نه من باقی کنفرانس هم خوب یادمه ، خلاصه:
Ubisoft
indies
Destiny
تازه نکته خیلی جالب اینجاست که سونی هیچ نمایش از گیم پلی بازی های انحصاریش نداشت (اگه از بازی های indie فاکتور بگیریم) یعنی اگه بازی های مولتی نبود عملا هیچی نداشت کنفرانس و یوشیدا و باقی دوستان باید تخمه میشکستن با هواداران.
ای کاش این فروم ها یک امکانی داشت ... که بشه نقل قول کردن رو کاستومایز کرد ....
میگم خودتون رو زدید به اون راه ...یا اصلا کنفرانس سونی رو ندیدید ...ط...
یه جور میگه مولتی مولتی ... انگار مایکرو همه بازی هایش انحصاری بود .... وپچر و بتلفیلد و متال گیر و همین ها شاخ های کنفرانستون بودن ... خودتون چی نمایش دادید ... که نمایش مایکرو نمایش مایکرو راه انداختید ؟؟؟؟؟؟
سونی ... کیلزون و درایو کلاب و اینفاموس رو نشون داد ...
سونی گیم پلی نشون نداد ؟؟؟؟؟ جالب اینه که تمام نمایش های کیلزون گیم پلی یا بخشی از اون بوده ... اینفاموس هم که تو همون e3 اولین گیم پلیش نمایش داده شد ... میگم که هیچی از کنفرانس سونی و اتفاقات e3 نمیدوننید ... فقط حرف هم پیالگی هاتون رو طوطی وار تکرار میکنید ...
the order که جالب ترین و سوپرایز ترین بازی بود که با ارم سانتا مونیکا شروع شد رو سونی نشون نداد ....
بعد از سال ها بی خبری نمایش فاینال فانتزی ورسوس و کینگ دوم هارتز 3 و انحصاری کنسولی شدن فاینال 14 ... اره برای کسایی که عمرشون فقط شوتر اول شخص و سوم شخص بازی کردن اره این ها بازی به حساب نمیان ...
همون مولتی ها هم که سونی تمرکز گذاشت روشون یه تو دهنی بود که با وجود اینکه مایکرو گفت خبری از بازی دسته دوم نیست ... بازم حمایت کامل 3rd party ها رو داریم ... بر خلاف ea که همه جوره مایکرو رو ساپورت کرد هر چی هم انحصاری داشتین امسال صدقه سر سودجویی ea بود ...
توضیحات از ساخت یه کتابخونه گیمی ...
همون بخش ایندی هم چیزی بود که نه تنها از چنگ مایکرو در اوردیم .... بلکه به انحصار خودمون کشیدیم ... این چیز ها برای نوبی مثل شما شاید چیز ابتدایی و شاید مسخره باشه ... ولی برای فعالین صنعت ... و گیمر هایی که دنبال تنوع و خلاقیت هستن مهم ترین بخش کنفرانس سونی بود .... بهترین بازی کنفرانس هم برای من همون ترانزیستور بود ....
مشکل سونی این بود که تو کنفرانس فبریه یه کنفرانس تمام کمال با کلی بازی و توضیحات برگزار کرد ... نیومد بگه .... sportsportsportsport sport sport sport tv tv tv tv tv tv tv tv
cod cod cod cod cod cod cod
tv tv tv
sport tv
خدا رو شکر من کنفرانس های e3 رو دارم تو هاردم و هر وقت بخوام میبینم تا افسانه های بعضی ها رو باور نکنم