فیلم Devil May Cry در سال 2013 (Dante's role must go to?)

Dante's role must go to....

• Josh Holloway

رای‌ها: 12 37.5%
  • Ian Somerhalder

رای‌ها: 7 21.9%
  • Reuben Langdon

رای‌ها: 8 25.0%
  • Jared Padalecki

رای‌ها: 5 15.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
البته فیلم SILENT HILL فیلم موفقی بود همچنین فیلم PRINCE OF PERSAI فیلمی بود که تا سه هفته در باکس آفیس آمریکا جز پر فروش ترین ها بود
در مورد اخریه فروش داشت ولی پر اشکال بود

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 PM ارسال شده بود ----------

l343653d30000_2_14537.jpg

اصلا قیافشو نگاه کنید اینو میگه من دانتم من دانتم فقط همین انتخاب درستیه

به نظر من برای نقش ویرجیل بهترین انتخاب , James Franco هست...
بد نيست.به ورجيل ميخوره...

---------- نوشته در 08:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 AM ارسال شده بود ----------

تجربه نشون داد بازی هایی از فیلمها درست کردند بی ارزش ات وفیلم های از بازی ها گرفت میشود خیلی بی اساس وضعیف است حتی به بازی ربط ندارد
به غير از silent hill و X-men origins wolverine

ببینم شما Devil Girl میگی فیلمی که میخوان بسازن از روی این دانته جدیدس درسته؟ خوب اونجوری که Ian somerhalder بهترین انتخابه!
ولی ای کاش از روی dmc های قبلی میساختن! تا دلتون بخواد فیلمایی هست که شخصیت اول معتاده دست بزنی میفته ولی یه قاتل حرفه ایه! آخر فیلمم هیچ اتفاق خاصی نمیفته و شخصیت اول به زندگی روتین قبلیش ادامه میده! :|

ببینم شما Devil Girl میگی فیلمی که میخوان بسازن از روی این دانته جدیدس درسته؟ خوب اونجوری که Ian somerhalder بهترین انتخابه!
ولی ای کاش از روی dmc های قبلی میساختن! تا دلتون بخواد فیلمایی هست که شخصیت اول معتاده دست بزنی میفته ولی یه قاتل حرفه ایه! آخر فیلمم هیچ اتفاق خاصی نمیفته و شخصیت اول به زندگی روتین قبلیش ادامه میده! :|

من که نمی گم کاپکوم میگه :d الان Ian به این خوشگلی و خوش تیپی شکل دانته جدیدس !!! :|( این از اون حرفا بودا!!!)
من هم با امیرحسین موافقم Jared برای دانته ی جدید انتخاب مناسبیه! /:)

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

در مورد فیلم POP هم بعله اشکال داشت ولی به نظر من چون داستان تخیلی داشت زیبا هم طراحی شده بود هنرپیشه های خوبی داشت و در کل فیلم قشنگ و خوش ساختی بود
البته نباید سری RE رو فراموش کنیم خداییش تا شماره ی 3 فیلم قشنگی بود آخریش افتضاح بود

بيا اينم نمسيس فيلم
4afb_Untitled-1.jpg

---------- نوشته در 11:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 AM ارسال شده بود ----------

البته عكسش بي كيفيت هست ولي خب چه ميشه كرد

---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 AM ارسال شده بود ----------

اينم بد نيست
نگاه كنين چه قدر خوشگله!!!
ea63_Resident-Evil-Nemesis-mask-by-dragostat2.jpg

شخصا بعد از dmc4 دیگه زیاد طرفدار این بازی نبودم.
اما کلا امیدوارم این فیلم ساخته نشه،چون حداقل آبروی 3 تا نسخیه اولشو میبره.
اگر هم درباره شماره جدیدش ساخته بشه،کلا dmc نیست : د ی

نه اتفاقا من دلم می خواد ساخته بشه بعد از موفقیتهای فیلم resident evil می خوام ببینم این چطور میشه ( فقط باید هنرپیشه ی خوبی رو بزارن)
البته Street fighter هم بود که خب..... تعریفی نداشت

من خیلی با DMC 3 حال کردم ..!
اول Josh holloway به خاطر شوخ تبعیش خوبه و بعدش اگه نشد این Reuben Langdon میخوره بهش ولی اگه دکو دماغشو راست رو ریس کنن درست میشه که اونم با گریم حله !

• Like
Reactions: devil girl
معلومه ایان سامر چون خودش دیگه شبیه دانته هستش:d به نظرم ALEX PETFYIER هم باید میذاشتی
این الکس همون پسربچه ی توی فیلم StormBreaker نیست !!! چه زود بزرگ شد آخرین فیلمش Beasty بود گمونم ! برای دانته خیلی کوچولوهه البته احتمالش هست اون رو هم بزارن اما چون اصلش بریتانیایی هست فکر نکنم البته بازم احتمال داره...

من که نمی گم کاپکوم میگه :d الان Ian به این خوشگلی و خوش تیپی شکل دانته جدیدس !!! :|( این از اون حرفا بودا!!!)
من هم با امیرحسین موافقم Jared برای دانته ی جدید انتخاب مناسبیه! /:)

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

در مورد فیلم POP هم بعله اشکال داشت ولی به نظر من چون داستان تخیلی داشت زیبا هم طراحی شده بود هنرپیشه های خوبی داشت و در کل فیلم قشنگ و خوش ساختی بود
البته نباید سری RE رو فراموش کنیم خداییش تا شماره ی 3 فیلم قشنگی بود آخریش افتضاح بود
خودت فکر کن یارو موهاش رو صورتشه قیافشم شیطانیه خنده خاصشو داره موهاشو رنگ سفید کنید میشه دانته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or