omidpunisher کاربر سایت Jul 21, 2008 #61 من بیشتر دوست دارم مثل tommy در مافیا باشم چون هم حرفاشو قبول دارم هم مدل موهاش مثله منه
WILDCAT کاربر سایت Jul 30, 2008 #63 من بیشتر خود شخصیتم به پرینس در FINAL FANTASY XIII VERSUS میخوره . همیشه جدی در همه کارها اصلا خودمو درون چهره پرینس میبینم .
من بیشتر خود شخصیتم به پرینس در FINAL FANTASY XIII VERSUS میخوره . همیشه جدی در همه کارها اصلا خودمو درون چهره پرینس میبینم .
rsoft کاربر سایت Aug 8, 2008 #67 من بيشتر شبيه شخصيت Harry Potter هستم.البته اصلا ازش خوشم نمياد و خودمو اون شكلي نميبينم اما همه بهم ميگن خيلي شيبهشم
من بيشتر شبيه شخصيت Harry Potter هستم.البته اصلا ازش خوشم نمياد و خودمو اون شكلي نميبينم اما همه بهم ميگن خيلي شيبهشم
praaaaance کاربر سایت Aug 28, 2008 #68 من شبیه خودمم آخه خودم یه شخصیت بازی هستم و اصلا دوست ندارم شبیه شخصه دیگه ای باشم ( عاشق خودمم) و یکی دیگه که ...... حالا
من شبیه خودمم آخه خودم یه شخصیت بازی هستم و اصلا دوست ندارم شبیه شخصه دیگه ای باشم ( عاشق خودمم) و یکی دیگه که ...... حالا
Dreadlord کاربر سایت Aug 29, 2008 #70 من به شخصیت LEON در Resident Evil خیلی شبیهم.:biggrin1: البته مطمئن نیستم ولی اینجوری احساس میکنم.
DJmoji کاربر سایت Sep 1, 2008 #71 من یه شمشیرزن حرفه ایم و شاگردام هم ویرجیل و سامانوسکه هستن.از بین این دو ویجیل یکم به خودم رفته
Cloud Strife کاربر سایت Sep 2, 2008 #72 من بیشتر تلفیقی از سردی Prince و استیل Cloud و بی رحمی Sephiroth و بزرگواری دامبلدور! هستم!:laughing: من بچه که بودم خوش تیپ ترین و خوشگل ترین و باهوش ترین دانش اموز مدرسه بودم واسه همین .... .(البته دارم بیشتر شبیه کنت الاف میشم!) ولی جدی فکر میکنم شبیه ان ابره تو قارچ خور (ماریو) هستم.
من بیشتر تلفیقی از سردی Prince و استیل Cloud و بی رحمی Sephiroth و بزرگواری دامبلدور! هستم!:laughing: من بچه که بودم خوش تیپ ترین و خوشگل ترین و باهوش ترین دانش اموز مدرسه بودم واسه همین .... .(البته دارم بیشتر شبیه کنت الاف میشم!) ولی جدی فکر میکنم شبیه ان ابره تو قارچ خور (ماریو) هستم.
BESAFA کاربر سایت Sep 6, 2008 #73 به به چه تاپیک طریف و قدیمی! من شبیه سم فیشر هستم. هیکلم مثل اونه ولی مثل اون نمیتونم قایم شم در ضمن سرعتمم مثل اون نیست.از سوسک هم میترسم چه برسه که دشمن از بقلم رد شه آخرین ویرایش: Sep 6, 2008
به به چه تاپیک طریف و قدیمی! من شبیه سم فیشر هستم. هیکلم مثل اونه ولی مثل اون نمیتونم قایم شم در ضمن سرعتمم مثل اون نیست.از سوسک هم میترسم چه برسه که دشمن از بقلم رد شه
R R-teen کاربر سایت Sep 6, 2008 #74 VERGIL. البته موهام سفيد نيستا! :biggrin1: شخصيتش رو ميگم :biggrin1:
s l a s h کاربر سایت Sep 6, 2008 #75 خوب دیگه این که گفتن نداره من شبیه اسلش تو گیتار هیرو 3 هستم:guitar: