فکر میکنید شخصیت شما به شخصیت کدوم نقش در کدوم بازی نزدیکه؟

امین شکست نفسی میکنه.من عکسشو میگذارم.شما نظر بده.
بدم نمیاد ببینم.. اما تو رو خدا به من حق بده تعجب کنم!
من عکس جدید امین تو اون تایپیک میذارم.اونجا نظر بدین
مرسی.. منظورت همون تاپیک "عکس بچه های بازی سنتر" هست دیگه؟
نكنين.
نكنين.
باز ميخواين قفل بشه؟ آره؟
باشه .. من یکی تسلیمم!

حالا بزارین عکس بزاره فقط مواظب باشین از خنده نمیرین
246.gif

این تاپیک رو هم ول کنید!!

اون زمونا که تازه Godhand اومده بود همه به ما پیله کرده بودن بهم میگفتن یدالله (godhand) خلاصه دیگه اینکه این لقب سرمون موند ...

هنوزم که هنوزه هر کی مارو میبینه یا میگه یدالله یا Godhand

حالا چرا میگن ....؟

چون که من هر چی به این جماعت نادان میگفتم بابا اسم بازی به فارسی دست نشانده یا بازیچه میشه اونا میگفتن نه اسم بازی دست خداست :confused:

خلاصه دیگه کفری شدم و حجوم بردم به طرف یکی از بچه ها یه مشت یداللهی حوالش کردم (که بعدش با کلی معذرت خواهی و یه مشت همونجوری قضیه فیصله یافت )

این بود داستان ما ....

god-hand.223513.jpg

god_hand_24.jpg

عجب چیزی نوشتم نکنه یه وقت کسی تو BC مارو سوژه کنه یدالله ...

Godhand نه میشه دست خدا و نه میشه دست نشانده.Godhand به کسی گفته میشه که دست خدایی داره.

در ضمن من خیلی شبیه وودی تو Neighbours from hell بودم.آخه نمیدونم چرا از وقتی که این بازی ها رو تموم کردم تا یه مدتی شدم عین woody و همش گریه ی بچه همسایمون رو در میاوردم.(یه وقت فکر نکنین آزار دارم ها آخه به من چه جنبه ی پرت شدن تو باتلاق یه متری رو نداره!!!:lol:)
البته الان خیلی وقته بچه مثبت شدم.:angel:(البته فعل معکوس بود.چون بیشتر شبیه پانیشر شدم.:shrewd:)
از لحاظی هم شبیه Spiderman هستم.چون خیلی وقت پیش یه عنکبوت بی تربیت من نیش زد.بعد از اون احساس کردم میتونم از در و دیوار بالا برم(جو بدجور من گرفته بود:cheesygri)

آخرین ویرایش:
Godhand نه میشه دست خدا و نه میشه دست نشانده.Godhand به کسی گفته میشه که دست خدایی داره.

از اون حرفا زدی هاا .... اگه ایجورییه که تو میگی پس Godfather هم میشه بابای خداییی...:laughing:

در کل میشه گفت دست خوانده .یعنی اینکه که دستش ماله خودش نیست یک انسان عادی نمیتواند همچین قدرتی داشته باشد مگر اینکه دستی با قدرت زیاد یا خریده باشه یا اشانتیون از روی چیزی گرفته یا هر چی خلاصه از یه جایی آورده مال خودش نیست .... مثه شمشیر های کریتوس ...;)

F:\DEVILMAYCRY4\Uninstall\IRIMG4.JPG
خیلی دوست داشتم پسر بودم و جای دانته تو Devil May Cry ولی حالا که دخترم بدم نمیاد جای سونیا تو Mortal Combat باشم;);):cheesygri:cheesygri

i love DMC

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or