فیفا 15:کاپ کریسمس |پست اول خوانده شود|

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سجاد چرا اكسپت نميكنى منو ؟!!؟؟؟؟ يه ساله اددت كردم ، آقايون ٢ شنبه بياين از ساعت 4 تا 6 هستم ! جفت بازى هارو انجام بديم
بهداد ساعت 4 حتما حتما بیایی بازی رو انجام بدیم...4 منتظرم

خوزه شما هم یه وقتی رو اعلام کن بازی کنیم

آخرین ویرایش:
بچه ها انگار چن نفر که اسم نوشتن اصن اینجا نمیان! نظرتون چیه گروهبندی رو تعطیل کنیم و به جاش اونایی که حاضر هستن رو جمع کنیم تحت یه لیگ بازی کنیم؟مثلا 9 نفر حاضرن یه لیگ میزاریم و همه با هم رفت و برگشت بازی میکنیم!

اگه موافقید این پست رو لایک کنید ببینیم چن نفر میشیم.ممنون

بچه ها انگار چن نفر که اسم نوشتن اصن اینجا نمیان! نظرتون چیه گروهبندی رو تعطیل کنیم و به جاش اونایی که حاضر هستن رو جمع کنیم تحت یه لیگ بازی کنیم؟مثلا 9 نفر حاضرن یه لیگ میزاریم و همه با هم رفت و برگشت بازی میکنیم!

کاملا موافقم
اگه میشه این چندنفری که هستن رو یه جدول کن لیگ بزنیم البته اونایی که مدام انلاین هستن نه یه هفته یه هفته سر میزنن
اینطوری خیلی خوبه,اگه لیگ بشه دو نفر دیگه هم که بازیشون خیلی خوبه رو من میارم تا سطح بازیها بالا بره

آخرین ویرایش:

لیگ لذتی 2 چندان داره من اوکیم

- - -ویرایش - - -

من از فردا هستم،همگروهی های عزیز هماهنگ کنیم بازیا رو بزنیم
پس کجایی؟؟

محمدرضا بیا تکلیف اینو معلوم کن...
اگه میشه اون تعداد بچه هایی که هستن + دوتا ایدی هم من میدم اضافه کن و پست اول رو ویرایش کن
تا بازیها رو شروع کنیم
زودتر خبر بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or