فیل اسپنسر: لاین اپ شرکت مایکروسافت در نمایشگاه E3 2014 تا مدت ها بهترین خواهد ماند

Sorena Asadi

کاربر سایت
image_304331_16x9_620.jpg

رئیس کل بخش Xbox شرکت مایکروسافت آقای فیل اسپنسر یک سری اطلاعات جدید از نمایشگاه E3 2014 به اشتراک گذاشته که در ادامه میتوانید مطالعه کنید. وی در جدیدترین مصاحبه خود با Polygon اعلام کرده است :

"ما تازه در اوایل نسل هستیم و مشخص هست که شرکت سونی با کنسول PS4 عملکرد بهتری نسبت به ما داشته و لانچ فوق العا ده ای را بر پا کرد. شش ماه پیش همه از خود میپرسیدن ایا نسل کنسول های بازی از بین رفته؟ خیر این نسل طولانی خواهد بود و به نظر من این بازی های عالی هستند که پلتفمر های فوق العاده ای را تکمیل میکنند. ابتدا باید به بهترین بازی و پلتفرم فکر کنیم و تمرکز کنیم و ما این تمرکز را از دست نداده ایم ، و با نقش جدید من اهمیت دادن به این بخش دو برابر خواهد شد.(منظور اینه که ایشون به بازی های انحصاری بیشتر اهمیت میدهند) شما باید در E3 امسال منتظر بازی های فوق العاده ای از ما باشید و یقین دارم لاین اپ شرکت مایکروسافت در نمایشگاه E3 2014 تا مدت ها بهترین خواهد ماند."

پس باید منظر ماند و دید که ایا شرکت مایکروسافت به وعده هایی که به طرفداران داده است به خوبی عمل میکند یا خیر.
منبع
92162729892628005981.png

آخرین ویرایش:
تاپیک داشت مسیر درست خودش رو میرفت که یه تعداد از سونی فن ها احساس خوشمزه بازی بهشون دست داد و اومدن اینجا نمک پاشی و گند زدن به تاپیک ! 8-|

- - -ویرایش - - -

در مورد کنفرانس های پارسال چیزی که مشخصه مایکروسافت در زمینه بازی ها حداقل از نظر کمیت بهتر از سونی عمل کرد ولی در زمینه قیمت, قدرت سخت افزاری و این بحث های بازی های دسته دوم و همیشه آنلاین بودن کنسول و... سونی مایکروسافت رو له کرد تا جایی که اینقدر بازخوردها برای مایکروسافت منفی بود که چیزی نشد به شکر خوردن افتادن و سیاست هاشون در قبال Xbone رو 180 درجه تغییر دادن . فن بوی های xbone به جای تقدیر و تشکر از سونی کنفرانسش رو ترول هم میکنن :))

کنفرانس سونی پارسال بهترین کنفرانس E3 بود بدون شک .

بازخورد های منتقدین در مورد کنفرانس ها هم تا جایی که من دیدم بشدت به سود سونی بود !

E3 2013: Sony press conference review | Features | Edge Online

Sony E3 2013 Press Conference Analysis - News - www.GameInformer.com

چنین کنسولی رو که نوشتی ما که نمیشناسیم. مایکرو برای نسل هشتم , یه کنسول زده اسمش هم هست XBOX ONE . حالا شما یا چیزی میزنی که اسم کنسول رو اونجوری میبینی یا این نمک پاشی از جای دیگه نشات میگیره خدا داند .

نه من باقی کنفرانس هم خوب یادمه ، خلاصه:

Ubisoft

indies

Destiny

تازه نکته خیلی جالب اینجاست که سونی هیچ نمایش از گیم پلی بازی های انحصاریش نداشت (اگه از بازی های indie فاکتور بگیریم) یعنی اگه بازی های مولتی نبود عملا هیچی نداشت کنفرانس و یوشیدا و باقی دوستان باید تخمه میشکستن با هواداران.
واقعا دیگه ترول ها یه طوری شده که فقط باید خندید LOL
مایکرو در E3 چی نشون داد از هیلو یا Sunset Overdrive و بازی سم لیک ؟!! 3 تا تیزر صرفا برای اینکه بگن ما هم بازی انحصاری خواهیم زد نشون دادن که هنوزم که هنوزه از 2 تاشون که هیچی نشون ندادند و یکی دیگه هم در حده هیچی ! انگار مثلا سونی هم میومد همون تیزر آنچارتد و چند تا بازی دیگه رو الکی تیزر نشون میداد بعد میگفتن ما انحصاری نشون دادیم ! سونی هم The Order رو درسته گیم پلی نشون نداد ولی لااقل یه نمایش سینماتیک درست حسابی بود که تا الان هم کلی اطلاعات و گیم پلی ازش اومده ! بقیه انحصاری های ps4 هم مثل I : SS و کیلزون و نک و رزوگان و درایو کلاب رو قبلا در زمان رونمایی نشون داده بود و در E3 از همشون گیم پلی نشون داد ! یه چیز دیگه هم این بود که سونی 2 تا کنسول دیگه برا نمایش بازی هاش داشت نه مثل مایکرو که 360 کلا تعطیلات بشه ! چند تا تریلر برا PS3 نشون داد : بیوند , GT6 و , پاپیتر , لانچ تریلر TLOU و همچنین باندل GTA V و برا ویتا مثلا tearaway و کیلزون ! که میشه حمایت عالی از هر 3 تا کنسولش ! در مورد مولتی پلتفرم ها هم همچین کامنت میدن انگار مثلا مایکرو در E3 های قبل چیزی غیر از مولتی پلتفرم هم نشون میداد !! نمایش های حال بهم زن و همیشگیه COD در آخره نمایش ها و داستان تکراری DLC ها و فیفا و ... ! در همین E3 پارسال هم کوجیما و بتل (EA) و فیفا (EA) و تایتان فال (EA) و... ! پس نمایش مولتی پلتفرم ها همیشه بوده و استادش هم مایکرو بوده !! این indie هم حمایت سونی هست ازشون در حالی که اکثرا در پلاس مجانی اند و ضرری نداره تجربشون البته گهگاهی حماسه هایی 570 مگی میان بیرون ...:) منم خیلی موافقم مدارس زودتر راه بیفته ...

آخرین ویرایش:
اگه یادتون مونده باشه کنفرانس سونی با تاخیر شروع شد فکر کنم نیم ساعتی شد حالا داستان تاخیر چی بود اینا منتظر بودن ببین کنفرانس مایکروسافت چطور پیش میره و همونطوری شد که سونی میخواست از فرصت استفاده کردن و ویدیو های طنزی که درست کردن به نمایش بذارن و با دلقک بازی کمبود بازی ها رو جبران کنن وگرنه کنفرانس مایکروسافت از همون دقیقه اول یکضرب معرفی بازی بود تا اخر ولی drm بودن کنسول باعث نگرانی شده بود

پارسال E3 ماکروسافت تو زمینه ی بازی از سونی به نظرم خیلی بهتر کار کرد ، امسال هم نمیدونم میخوان چی کار کنن دیگه که از سال قبلشون بهتر بشه :-/ :دی

ولی پارسال تو اون کشت و کشتاری که شکل گرفت سونی خیلی شیک و مجلسی در حد و کلاس 47 ماکروسافت و Xbox One رو کشت :دی کسی هم با این قضیه مشکل داره میتونه فحشش رو به حضرت دان مرتیکه بده :دی

مایکرو در E3 چی نشون داد از هیلو یا Sunset Overdrive و بازی سم لیک ؟!! 3 تا تیزر صرفا برای اینکه بگن ما هم بازی انحصاری خواهیم زد نشون دادن

من که دیگه نمیدونم چی بگم ، دوستان شما اگه میخواین میتونین ادامه بدین:|.

من که دیگه نمیدونم چی بگم ، دوستان شما اگه میخواین میتونین ادامه بدین:|.
LOL نمیتونی چیزی بگی ! تو میتونی اون تیزر هیلو که یه لحظه مسترچیف رو نشون داد و اون تیزر Sunset Overdrive رو بهشون نمایش بگی ...
کامنت دادی مثلا و اصل اشارت به گیم پلی انحصاری , Ubisoft , indie بود منم جوابتو دادم

LOL نمیتونی چیزی بگی ! تو میتونی اون تیزر هیلو که یه لحظه مسترچیف رو نشون داد و اون تیزر Sunset Overdrive رو بهشون نمایش بگی ...
کامنت دادی مثلا و اصل اشارت به گیم پلی انحصاری , Ubisoft , indie بود منم جوابتو دادم

خوشگله ، جوابت رو نمیدم چون یه بار بحث شده سر این موضوع ، وقت و اعصابم رو از سر راه نیاوردم که الکی حدرش بدم :|.

World Of Tanks
Ryse :Son Of Rome
Killer Instinct
Sunset Overdrive
Forza Motorsport 5
Minecraft : Xbox One Edition
Quantum Break
Project Spark
Crismon Dragon
Dead Rising 3
BELOW
X1 Halo
Titanfall

خب همین که همه قبول دارن از نظر بازی مایکروسافت خیلی بهتر عمل کرد نقطه ی عطفه واسه خودش :d
اما سونی سیاست هاش خیلی بهتر و هوشمندانه تر بود با توجه به اون جنگولک بازی های مایکرو . همیشه آنلاین بودن و چپوندن کینکت داخل جعبه ی کنسول و 100$ گرونتر بودنش و داستان بازی های دسته دوم و ...
مایکروسافت اگه اون حماقتارو مرتکب نمیشد بدون شک میتونست بهترین E3 رو داشته باشه . سونی با کمترین زحمت و نمایش فقط چندتا دونه بازی رفت صدر اخبار

به هر حال از E3 مایکرو انتظار FH2 , Halo , QB و چندتا بازی دیگه + بازی های کینکت میره
سونی هم احتمال زیاد نمایش TLOU روی پلی 4 و اگه خدا بخواد GOW و Uncharted جدید :d هرچند به شخصه انتظار دارم از Drive Club یه نمایش خوب با کلی اطلاعات بدن . همچنین GT7 :-/

خوشگله ، جوابت رو نمیدم چون یه بار بحث شده سر این موضوع ، وقت و اعصابم رو از سر راه نیاوردم که الکی حدرش بدم :|.

World Of Tanks
Ryse :Son Of Rome
Killer Instinct
Sunset Overdrive
Forza Motorsport 5
Minecraft : Xbox One Edition
Quantum Break
Project Spark
Crismon Dragon
Dead Rising 3
BELOW
X1 Halo
Titanfall
وای باز بحث لیست گذاشتن :| کامنتت راجب گیم پلی انحصاری (که 3 تا مثال زدم) , UBISOFT و indie بود منم جوابتو دادم ! حالا میخوای با لیست پیچش بدی بده و وقت و اعصابت رو خورد نکن منم ترجیح میدم بیخیال بشم ...

بخش Xbox رو له کرده اما مایکروسافت .... . الان مایکروسافت در بهترین وضعیت خودش فکر می کنم در 5 سال گذشته (بلکه بیشتر من 5 سال گذشته رو نگاه کردم) قرار گرفته. یادش بخیر یکی از دوستان در یکی از تاپیک ها گفته بود که مایکروسافت دیگه به اپل و گوگل نمی رسه و ازش فاصله گرفته و اصلا مقایسشون با هم دیگه خنده داره و ..... و من همون موقع داشتم نسبت به همون کامنت اون دوستمون می خندیدم:دی مثل اینکه این خنده ی اون موقع ما واقعا به جا بوده چون الان مایکروسافت در فاصله ی 30 میلیاردی گوگل قرار گرفته و با این سرعتی که داره پیش میره فکر می کنم تا اخر سال بتونه حتی خودشو به گوگل برسونه:دی الان سهام مایکروسافت 344 میلیارد دلار ارزشمنده. قائدتا شرکتی که صعود بالای 40-50 میلیارد دلاری رو تنها در 1-2 ماه طی می کنه له شده نیست:دی فکر می کنم بخش Xbox رو می گفتی خیلی بهتر و کلامت متین تر بود. حالا خوددانی دیگه:دی
شما نمیخوای منظور ر بفهمی چه ربطی به من داره؟

نه من باقی کنفرانس هم خوب یادمه ، خلاصه:

Ubisoft

indies

Destiny

تازه نکته خیلی جالب اینجاست که سونی هیچ نمایش از گیم پلی بازی های انحصاریش نداشت (اگه از بازی های indie فاکتور بگیریم) یعنی اگه بازی های مولتی نبود عملا هیچی نداشت کنفرانس و یوشیدا و باقی دوستان باید تخمه میشکستن با هواداران.

ای کاش این فروم ها یک امکانی داشت ... که بشه نقل قول کردن رو کاستومایز کرد ....

میگم خودتون رو زدید به اون راه ...یا اصلا کنفرانس سونی رو ندیدید ...ط...

یه جور میگه مولتی مولتی ... انگار مایکرو همه بازی هایش انحصاری بود .... وپچر و بتلفیلد و متال گیر و همین ها شاخ های کنفرانستون بودن ... خودتون چی نمایش دادید ... که نمایش مایکرو نمایش مایکرو راه انداختید ؟؟؟؟؟؟

سونی ... کیلزون و درایو کلاب و اینفاموس رو نشون داد ... سونی گیم پلی نشون نداد ؟؟؟؟؟‌ جالب اینه که تمام نمایش های کیلزون گیم پلی یا بخشی از اون بوده ... اینفاموس هم که تو همون e3 اولین گیم پلیش نمایش داده شد ... میگم که هیچی از کنفرانس سونی و اتفاقات e3 نمیدوننید ... فقط حرف هم پیالگی هاتون رو طوطی وار تکرار میکنید ...

the order که جالب ترین و سوپرایز ترین بازی بود که با ارم سانتا مونیکا شروع شد رو سونی نشون نداد ....

بعد از سال ها بی خبری نمایش فاینال فانتزی ورسوس و کینگ دوم هارتز 3 و انحصاری کنسولی شدن فاینال 14 ... اره برای کسایی که عمرشون فقط شوتر اول شخص و سوم شخص بازی کردن اره این ها بازی به حساب نمیان ...

همون مولتی ها هم که سونی تمرکز گذاشت روشون یه تو دهنی بود که با وجود اینکه مایکرو گفت خبری از بازی دسته دوم نیست ... بازم حمایت کامل 3rd party ها رو داریم ... بر خلاف ea که همه جوره مایکرو رو ساپورت کرد هر چی هم انحصاری داشتین امسال صدقه سر سودجویی ea بود ...

توضیحات از ساخت یه کتابخونه گیمی ...

همون بخش ایندی هم چیزی بود که نه تنها از چنگ مایکرو در اوردیم .... بلکه به انحصار خودمون کشیدیم ... این چیز ها برای نوبی مثل شما شاید چیز ابتدایی و شاید مسخره باشه ... ولی برای فعالین صنعت ... و گیمر هایی که دنبال تنوع و خلاقیت هستن مهم ترین بخش کنفرانس سونی بود .... بهترین بازی کنفرانس هم برای من همون ترانزیستور بود ....

مشکل سونی این بود که تو کنفرانس فبریه یه کنفرانس تمام کمال با کلی بازی و توضیحات برگزار کرد ... نیومد بگه .... sportsportsportsport sport sport sport tv tv tv tv tv tv tv tv

cod cod cod cod cod cod cod

tv tv tv
sport tv

خدا رو شکر من کنفرانس های e3 رو دارم تو هاردم و هر وقت بخوام میبینم تا افسانه های بعضی ها رو باور نکنم

آخرین ویرایش:
توی E3 امسالم میبینیمتون .. کافیه 10 ثانیه فقط 10 ثانیه از گیم پلی بازی UC نمایش بدن تا رتبه ی اول نمایشو توی YTUBE بگیریم و تاپیکا یک به یک منفجر بشن . منتظر هایپهای تاریخی باشید . فعلا عمو فیلمو دارید غم ندارید . ولی ما از اول لانچ غم نداشتیم :>

اقای فیل اسپنسر که چند وقت پیش مصاحبه کرده بودن از زیر مجموعه های مایکرو شرکتی که در سطح ND باشه نداریم :)) احتمالا روشون نشده راجع به بقیه استودیو های سونی صحبت کنه وگر نه اونا رو هم می گفت ! حالا چه اعتماد به نفس و جنس خوبی می تونه اینقدر به اینا روحیه بده در مورد بازی های انحصاری اینجوری صحبت کنن :)) من واقعا امیدوارم این چیزی که اینا می گن اتفاق بیفته و اختلاف بازی های انحصاری حداقل کمتر از نسل قبل بشه و ما بازی های +90 هم بر روی پلتفرم های مایکروسافت ببینیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or