فیلم Devil May Cry در سال 2013 (Dante's role must go to?)

Dante's role must go to....

• Josh Holloway

رای‌ها: 12 37.5%
  • Ian Somerhalder

رای‌ها: 7 21.9%
  • Reuben Langdon

رای‌ها: 8 25.0%
  • Jared Padalecki

رای‌ها: 5 15.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
از این یارو که میاد همچین فیلمی در مورد ما ایرانیا میده چه انتظاری دارید؟هر چی که خودشون انجام میدن و هستن رو به ما ایرانیا نسبت دادن ببخشید ولی ناچارم فحش بدم:
این کثافت بیشعور که اصلا نمیدونه چه جوری میشه فیلم ساخت میخواد این DMC رو بسازه.
بیخیال این فیلم شید.خدا میدونه میاد توش ما ایرانیا رو دوباره به تصویر میکشه.
حیف که وضعیت فیلم سازیمون گریه اوره وگرنه یه جوابی بهش میدادیم که .....
کثافت عوضی اشغال...
ببخشید مجبور شدم فحش بدم.درک کنید
باید بگم اینا نمیتونن از بازی فیلم بسازن خیلی سخته درست فروش کرده ولی یک عنوان آشغال این اسماعیلیه بدبخت سوژه یوبیسافت شده 8-|

تجربه نشون داده که اگر فیلمی از روی یه بازی ساخته بشه اشغالی بیش نیست.
نمونه هاش:
prince of persia-alone in the dark و غیره...
فقط سایلنت هیل یه استثنا بود و یه ذره resident evil

تجربه نشون داده که اگر فیلمی از روی یه بازی ساخته بشه اشغالی بیش نیست.
نمونه هاش:
prince of persia-alone in the dark و غیره...
فقط سایلنت هیل یه استثنا بود و یه ذره resident evil
راست میگه ایشون یکمی نگرانم نکنه خوب درستش نکنند/:)

تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه قرار بوده زیر نظر هالیوود فیلم دویل می کرای با هنرپیشه های ژاپنی و یه کارگردان معرفه ژاپنی ساخته بشه
بهتر که این قرار لغو شد ، خداییش دوست نداشتم یه دانته ی چشم بادومی رو روی صحنه ببینم :d
ولی خوب لغو شد و بالاخره کار رو به هالیوود سپردند حالا همین یارو synder هم به نظرم خوب کار می کنه حالا غیر از 300 که آشغالی بیش نبود باقیه فیلماش خوب بود ، مثلا من sucker punch رو دیدم درسته هم رده ی فیلم های در جه ی 1 هالیوودی مثه inception نیست اما خووووب به عنوان یه فیلم تخیلی و گرافیکی هم خوب بود ، نه ؟!!

تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه قرار بوده زیر نظر هالیوود فیلم دویل می کرای با هنرپیشه های ژاپنی و یه کارگردان معرفه ژاپنی ساخته بشه
بهتر که این قرار لغو شد ، خداییش دوست نداشتم یه دانته ی چشم بادومی رو روی صحنه ببینم :d
ولی خوب لغو شد و بالاخره کار رو به هالیوود سپردند حالا همین یارو synder هم به نظرم خوب کار می کنه حالا غیر از 300 که آشغالی بیش نبود باقیه فیلماش خوب بود ، مثلا من sucker punch رو دیدم درسته هم رده ی فیلم های در جه ی 1 هالیوودی مثه inception نیست اما خووووب به عنوان یه فیلم تخیلی و گرافیکی هم خوب بود ، نه ؟!!
شوخی میکنی دیگه.این کار گردان بدترین کارگردان دنیا هست. واقعا sucker punch یک اشغال به تمام معنا با بازی های بسیار ضعیف بود.حتی CG های ضعیفی هم داشت.نمره های این فیلم هم حرف منو تایید میکنه.باید با فیلم devil may cry آز همین الان خداحافظی کنید!

یارو مگه همین نیست که فیلم watch men رو هم ساخته ، من که می گم خوب کار می کنه منظورم اینه که تو فیلمهای تخیلی و رده ی b تا c خوب کار می کنه همون اول هم گفتم کاراش رو نمیشه مثلا با استیون اسپیلبرگ مقایسه کرد خو !:d

خوب همین چشم بادومی‌ها بودند که دانته رو به وجود آوردند و به اینجا رسوندند!

یارو مگه همین نیست که فیلم watch men رو هم ساخته ، من که می گم خوب کار می کنه منظورم اینه که تو فیلمهای تخیلی و رده ی b تا c خوب کار می کنه همون اول هم گفتم کاراش رو نمیشه مثلا با استیون اسپیلبرگ مقایسه کرد خو !:d
این کارگردان در معنای واقعی کلام بسیار مزخرف هست، اصلاً تو کارنامه کاریش یک فیلم باارزش پیدا نمیشه، ولی خوب توانایی خاصی در خلق صحنه‌های تخیلی و اغراق آمیز داره که خوراک عنوانی مثل DMC هست و فکر کنم از عهده فیلم DMC به خوبی بربیاد.حداقل اکشن نابی رو به نمایش میگذاره.

کلا با ساخته شدن فیلم از روی DMC مخالفم حالا چه سری قدیمی باشه چه این جدیده ، مطمئنم فیلم جالبی نمیتونند از روش بسازند و فقط دانته رو مضحکه میکنند مثل بلایی که سر RE آوردن ( داستان کاملا بی ربط به بازی هاش )

کلا با ساخته شدن فیلم از روی DMC مخالفم حالا چه سری قدیمی باشه چه این جدیده ، مطمئنم فیلم جالبی نمیتونند از روش بسازند و فقط دانته رو مضحکه میکنند مثل بلایی که سر RE آوردن ( داستان کاملا بی ربط به بازی هاش )
درسته بی ربط بود اما نمیشه منکرش شد که فیلمه جالبی هم از آب در اومد حداقل تا شماره ی 3 ;)
آره من هم از همین می ترسم ، نمی دونم شما فیلمه BLOOD RAYNE رو دیدین یا نه اما توی فیلم شخصیت اصلی رو که اسمش RAYNE بود واقعا مسخره کرده بودند توی بازی ایشون یه زنه قدرتمنده که هیشکی حتی جرئت نداره نزدیکش بشه :d بعد تو فیلم یه صحنه ش هست که می اندازنش تو گونی می دزدنش !!!!!
فیلم HITMAN هم همین طور ! اتفاقا KYLE WARD که فیلمنامه نویس فیلم هیتمن بوده قرار فیلمه DMC رو هم فیلمنامه ش رو بنویسه! ( البته داستان فیلم بد نبود اما انتخاب هنرپیشه ش افتضاح بود !)
من با BLACK TEAR عزیز در مورد کارگردان موافقم ، مطمئنم که SYNDER می تونه یه فیلم اکشن ناب از DMC بسازه

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:45 PM ارسال شده بود ----------

خوب همین چشم بادومی‌ها بودند که دانته رو به وجود آوردند و به اینجا رسوندند!

.
آره راست می گی اما فکر کن یه چشم بادومی جای دانته بازی کنه ! خوب اینطوری اصلا خوب نیست !!!!! من که نمی پسندم

حرف حساب

کلا با هر چیزی مخالفی نه؟! :d خو فیلمش رو می خوان بسازن ، بسازن دیگه چیزی که از ما کم نمیشه ! میشه ؟!
نه خير مادمازل كم ميشه!!!
هويتشو ميبرن زير سوال.اصلا اين چه كاريه كه برن از روي يه بازي فيلم بسازن و برعكس؟
فيلم و بازي 2تا دنياي متفاوتن و بهتره هر كدوم سرشون تو لاك خودشون باشه.
كلا با همه چيز مخالفم!!! حتي با خودم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or