رو محدود کنم. این به جواب قبلیم برمیگرده که گفتم هیچ دلیلی برای محدود کردن بازی‌ها به پلتفرم خاصی وجود نداره. ما معتقدیم که با در دسترس قرار دادن بازی‌هامون روی پلتفرم‌های مختلف، کسب‌وکار بهتری خواهیم داشت و می‌تونیم بیشتر روی ساخت بازی‌های عالی سرمایه‌گذاری کنیم. گیم پس برای ما مهمه، اما نگه داشتن بازی‌ها از پلتفرم‌های دیگه، استراتژی ما نیست. این روش برای ما جواب نمی‌ده."​

شاید سیاستشون همون سیاست بازگشت به نرم‌افزار باشه
چون در اصل بیس اول و اصلی مایکروسافت نرم‌افزار بود و سیستم عامل

وقتی تو زمینه سخت ابزار ورود کرد تو خیلی از موارد و اکثر موارد به نظر من شاید اشتباه کنم شکست خورد
یا به اون فروش لازم نرسید
از گوشی‌های ویندوز موبایلی بگیر که خب فروش کمی داشتن
تا ویندوز فون
تا دستگاه مبتنی بر rt
تا کامپیوتر ها میزی
و ....

مشکل xbox one زیادی بر آنلاین بودن و .... تمزکز داشت
از ماهیت کنسول بازی بودن فاصله گرفته بود

وقتی هم فن‌های مایکروسافت اومدن اعتراض کردن همونایی که ایکس باکس ۳۶۰ خریده بودن و ایکس باکس اورجینال
مدیریت بخش ایکس باکس اون زمان گفتن هرکی ناراحته بره ایکس باکس ۳۶۰ بخره
بابا ول کنید اون دن‌متریک بدبخت رو. یه کاری کرد حالا این رو گفت و کینکت رو روی کنسول با قیمت بیشتر گذاشت. بعد اون هم که تصمیم گیرنده همه چی نبود خود اسپنسر هم یه سمت بالا داشت. حالا هر چی ۱۳ سال از روز گذشته دو نسل یعنی. باز بعد دو نسل رفتنش هنوز مقصر اونه. بعد جواب حرف من اینا نیست. چرا اسپنسر اخراج نمیشه؟ ماکروسافت کمپانی کمی نیست که این نتیجه رو بعد ۱۳ سال قبول کنه و صد البته این خرج عظیم. ماکروسافت گیتهاب رو ۷ و نیم بیلیون خرید که همش منفعت و سود بود.

شاید سیاستشون همون سیاست بازگشت به نرم‌افزار باشه
چون در اصل بیس اول و اصلی مایکروسافت نرم‌افزار بود و سیستم عامل

وقتی تو زمینه سخت ابزار ورود کرد تو خیلی از موارد و اکثر موارد به نظر من شاید اشتباه کنم شکست خورد
یا به اون فروش لازم نرسید
از گوشی‌های ویندوز موبایلی بگیر که خب فروش کمی داشتن
تا ویندوز فون
تا دستگاه مبتنی بر rt
تا کامپیوتر ها میزی
و ....

مشکل xbox one زیادی بر آنلاین بودن و .... تمزکز داشت
از ماهیت کنسول بازی بودن فاصله گرفته بود

وقتی هم فن‌های مایکروسافت اومدن اعتراض کردن همونایی که ایکس باکس ۳۶۰ خریده بودن و ایکس باکس اورجینال
مدیریت بخش ایکس باکس اون زمان گفتن هرکی ناراحته بره ایکس باکس ۳۶۰ بخره
دوران شرکت های فقط نرم افزار دیگه به پایان رسیده ، حتی شرکتی مثل گوگل و متا و آمازون valve که نرم افزاری بودن ورود کردن به تولید سخت افزار ، چیزی که بیل گیتس خیلی زود تر از اینها فهمید و شرکت مایکروسافت رو وارد سخت افزار کرد ، ویندوز فون هم اگه زودتر وارد بازار میشد قطعا سهم خیلی بیشتری از بازار رو تصاحب میکرد .
آنلاین بودن کنسول Xbox one هم بیشتر برای بخش امنیتی کنسول بود که مثل xbox360 هک نشه و تا الان هم کسی نتونسته هک اش کنه. یکی از دلایل فروش زیاد Xbox 360 فلش شدن درایو اش بود که تنها چند ماه بعد عرضه اتفاق افتاد ، بعدها که PS3 هم هک شد فروش PS3 پیشی گرفت ،

آخرین ویرایش:
این مرثیه سرایی ها واقعن بی معنیه.
بخش xbox مایکروسافت مرحوم نشده چون به شدت پولساز و سود ده و روبه رشده. ولی قاعدتن شما و دوستانی که لایکت کردن خبر ندارید و قصد هم ندارید با یکم وقت گذاشتن و گوگل کردن، واقعیت رو متوجه بشید.

قواعد کلاسیک یه چیز من درآوردی که معلوم نیست چی هست اصلن.
برخلاف تصور اعضای بازیسنتر، سیاست های کمپانی ها در کشورهای نرمال، با توجه به شرایط بازار و عوامل تاثیر گذار در کسب درآمد و آینده بینیشون، همواره در حال تغیره.
مثلن:
سونی از یک کمپانی کاملن انحصارطلب تبدیل شد به کمپانی که تقریبن تمام عناوین مهمش روی pc هم منتشر شده.
سونی بعد از مخالفت هایی که با گیم پس داشت، در نهایت یه سرویس مشابه گیم پس ( کپی دست چندم) رو راه اندازی کرد.
سونی بدون توجه به خاست فنهاش و بر خلاف خط مشی که داشت، روی بازیهای گس سرمایه گذاری کلان کرد.

مایکروسافت هم به همین ترتیب سیاست هاش رو عوض میکنه و این نشان دهنده ذکاوت و کاربلدی شخصی مثل فیل اسپنسره.
محض اطلاعت، xbox همین الانش هم خیلی گردن کلفته. مدل درآمدزاییش با ps متفاوته. اینکه حالا شما یا بعضی از اعضا درکی از "مدل متفاوت درآمد زایی" در یک بازار واحد رو ندارید، بحث دیگریست.
دوست عزیز، ای کاش قبل از اینکه از سر خشم و هول‌هولکی جواب بنده رو بدید، متن پستم رو دقیق بخونید. من هیچ جا نگفتم که بخش XBOX مرحوم شده، اتفاقا برعکس، از دلایل نمردن اون حرف زدم! در ضمن من هم به گردن کلفت بودن مایکروسافت و بخش XBOX (البته به عنوان ناشر و مالک چندین ناشر و استودیو دیگه) در متنم اشاره کردم.

مضافاً اینکه حرف‌هام مرثیه‌سرایی نیست، بلکه بیان احساسات واقعی خودم نسبت به گذشته و حال XBOX ـه و خب شرمنده! من هیچ‌وقت اجازه نمی‌دم تعصب زیاد و بی‌حساب و کتاب به چیزی، باعث خودسانسوری و خودفریبی در من بشه.

"مدل متفاوت درآمدزایی"، صرفاً بازی با کلماته. تغییر رویه مایکروسافت در تمام این سال‌ها در نتیجه ناکام بودنش در تصمیماتیه که از ابتدای نسل 8 تا به الان گرفته. حالا اگر شما معتقد هستید که درکی ورای این موارد دارید، اونوقت برای شما، فیل اسپنسر و بخش XBOX در ادامه مسیر رو به رشدش، آرزوی موفقیت می‌کنم.

گاهی فکر میکنم نکنه این کار مثل اسب تروا واسه سونی باشه. نه خود این بازی ها این قرارداد. نمیتونم قبول کنم انقدر راحت ماکروسافت بعد ۱۰۰ میلیارد دلار خرج راضی به این کار شده باشه و اسپنسر هم اخراج نشه. واقعا دوست دارم بدونم تو جلسات مدیران ارشد ماکروسافت با اسپنسر چه خبره
فروش نرم‌افزار خیلی راحتر از فروش سخت افزار برای فروش نرم افزار به اون مشتریان بالقوه هست.

• Like
Reactions: sony_boy
دوستان يجورى دارن قضيه رو واسه خودشون و بقيه جلوه ميدن كه انگار مايكروسافت با اينكه در سيستم قبلى در كمال موفقيت به سر ميبرده صرفا بابت بينش برتر و آينده نگرى خاصى كه داشته اومده داره مدل كار خودش رو تغيير ميده

دوستان يجورى دارن قضيه رو واسه خودشون و بقيه جلوه ميدن كه انگار مايكروسافت با اينكه در سيستم قبلى در كمال موفقيت به سر ميبرده صرفا بابت بينش برتر و آينده نگرى خاصى كه داشته اومده داره مدل كار خودش رو تغيير ميده
این جمله رو بخون: محض اطلاعت، xbox همین الانش هم خیلی گردن کلفته. مدل درآمدزاییش با ps متفاوته. اینکه حالا شما یا بعضی از اعضا درکی از "مدل متفاوت درآمد زایی" در یک بازار واحد رو ندارید، بحث دیگریست.

اینا هنوز تو توهمی به سر میبرن که ما بیشتر میدونیم. مایکروسافت بیشتر میدونه. هدف ما والاست و شماها ازش سردر نمیارین. ما خفنیم و برای کلود و تلویزیون اسنوا بستیم ولی شما ضعیف ضعفا گیر کنسولید.
با این جماعت نمیشه بحث کرد. فقط بخندید و کیف کنید از فکتایی که قبلا تاریخ انقضاش یکی دو سال بود. الان به لطف اسپنسر هر ماه عوض میشه. اینا هنوز باور دارن اسپنسر پیامبر جدیدیه که اومده روی زمین و فاجعه الان Xbox حتی یه درصد هم تقصیر ایشون نیست و برعکس موفقم بوده. خنده که چه عرض کنم باید گریه کرد به حال این جماعت.اینا نه گیمرن و نه حتی فن. وضعیت فاجعه بار الان Xbox و شکستی که خورده هم حتی بیشتر از اسپنسر، تقصیر ایناس که اینجوری دارن از هر شکستی دفاع میکنن و یبار به این افتضاحات پی در پی انتقاد نکردن. بیشتر از اینکه گیمر باشن، برای صنعت گیم و طرفدارای واقعی Xbox مضر بودن.
البته ایشالا که اسنوا و ساید بای ساید لااقل باعث شه حضرت اسپنسر از این وضعیت لاغری پوست استخونی خارج شه کمتر حرص بخوره و برای گوتی بقیه دست نزنه تا یکم جون بگیره :D

آخرین ویرایش:
این جمله رو بخون: محض اطلاعت، xbox همین الانش هم خیلی گردن کلفته. مدل درآمدزاییش با ps متفاوته. اینکه حالا شما یا بعضی از اعضا درکی از "مدل متفاوت درآمد زایی" در یک بازار واحد رو ندارید، بحث دیگریست.

اینا هنوز تو توهمی به سر میبرن که ما بیشتر میدونیم. مایکروسافت بیشتر میدونه. هدف ما والاست و شماها ازش سردر نمیارین. ما خفنیم و برای کلود و تلویزیون اسنوا بستیم ولی شما ضعیف ضعفا گیر کنسولید.
با این جماعت نمیشه بحث کرد. فقط بخندید و کیف کنید از فکتایی که قبلا تاریخ انقضاش یکی دو سال بود. الان به لطف اسپنسر هر ماه عوض میشه. اینا هنوز باور دارن اسپنسر پیامبر جدیدیه که اومده روی زمین و فاجعه الان Xbox حتی یه درصد هم تقصیر ایشون نیست و برعکس موفقم بوده. خنده که چه عرض کنم باید گریه کرد به حال این جماعت. ایشالا که اسنوا و ساید بای ساید لااقل باعث شه حضرت اسپنسر از این وضعیت لاغری پوست استخونی خارج شه کمتر حرص بخوره و برای گوتی بقیه دست نزنه تا یکم جون بگیره :D

در اينكه مايكروسافت توان مالى بالايي داره كسى شكى نداره ولى مشخصا در حوزه گيمينگ و پلتفرم هولدر بودن شكست خورده و داره به سمت ناشر شدن ميره.
زياد ربطى به ويژن خاص و اينكه از الان اينده رو ديده نداره :D

در اينكه مايكروسافت توان مالى بالايي داره كسى شكى نداره ولى مشخصا در حوزه گيمينگ و پلتفرم هولدر بودن شكست خورده و داره به سمت ناشر شدن ميره.
زياد ربطى به ويژن خاص و اينكه از الان اينده رو ديده نداره :D

اگر یادت باشه همین چند وقت پیش توی مصاحبه‌ای گفته شده بود که از سه تا کمپانی ما نفر چهارمیم

درسته پول مهمه
و سرمایه‌گذاری کردن خیلی مهمه
که حتی مایکروسافت به خاطر همین هزینه‌ها و ساپورت‌ها و تکنولوژی روزی که آورد به خصوص اون نسل ۶ با کنسول ایکس باکس اورجینال
یعنی صنعت گیمو یه مرحله برد جلوتر حداقل

و با اولین حضورش حالا درسته در حد پلی ۲ نفروخت
ولی همین مایکروسافت از کنسول نینتندو گیم کیوب تو نسل ۶ بیشتر فروخت
نینتندویی که ازار قبضه کرده بود تو خیلی از نسل‌ها قبلش

زمان ایکس باکس ۳۶۰ واقعاً خوب عمل کرد

دقیقاً با شروع نسل ۸ به خاطر استفاده از سخت‌افزار ضعیف‌تر نسبت به پلی استیشن
سیاست‌های اشتباه و پافشاری روی سیاست‌های اشتباه
مثل همون دیسک دست دوم نمی‌تونه استفاده کنید و کنسول بازی رو تبدیل کرده بود به یه مولتی پلیر و مولتی پلتفرم آنلاین
که از ماهیت کنسول بودنش خارج شده بود
و ....

باعث افول مایکروسافت شد

خود من به شخصه با اینکه طرفدار پلی استیشن هستم برای ایکس باکس هم خیلی احترام و ارزش قائل بودم
من از نسل قدیمی گیمرهام
همونایی که گیم رو متعلق به غرب و آمریکا و غیره می‌دونن
وجود یه رقیب گردن کلفت غربی و آمریکایی که گیم از اونجا شروع شده اگر اشتباه نکنم اولین گیم دیجیتال دنیا تو دهه ۴۰ ثبت شده
خیلی به رشد صنعت گیم و رقابت و قیمت تاثیر داره

تو تعداد گیم‌های انحصاری و غیره‌ای که نوپا بودند و تازه اومده بودن روی پلی استیشن ۳ رو مقایسه کن
با گیم‌هایی که رو پلی ۴ اومده و گیم‌هایی که روی پلی استیشن ۴ اومده
چون دیگه رقیب اصلی تو بازار نبود

اگر یادت باشه همین چند وقت پیش توی مصاحبه‌ای گفته شده بود که از سه تا کمپانی ما نفر چهارمیم

درسته پول مهمه
و سرمایه‌گذاری کردن خیلی مهمه
که حتی مایکروسافت به خاطر همین هزینه‌ها و ساپورت‌ها و تکنولوژی روزی که آورد به خصوص اون نسل ۶ با کنسول ایکس باکس اورجینال
یعنی صنعت گیمو یه مرحله برد جلوتر حداقل

و با اولین حضورش حالا درسته در حد پلی ۲ نفروخت
ولی همین مایکروسافت از کنسول نینتندو گیم کیوب تو نسل ۶ بیشتر فروخت
نینتندویی که ازار قبضه کرده بود تو خیلی از نسل‌ها قبلش

زمان ایکس باکس ۳۶۰ واقعاً خوب عمل کرد

دقیقاً با شروع نسل ۸ به خاطر استفاده از سخت‌افزار ضعیف‌تر نسبت به پلی استیشن
سیاست‌های اشتباه و پافشاری روی سیاست‌های اشتباه
مثل همون دیسک دست دوم نمی‌تونه استفاده کنید و کنسول بازی رو تبدیل کرده بود به یه مولتی پلیر و مولتی پلتفرم آنلاین
که از ماهیت کنسول بودنش خارج شده بود
و ....

باعث افول مایکروسافت شد

خود من به شخصه با اینکه طرفدار پلی استیشن هستم برای ایکس باکس هم خیلی احترام و ارزش قائل بودم
من از نسل قدیمی گیمرهام
همونایی که گیم رو متعلق به غرب و آمریکا و غیره می‌دونن
وجود یه رقیب گردن کلفت غربی و آمریکایی که گیم از اونجا شروع شده اگر اشتباه نکنم اولین گیم دیجیتال دنیا تو دهه ۴۰ ثبت شده
خیلی به رشد صنعت گیم و رقابت و قیمت تاثیر داره

تو تعداد گیم‌های انحصاری و غیره‌ای که نوپا بودند و تازه اومده بودن روی پلی استیشن ۳ رو مقایسه کن
با گیم‌هایی که رو پلی ۴ اومده و گیم‌هایی که روی پلی استیشن ۴ اومده
چون دیگه رقیب اصلی تو بازار نبود
توی نسل ۸ دیگه خلاقیتی توی سخت افزار انجام نداده بود ،
مقایسه بشه با گذاشتن هارد دیسک روی ایکس باکس نسل ۶ یا اختراع unified shader برای xbox360 یا وجود edram خارج از GPU Xbox 360 یا وجود سلاح مخفی مثل ana یا hana که قرار بود بازی رو از رزولوشن sub hd یا 720 تبدیل کنه به 1080 که این اتفاق در زمان dlss Nvidia افتاد .
کلا ایده هاشون ته کشیده بود و فقط به بحث مولتی مدیا پرداخته بودن با ورودی HDMI in و قابلیت دیدن فیلم همزمان با بازی به صورت snap .
این ایده اکوسیستم و هر صفحه نمایش یک کنسول و.... هم از اسنادی که منتشر شده برمیگرده به سال ۲۰۱۰ با اسم رمز Fortaleza یعنی در بهترین سالی که میفروختن دنبال این چرت وپرت ها بودن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sony_boy
وضعیت فاجعه بار الان Xbox و شکستی که خورده هم حتی بیشتر از اسپنسر، تقصیر ایناس که اینجوری دارن از هر شکستی دفاع میکنن و یبار به این افتضاحات پی در پی انتقاد نکردن. بیشتر از اینکه گیمر باشن، برای صنعت گیم و طرفدارای واقعی Xbox مضر بودن.
:D
نمی دونم اکانت چندم کدوم یوزر بن شده هستی. اهمیتی هم نداره. ولی داداش یکم از توهم خارج بشی و دنیای واقعی هم ببینی بد نیست.
الان تو توهماتت اسپنسر هر روز میاد بازیسنتر و پست های منو میخونه و به خودش افتخار میکنه و مسیری که داره میره رو مصمم تر از قبل ادامه میده ))
یکم زیادی همه چیز رو جدی گرفتی. شل کن گلم. اینجوری هممون بیشتر لذت میبریم. از در کنار هم بودن ))

توی نسل ۸ دیگه خلاقیتی توی سخت افزار انجام نداده بود ،
مقایسه بشه با گذاشتن هارد دیسک روی ایکس باکس نسل ۶ یا اختراع unified shader برای xbox360 یا وجود edram خارج از GPU Xbox 360 یا وجود سلاح مخفی مثل ana یا hana که قرار بود بازی رو از رزولوشن sub hd یا 720 تبدیل کنه به 1080 که این اتفاق در زمان dlss Nvidia افتاد .
کلا ایده هاشون ته کشیده بود و فقط به بحث مولتی مدیا پرداخته بودن با ورودی HDMI in و قابلیت دیدن فیلم همزمان با بازی به صورت snap .
این ایده اکوسیستم و هر صفحه نمایش یک کنسول و.... هم از اسنادی که منتشر شده برمیگرده به سال ۲۰۱۰ با اسم رمز Fortaleza یعنی در بهترین سالی که میفروختن دنبال این چرت وپرت ها بودن

آره باهات موافقم

مثلاً همون ایکس باکس نسل ۶ فقط هارد اضافه کردن نبود
هم سخت‌افزار چند برابر قوی‌تر از دریمکست و پلی استیشن ۲ داشت
سی پیو 200 مگاهرتزی دریمکست کجا ، سی پیو 733 مگاهرتزی xbox original کجا
از گرافیک nvida استفاده کرده بود
از سی پی یو فناوری موبایلیتی که برای ‌لپتاپ‌ها استفاده می‌شد به کارگیری کرد
هم میشه گفت استاندارد سرویس آنلاین رو معرفی کرد اولین xbox live داشت
سیستم عامل روی کنسول بود
و ....

حتی از نظر من xbox one fat طراحی خیلی قشنگی داره ولی در کل به قول خودت سیاست اشتباهی رو پیاده‌سازی کردن

حتی کمپانی سونی کنسول ps3 نمایش داد
وقتی انتقادها و اعتراض‌های طرفداران سونی و پلی استیشن و گیمرها رو دید
تجدید نظر که تو طراحی و غیره
و دوباره طراحی کرد

images

ولی مایکروسافت به جای اینکه مشتری مداری کنه حرف طرفدارها و فن‌هاشو گوش کنه درباره xbox one , گفت ناراحتید برید ایکس باکس ۳۶۰ بخرید
انگار مثلاً طلب داره از گیمرها

من به عنوان کسی که خودم حتی Xbox original هم داشتم ، ولی به خاطر همون سیاست‌ها و نوع رفتار مایکروسافت کنسول xbox one نخریدم و نه دیگه کنسول ها نسل ۹ ش خریدم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: simplexcomic96

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or