فیفا 15:کاپ کریسمس |پست اول خوانده شود|

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وقتی فکرشو میکنم ... ایرانی جماعت از پس ی جام بازی بر نمیاد اونوقت طرف انتظار چی داره ازشون البت تقصیر خود ادم نه دل پاک گیر میاد نه دوست نه مرد
ما مر د نیس تیم تو ر ومون خط بکش

- - -ویرایش - - -

آقا من درس دارم نم تونم بیام ییهو شدا نه یهو همون ییهو از ناسا پیشنهاد همکاری اومد حالا کنسل میکنم ییهو شد از اونطرفم گنگور پزشکی قبول شم وای ی ی نگو خیلی سرم شلوغه هینجوری امروز از تیم ملی هم دعوتنامه واسم اومده پس من دیگه تو جام نیستم راستش همین امروزم ps5 خریدم چی بگم ایرانی جماعت

http://youtu.be/vhYKKjz36PY?t=1m33s

بچه ها اگه طلبه بودین انگیزتون از شرکت تو چنین مسابقاتی رو بگین و اینکه چرا جا میزنین؟کم کمش اینه که نیاین دیگه

Last edited by a moderator:
آیدی منو ادد کنین . اه اه , من هر وقت آنلاین میشم که بازی کنم میبینم همه آفلاین هستن ! BeHdad097 حتما اونایی که ندارن ادد کنند بازی کنیم ! راستی این mahmood farid توی جام هستش ؟ باهاش بازی کردم یه بازی من و یه بازی هم اون برد... در ضمن میگفت چون بازیم خیلی خوبه توی جام نذاشتن منو :)):|

آیدی منو ادد کنین . اه اه , من هر وقت آنلاین میشم که بازی کنم میبینم همه آفلاین هستن ! BeHdad097 حتما اونایی که ندارن ادد کنند بازی کنیم ! راستی این mahmood farid توی جام هستش ؟ باهاش بازی کردم یه بازی من و یه بازی هم اون برد... در ضمن میگفت چون بازیم خیلی خوبه توی جام نذاشتن منو :)):|

دااش ی مشت اوسکول خود درگیر توی این جام شرکت کردند ک طرف نمیدونه باخودش چند چند لیگ پوکیده خبر نداری البت حقم دارن اینجور بازی کنن و این رفتارارو داشته باشن سنشون ایجاب میکنه

دااش ی مشت اوسکول خود درگیر توی این جام شرکت کردند ک طرف نمیدونه باخودش چند چند لیگ پوکیده خبر نداری البت حقم دارن اینجور بازی کنن و این رفتارارو داشته باشن سنشون ایجاب میکنه
سلام داداش
من خودم بازیهامو انجام دادم
ولی فکر کنم اینطوری صحبت کردن شما زیاد جالب نباشه,خوب اصلا دلشون خواسته ادامه ندن و این به من و شما ربطی نداره
اونا فرهنگ و شخصیت خودشون رو نشون میدن
شما فکر کنم خیلی قضیه رو جدی گرفتی!
خودتو ناراحت نکن و ادبیات نوشتاریت رو هم درست کن بی زحمت

سلام داداش
من خودم بازیهامو انجام دادم
ولی فکر کنم اینطوری صحبت کردن شما زیاد جالب نباشه,خوب اصلا دلشون خواسته ادامه ندن و این به من و شما ربطی نداره
اونا فرهنگ و شخصیت خودشون رو نشون میدن
شما فکر کنم خیلی قضیه رو جدی گرفتی!
خودتو ناراحت نکن و ادبیات نوشتاریت رو هم درست کن بی زحمت
:-q:!!**==**==**==**==**==

بازی من با رضا :-o
بازی اول 3-1 به نفع رضا و بازی دوم 2-1 به نفع زضا =((
حلالت نمی کنم زمینی نمیتونی گل بزنی ضربه ایستگاهی میزنی توووو گل :((

ضربه ایستگاهی آسونه گل زدنش اتفاقاً :دی مخصوصاً با مسی! انقد آآآآآآآآآآآآآآسونه که نگو :دی : ))

پ.ن: کو اون همه دبدبه کبکبه؟ :دی وای که کمتر گلتون میزنم چمیدونم من غولم آیم جاینت و این حرفا :دی

منو ادد کن:
FIFA-GOD-IR-IRAN
کاپ هم دیگه فقط تابستون میزارم! چون اگه چند صفحه ی اخیر رو بخونی متوجه خواهی شد! :d

خیلی فعالی که میگی اددت کنه :| :دی من فیفام به شدت افت کرده از بس تلو میزنم دیگه دکمه سانتر و شوت رو عوضی میزنم :دی ، پس فعلاً کاپ ماپ نزنین :دی

خیلی فعالی که میگی اددت کنه :| :دی من فیفام به شدت افت کرده از بس تلو میزنم دیگه دکمه سانتر و شوت رو عوضی میزنم :دی ، پس فعلاً کاپ ماپ نزنین :دی

من فعالم ولی با اون ایدیم :d
با ایدی اصلیم وفتی وارد fiwc میشم وارد بازی نمیشه! دیگه مجبورم با اون برم :d
به هر حال اگه خواستید اون ایدیمم ادد کنید

FIWC-KING-IRIRAN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or