فیلم Devil May Cry در سال 2013 (Dante's role must go to?)

Dante's role must go to....

• Josh Holloway

رای‌ها: 12 37.5%
  • Ian Somerhalder

رای‌ها: 7 21.9%
  • Reuben Langdon

رای‌ها: 8 25.0%
  • Jared Padalecki

رای‌ها: 5 15.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32
اگه میخواستن دانته قبلی رو بسازن و بودجه خوبی هم در نظر میگرفتن به نظرم تام کروز یا اریک بانا انتخاب های خوبی بودن البته میشد رو کیانو ریوز هم حساب کرد اما ریوز چند تا نقش کت دراز بازی کرده:d واسه این دانته جدید نمیدونم بازیگر مرد خوب زیر 25 سال سراغ ندارم این Jared psdelcki بیشتر منو یاد نرو میندازه البته کمی شبیه جوونیای دانته هم هست
امیدوارم اگه فیلمی هم ساخته میشه یه فیلمنامه نویس خوب و کارگردان امتحان پس داده داشته باشه

کارگردان که مشخص نیست اما فیلمنامه نویس به احتمال زیاد Kyle Ward هستش
من هم با شما در مورد این Jared موافقم خیلی به نیرو میاد ولی چون دانته ی جدید رو بسازن پس احتمال یه هنرپیشه جوون هستش!

نه اتفاقا من دلم می خواد ساخته بشه بعد از موفقیتهای فیلم resident evil می خوام ببینم این چطور میشه ( فقط باید هنرپیشه ی خوبی رو بزارن)
البته Street fighter هم بود که خب..... تعریفی نداشت

میدونی ریسکش جوریه که سوال پیش میاد آیا ارزششو داره؟!
RE کاملا سلیقه ای بود فیلمش،به عنوان یک فیلم شاید خوب بود اما به عنوان فیلمی که از رو بازی ساخته شده آدمو حسابی گیج میکنه.
کلا اگه بسنجیم فیلمایی که نابود ازاب در اومدن جدا تعدادشون بیشتره : د ی

DMC من فکر میکنم چون تو یک دوره خاص اومد که تب گیم و اینا زیاد بود،واقعا حیف که به مسخره گرفته بشه!(1% اگه شبیه فیلم TEKKEN دربیاد! که واییی بر من : د ی)
درباره این شماره جدیدش باشه البته مهم نیس زیاد : د ی

اگر بتونن مثل فيلم سايلنت هيل بسازن كه عاليه ولي من شك دارم!!! كارگرداني اينچنيني پيدا بشه.
فيلم هايي كه از روي بازي ساخته ميشن و برعكس,ابروي فيلم و بازي رو ميبرن:(

فیلم DMC از روی بازی جدید Devil may cry ساخته میشه که با نام DMC هم منتشر خواهد شد .

اصلا نمی تونن از روی سری واقعی بازی تا شماره ی 4 فیلم رو بسازن آخه شما بیاین تصور کنین فیلمش مثه سری بازی بسازن اصلا مسخره میشه DMC با اون کراکترهای تخیلیش فقط به درد بازی یا انیمه می خورن و برای فیلم اصلا مناسب نیستن !

اصلا نمی تونن از روی سری واقعی بازی تا شماره ی 4 فیلم رو بسازن آخه شما بیاین تصور کنین فیلمش مثه سری بازی بسازن اصلا مسخره میشه DMC با اون کراکترهای تخیلیش فقط به درد بازی یا انیمه می خورن و برای فیلم اصلا مناسب نیستن !
خب باشه ,حالا چرا ميزني؟
مگه ما جرات داريم رو حرفت حرف بزنيم؟

آخرین اطلاعات از داستان فیلم

تایید شده داستان در مورد دانته س که پس از کشته شدن مادرش توسط شیطانی که از دروازه ی شیطانی فرار کردند، در صدد انتقام بر آمده . احتمال میره کارگردان فیلم آقای zack synder باشه ، از اونجایی که انتظار میره ایشون بتونن تصاویر گرافیکی در بازی رو تا حدودی در فیلم به وجود بیارن!

احتمال میره کارگردان فیلم آقای zack synder باشه
اين همون كارگردان فيلم 300 نيست؟
اگه اشتباه نكنم و همون باشه با يه فيلم فوق تخيلات سروكار داريم!!!
(300 رو كه همتون ديدين و ميدونين چي ميگم. چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است)

از این یارو که میاد همچین فیلمی در مورد ما ایرانیا میده چه انتظاری دارید؟هر چی که خودشون انجام میدن و هستن رو به ما ایرانیا نسبت دادن ببخشید ولی ناچارم فحش بدم:
این کثافت بیشعور که اصلا نمیدونه چه جوری میشه فیلم ساخت میخواد این DMC رو بسازه.
بیخیال این فیلم شید.خدا میدونه میاد توش ما ایرانیا رو دوباره به تصویر میکشه.
حیف که وضعیت فیلم سازیمون گریه اوره وگرنه یه جوابی بهش میدادیم که .....
کثافت عوضی اشغال...
ببخشید مجبور شدم فحش بدم.درک کنید

• Like
Reactions: Altair9502
علی جان تو خودتو عصبانی نکنم منم خواستم ف*ش بدم ولی دیدم این یارو لیاقت ف*ش رو هم نداره البته کارای دیگه ش رو دیدم گذشته از اون فیلم افتضاح و آشغالی که ساخته بود کارش تو ساخته فیلمهایی که گرافیکی و تخیلی باشن خوبه !
کسی می دونه کارگردان فیلم SUCKER PUNCH کیه؟

فیلم Watchmen هم ایشون کارگردانی کردن،که از نظرم کارگردانی فیلم خوب بود!
فیلم 300 هم از اولین کاراشون بود فک کنم!زیاد به دل نگیرید : د ی

کسی می دونه کارگردان فیلم SUCKER PUNCH کیه؟

همون zack snyder گویا : د ی

فیلم Watchmen هم ایشون کارگردانی کردن،که از نظرم کارگردانی فیلم خوب بود!
فیلم 300 هم از اولین کاراشون بود فک کنم!زیاد به دل نگیرید : د ی

همون zack snyder گویا : د ی

خب به نظرم گزینه ی مناسبی هست ! خوبه که کار رو به ایشون سپردن فکر کنم خوب از پسش بربیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or