فیل اسپنسر: لاین اپ شرکت مایکروسافت در نمایشگاه E3 2014 تا مدت ها بهترین خواهد ماند

Sorena Asadi

کاربر سایت
image_304331_16x9_620.jpg

رئیس کل بخش Xbox شرکت مایکروسافت آقای فیل اسپنسر یک سری اطلاعات جدید از نمایشگاه E3 2014 به اشتراک گذاشته که در ادامه میتوانید مطالعه کنید. وی در جدیدترین مصاحبه خود با Polygon اعلام کرده است :

"ما تازه در اوایل نسل هستیم و مشخص هست که شرکت سونی با کنسول PS4 عملکرد بهتری نسبت به ما داشته و لانچ فوق العا ده ای را بر پا کرد. شش ماه پیش همه از خود میپرسیدن ایا نسل کنسول های بازی از بین رفته؟ خیر این نسل طولانی خواهد بود و به نظر من این بازی های عالی هستند که پلتفمر های فوق العاده ای را تکمیل میکنند. ابتدا باید به بهترین بازی و پلتفرم فکر کنیم و تمرکز کنیم و ما این تمرکز را از دست نداده ایم ، و با نقش جدید من اهمیت دادن به این بخش دو برابر خواهد شد.(منظور اینه که ایشون به بازی های انحصاری بیشتر اهمیت میدهند) شما باید در E3 امسال منتظر بازی های فوق العاده ای از ما باشید و یقین دارم لاین اپ شرکت مایکروسافت در نمایشگاه E3 2014 تا مدت ها بهترین خواهد ماند."

پس باید منظر ماند و دید که ایا شرکت مایکروسافت به وعده هایی که به طرفداران داده است به خوبی عمل میکند یا خیر.
منبع
92162729892628005981.png

آخرین ویرایش:
همیشه گفتن از آن نترس که هایو هوی دارد،از آن بترس که سر به توی دارد

پارسالو که یادتون هست؟(ما در E3 سونی را خواهیم کشت!)

بعد E3 هم پرو پرو برگشتن گفتن به نمایش نیست و XBOX ONE در دراز مدت عالی عمل می کنه!!

امسال هم که اومدن این رو می گن!!

سونی هم مانند همیشه سیاست پنهان کاری و سکوت رو در پیش گرفته تا واقعن کنفرانس رو مانند هر سال منفجر کنه و سورپرایزهاش باعث بشه تا دقیقه ها تشویق و کف و ثوت تماشاگرا ادامه پیدا کنه (جای جک ترتون E3 امسال خالیه :( )

میشه چندتا از سورپرایزهای E3 پارسال سونی نام ببرید ؟! فقط ذکر 5 مورد کافی است . خلاصه بگم کنفرانس سونی ، جز استفاده هوشمندانه از خرابکاری های وقت مایکروسافت چیزی نداشت ! به طور قطع اگه ترول های هوشمندانه سونی از ته کنفرانس رو حذف کنیم، عملاً یکی از بدترین کنفرانس چند سال اخیر در E3 رو شاهد بودیم... ببخشید این رو میگم، نمی دونم چرا بعضی سونی فن ها اینقدر متوهمن همه چی رو رویایی تصور می کنن ! یه خرده فک کن ببین سونی تو کنفرانس چی بهت نشون داد... هر چی میخواییم چیزی نگیم یه عده نمی ذارن :| .

همیشه گفتن از آن نترس که هایو هوی دارد،از آن بترس که سر به توی دارد

پارسالو که یادتون هست؟(ما در E3 سونی را خواهیم کشت!)

بعد E3 هم پرو پرو برگشتن گفتن به نمایش نیست و XBOX ONE در دراز مدت عالی عمل می کنه!!

امسال هم که اومدن این رو می گن!!

سونی هم مانند همیشه سیاست پنهان کاری و سکوت رو در پیش گرفته تا واقعن کنفرانس رو مانند هر سال منفجر کنه و سورپرایزهاش باعث بشه تا دقیقه ها تشویق و کف و ثوت تماشاگرا ادامه پیدا کنه (جای جک ترتون E3 امسال خالیه :( )

اقا خداوکیلی لاین آپ پارسالِ مایکرو جوید کنفرانسِ مایکرو رو... حال به اینکه میگن کشتیمُ و فلان کاری ندارم ولی بستگی به دید ماها داره ... من از E3 انتظار دارم بازیای خیلی خوبی توش معرفی بشه , تریلر ها و گیم فوتج ببینم...کنفرانس پارسال مایکرو از کل تایمی که داشت تقریبن 30 دقیقه اینطوراش رو پای معرفی امکانات و اینجور چیزا گذاشت بقیش همش معرفی بازی بود...
سونی ام البته همیشه معرفیای خوبی داره ولی خب خودت مقایسه کن انصافن در یه سطح نبودن اگه لحظه ی اعلام قیمت رو در نظر نگیری در کل مایکرو بنظرم اجرا و معرفی مهیج تری داشت

میشه چندتا از سورپرایزهای E3 پارسال سونی نام ببرید ؟! فقط ذکر 5 مورد کافی است .

ما که نه PS4 داریم نه Xbox One لاین آپش هر چی باشه فرقی نمیکنه به عنوان سرگرمی نگاه میکنیم!

این مایکروسافت خیلی داره منو اذیت میکنه که X1 بگیرم :-s فقط مطمعنم این نسل از نظر انحصاری ها و بازی ها میترکونه با هر سخت افزاری که داره (قسمت انلاین و شوتر که بماند دیگه....)

احتمالا لاین آپ امسالش همکاری با شبکه های تلویزیونی جدیده ، فصل 5 سریال TWD به صورت استریم شده FH و چند تا قابلیت مولتی تسکینگ جدید و یک داشبورد خوشگل برای طرفداراشونه . یک ساعت به همین خوشگلی از کنفرانس میگذره بعد یکی میاد جلوی کینکت یکم ورجه وورجه میکنه همه جیغ دست هورا :d و در آخر نمایش HALO5 و DLC TITANFALL و QB رو میچسبونن تنگش ...

احتمالا لاین آپ امسالش همکاری با شبکه های تلویزیونی جدیده ، فصل 5 سریال TWD به صورت استریم شده FH و چند تا قابلیت مولتی تسکینگ جدید و یک داشبورد خوشگل برای طرفداراشونه . یک ساعت به همین خوشگلی از کنفرانس میگذره بعد یکی میاد جلوی کینکت یکم ورجه وورجه میکنه همه جیغ دست هورا :d و در آخر نمایش HALO5 و DLC TITANFALL و QB رو میچسبونن تنگش ...
با این که می دونم ترول کردی ولی خوب حالا 0.5% اگه ترول نکرده باشی این پستو دادم که بدونی این طوری که میگی، نیست :d
During GDC 2014, Spencer promised the company’s E3 presentation would focus on games, with “very few” executives on stage, adding that the stage show would last 90-minutes.

آخرین ویرایش:
میشه چندتا از سورپرایزهای E3 پارسال سونی نام ببرید ؟! فقط ذکر 5 مورد کافی است .
منظور من از سورپرایز فقط لاین آپ نبود

1.قیمت PS4
2.شکل ظاهری کنسول
3.پشتیبانی نکردن از DRM
4.پشتیبانی از بازیهای دست دوم
5.معرفی بازیهای جدید برای PSV
6.نمایش GT6
7.رونمایی از موتور گرافیکی جدید Quantic Dream با یک دموی تکنیکی

اینا رو اگر شما سورپرایز نمیدونید یقینن هیجان بالایی به مراسم داده بود و باعث شد بسیاری در نظر سنجیها اعلام کنن که کنفرانس سونی مورد پسند بوده

حالا امسال رو باید داوری کرد،در ضمن من آدمی نیستم که چشم بسته بشینم از سونی تعریف کنم،وقتی نمایشش آشغال باشه نمی شینم بگم واااای ایول به سونی که مارو،شش گوشه جهان رو،منظومه شمسی رو،هفت آسمونو ترکوند از هیجان!!

خوبی تعطیلات نوروز این هست که به اندازه تعطیلات تابستون طولانی نیست و دوستان سریعتر میرن سراغ درس و مشقشون :bighug:

و 1 ماه بعدشم میان اینجا و احتمالا تا 4 ماه در کنارمون هستن :d

2.شکل ظاهری کنسول

این دیگه کجاش سورپرایز بود ؟!!
خدایی یه حرفایی میزنید مغر آدم منهدم میشه :d

انقدر اون قسمت ... دیسک دسته دوم ... و قیمت کنسول زد چشاو چار پیاده کرد ... ملت فراموش کردن باقی کنفرانس سونی رو ... اصلا هم نیازی بگم کنفرانس سونی چی داشت ... کسی که این حرف ها رو میزنه قرار نیست یا توضیح دادن هم حرفش رو عوض کنه ... خود مایکرو سافت قبول کرد e3 رو باخت ... این جماعت بازی سنتر به هیچ سراطی مستقیم نیستن حتی خود مسئولین مایکرو سافت

انقدر اون قسمت ... دیسک دسته دوم ... و قیمت کنسول زد چشاو چار پیاده کرد ... ملت فراموش کردن باقی کنفرانس سونی رو ... اصلا هم نیازی بگم کنفرانس سونی چی داشت ... کسی که این حرف ها رو میزنه قرار نیست یا توضیح دادن هم حرفش رو عوض کنه ... خود مایکرو سافت قبول کرد e3 رو باخت ... این جماعت بازی سنتر به هیچ سراطی مستقیم نیستن حتی خود مسئولین مایکرو سافت

نه من باقی کنفرانس هم خوب یادمه ، خلاصه:

Ubisoft

indies

Destiny

تازه نکته خیلی جالب اینجاست که سونی هیچ نمایش از گیم پلی بازی های انحصاریش نداشت (اگه از بازی های indie فاکتور بگیریم) یعنی اگه بازی های مولتی نبود عملا هیچی نداشت کنفرانس و یوشیدا و باقی دوستان باید تخمه میشکستن با هواداران.

شروع نسل با مقایسه ی قدرت کنسول ها شروع میشه که سونی یه سر و گردن بالاتر بود
یعنی میخوام ببینم کی قبول نداره که کنفرانس e3 ر سونی برد ؟؟ به خدا خود فیل گفته که سونی بهتر از ما بوده )x

- - -ویرایش - - -

نه من باقی کنفرانس هم خوب یادمه ، خلاصه:

Ubisoft

indies

Destiny

تازه نکته خیلی جالب اینجاست که سونی هیچ نمایش از گیم پلی بازی های انحصاریش نداشت (اگه از بازی های indie فاکتور بگیریم) یعنی اگه بازی های مولتی نبود عملا هیچی نداشت کنفرانس و یوشیدا و باقی دوستان باید تخمه میشکستن با هواداران.
سونی با همون هیچی که شما میگی تا حالا مایکر ر له کرده پس فرض کن ناتی داگ -سانتا -گوریلا -و ... بیان تو کار دیگه چی میشه

در مورد کنفرانس های پارسال چیزی که مشخصه مایکروسافت در زمینه بازی ها حداقل از نظر کمیت بهتر از سونی عمل کرد ولی در زمینه قیمت, قدرت سخت افزاری و این بحث های بازی های دسته دوم و همیشه آنلاین بودن کنسول و... سونی مایکروسافت رو له کرد تا جایی که اینقدر بازخوردها برای مایکروسافت منفی بود که چیزی نشد به شکر خوردن افتادن و سیاست هاشون در قبال Xbone رو 180 درجه تغییر دادن . فن بوی های xbone به جای تقدیر و تشکر از سونی کنفرانسش رو ترول هم میکنن :))

کنفرانس سونی پارسال بهترین کنفرانس E3 بود بدون شک .

بازخورد های منتقدین در مورد کنفرانس ها هم تا جایی که من دیدم بشدت به سود سونی بود !
Just at the point where next-gen seemed totally out of surprises, Sony delivered perhaps the biggest in E3 history.
E3 2013: Sony press conference review | Features | Edge Online

Tonight, Sony is on top. It has won over many skeptics, and has provided a strong case in the form of compettive price, a consumer-friendly approach to ownership, and unlimited offline gaming.
Sony E3 2013 Press Conference Analysis - News - www.GameInformer.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or