فیل اسپنسر: لاین اپ شرکت مایکروسافت در نمایشگاه E3 2014 تا مدت ها بهترین خواهد ماند

Sorena Asadi

کاربر سایت
image_304331_16x9_620.jpg

رئیس کل بخش Xbox شرکت مایکروسافت آقای فیل اسپنسر یک سری اطلاعات جدید از نمایشگاه E3 2014 به اشتراک گذاشته که در ادامه میتوانید مطالعه کنید. وی در جدیدترین مصاحبه خود با Polygon اعلام کرده است :

"ما تازه در اوایل نسل هستیم و مشخص هست که شرکت سونی با کنسول PS4 عملکرد بهتری نسبت به ما داشته و لانچ فوق العا ده ای را بر پا کرد. شش ماه پیش همه از خود میپرسیدن ایا نسل کنسول های بازی از بین رفته؟ خیر این نسل طولانی خواهد بود و به نظر من این بازی های عالی هستند که پلتفمر های فوق العاده ای را تکمیل میکنند. ابتدا باید به بهترین بازی و پلتفرم فکر کنیم و تمرکز کنیم و ما این تمرکز را از دست نداده ایم ، و با نقش جدید من اهمیت دادن به این بخش دو برابر خواهد شد.(منظور اینه که ایشون به بازی های انحصاری بیشتر اهمیت میدهند) شما باید در E3 امسال منتظر بازی های فوق العاده ای از ما باشید و یقین دارم لاین اپ شرکت مایکروسافت در نمایشگاه E3 2014 تا مدت ها بهترین خواهد ماند."

پس باید منظر ماند و دید که ایا شرکت مایکروسافت به وعده هایی که به طرفداران داده است به خوبی عمل میکند یا خیر.
منبع
92162729892628005981.png

آخرین ویرایش:
لطفا این خبر رو توی تاپیک خودش بزارید . برای هر خبر که دوتا تاپیک نمیزن :

دروغ اول آوریل در طعم ها و رنگ های مختلف !
:d

فیل بزار عرقت خشک شه وارد بشی بعد شروع کن . وقتی میگم عمو فیل آدم خوبو جوگیریه فنا میگن چرا .

هه هه هه خندیدیم. صفحه قبل رو نگاه مینداختی میدیدی که محمد گفته همه این ها برای
همون مصاحبه دیروزش با پالیگان هست که سایت ها تیکه تیکه گذاشتنش ! :) حالا تو بیا نمک بپاش اینجا ! ;)

خداوکیلی حرکت زشتی بود.

هر کی که به گیم و گیمینگ علاقه داشته باشه باید از این خبر بال در بیاره! میگفتن میخوان در Xbox رو تخته کنن ( حتی شایعش هم ناجوره!) حالا ببین کی اومده رئیس کل برند Xbox کی شده! فیل اسپنسری که همیشه تو این مدت فعال بوده و برای این برند دلسوزی میکرده و عاشق کارش هست. اگه واقعا فیل کارشو درست انجام بده رقابت خیلی شدید میشه, IP های بیشتری میان و فشار رو سونی نسبت به قبل بیشتر میشه اونم مجبوره واکنش نشون بده و ... خدایی خبر از این بهتر؟:d به آینده مایکرو بیشتر امیدوار شدم.
دم نویسنده خبر گرم.

:d

فیل بزار عرقت خشک شه وارد بشی بعد شروع کن . وقتی میگم عمو فیل آدم خوبو جوگیریه فنا میگن چرا .

نمکدون نمکت رو اینجا بپاش
namakdoon.gif

توی بازی سنتر :arrowd:
no-salt.gif.png

بیا و مردانگی بکن دو نوع کنسول عرضه کنه یکی آرکید با قیمت 400 دلار یکی الایت با قیمت 500 دلار
بازی هم همون های که تو e3 2013 معرفی کرد کافیه + یک گرز 4 و هالو 5

مشخص هست که شرکت سونی با کنسول PS4 عملکرد بهتری نسبت به ما داشته و لانچ فوق العا ده ای را بر پا کرد

این رک بودنش واقعا خوبه ...
بهتره فنهای تمام عیار ایکس باکس تو بازی سنتر یخورده از رئیسشون یاد بگیرند;)
سونی هم قرار نیست دست وپا بسته بیاد به E3 ... باید صبر کرد و دید چی میشه.
ولی به نظر شخصی من باز این حرفا واسه E3 2015 تکرار میشه.

فیل کارش درسته... اما ب این زودی اثرات ریاستش رو نمیبینیم حداقل تا یک ساله دیگه...

اما من بهش ایمان دارم... ایکس باکس رو ازین منجلاب میکشه بیرون ... قدرت بهش میده...

باور کنید من برای خرید کنسول باز دو دل شدم بین XOne و PS4

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

"ما تازه در اوایل نسل هستیم و مشخص هست که شرکت سونی با کنسول PS4 عملکرد بهتری نسبت به ما داشته و لانچ فوق العا ده ای را بر پا کرد
عاشق این رفتار عمو فیلم یعنی مطمئنم وضعیت X1 درست میکنه چون همیشه به رقیبش احترام میذاره و واقعیتارو در نظر میگیره همیشه از موفقیتای سونی و بازیای رقیب تعریف کرده و واقعیتارو گفته اونم بدون تمسخر کردن کلا با احترام نسبت به رقیب نظر میده و حرف میزنه انصافا عجب مرد دوست داشتنییه:x با عمو فیل روزای فوق العاده ای برای X1 در پیش باید منتظر یه سوپر کنفرانس پر از بازیای فوق العاده از مایکرو تو E3 باشیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or