فیفا 15:کاپ کریسمس |پست اول خوانده شود|

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گروه D:

adew5e9fyt9gmpmzc73o.jpg

بر و بچ و گیمرهای گرامی گروه C کی بازی کنیم؟اعلام کنید:d

- - -ویرایش - - -

الان محدودیت تیمی هنوز سرجاشه؟من میخوام رئال رو بردارم یکی شفاف سازی کنه:d

گروه D:

adew5e9fyt9gmpmzc73o.jpg

بر و بچ و گیمرهای گرامی گروه C کی بازی کنیم؟اعلام کنید:d

- - -ویرایش - - -

الان محدودیت تیمی هنوز سرجاشه؟من میخوام رئال رو بردارم یکی شفاف سازی کنه:d

اشکال نداره میتونی برداری
اولین بازی رو با mrh انجام دادم دادم و ۲-۰ جلو بودم که دقه ۶۰،۶۵ ایشون به کل قطع شد،حدود یک ساعتم آن بودم که نیومدن

منم امروز هر وقت خواستین هستم
نیکان یکم به من رحم کن:-s

من که اصن بلد نیستم بازی کنم یاشار جون :دی می خوای براوُ رو بذارم جای مسی؟ :دی یا پیکه رو بذارم جا سوارز؟ :دی دیروز من خیلی بودم نگفتی بهم... شرمنده دیگه رفت تا 2 شنبه :دی

من که اصن بلد نیستم بازی کنم یاشار جون :دی می خوای براوُ رو بذارم جای مسی؟ :دی یا پیکه رو بذارم جا سوارز؟ :دی دیروز من خیلی بودم نگفتی بهم... شرمنده دیگه رفت تا 2 شنبه :دی

آره دیروز خیلی بود :d بازی ای که 4-4 شد اخرش داشتی از زمین و اسمون شانس میاوردی :lol: یعنی 4 تا شوت پشت هم زدم ولی گل نشد:| :d

آره دیروز خیلی بود :d بازی ای که 4-4 شد اخرش داشتی از زمین و اسمون شانس میاوردی :lol: یعنی 4 تا شوت پشت هم زدم ولی گل نشد:| :d

یکم رو دفاعت کار کن ولی :دی خیلی خالیه :دی

پ.ن: دست از مربع + ضربدر هم بردار :دی

- - -ویرایش - - -

چند تا گل 100% رو براوُ نذاشت بزنی :دی لامصب این قدرت بدنی رودریگز و رونالدو و بیل خیلی بالاس :دی منم تا جایی که تونستم رونالدو رو گرفتم یعنی 83 4 درصد مراقبش بودم ... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or