فکر میکنید شخصیت شما به شخصیت کدوم نقش در کدوم بازی نزدیکه؟

من فکر کنم مثل کریتوس هستم
برای این که خیلی زود خشمگین میشم
من به عنوان نماد خشونت
osos هم میدهنه یعنی دیده
2v2tvsg.jpg

من شبیه snake هستم چون قیافش باحاله و شجاعت و عزت نفس کسایی که mgs 3 رو تموم میدونن چرا میگم snake عزت نفس داره .ئلی اخرش گند زد

خوب.. منم تا حدودی فکر میکنم شبیه پرنس باشم.. البته یه شخصیت دیگه هم هست که هم به پرنس شبیهه و هم من به اونم شبیهم:
اگه کاکرو یوگا رو یکی از شخصیتهای بازی بحساب بیارید، من خودمو تا حدودی شبیه به اون هم میدونم. منتها با درصد خشونت پایین تر! البته از روی مجموعه ی "کاپیتان سوباسا" چندین بازی برای کنسولهای مختلف ساخته شده که این ثابت میکنه که جز شخصیتهای بازی هم هست!

کاکرو عشق منه مخصوصن تو بازی میکرو وقتی میزنه همه رو شل وپل میکنه حال میکنم:biggrin1:

امین میدم این بچهه بخورت تا :)

.چشم. تو جون بخوا:love: من که میدونم...................................................:) ......

اسلات واقعی اینه نه اون :)
4i2dc1s.jpg

آخرین ویرایش:
punisher.jpg

به نظر خودم چون خیلی از PUNISHER خوشم میاد و بعد 3 ساله دارم میرم بدن سازی و یک سال دارم پاورلیفتینگ کار میکنم و هیکلم مثل یک تانک یا پونشیر گند است و عشقم پونشیر هیکلم می خوره به پونیشر گنده بدن ساز و یکم گوشه گیر مثل مردها

تنها دلیلی که من دارم اینجا پست میدم اینه که مهسا جونم این تاپیک رو باز کرده.
مهسا جون من با هیچ کدوم از شخصیتهایه بازیها احساسه نزدیکی نمیکنم.
چون اونا رو فقط یه شخصیت خیالی یا حداکثر رویایی میبینم.

من فکر کنم شبیه الطیر تو Assassin باشم حداقل شکلمون که اینو میگه ، بازیش بیاد سعی میکنیم رو حرکتاش کار کنیم.;)

Attachments

• Assassins's Cread .jpg
    Assassins's Cread .jpg
    25 KB · مشاهده: 55
تنها دلیلی که من دارم اینجا پست میدم اینه که مهسا جونم این تاپیک رو باز کرده.
مهسا جون من با هیچ کدوم از شخصیتهایه بازیها احساسه نزدیکی نمیکنم.
چون اونا رو فقط یه شخصیت خیالی یا حداکثر رویایی میبینم.
اولا مرسی گلم.
اما من می دونم تو شبیه کی هستی.
تو شبیه مینا تو return to mysterius island هستی.;) خیلی خیلی مهربون.ولی من اون میمونه نیستم ها:biggrin1: :biggrin1:

شخصیت منو خیلی سخت میشه تشخیص داد چون حالت ثابتی نداره.یک روز اونقدر شادم که همه ازم خوششون میاد،یک روز اونقدر عصبانیم که ترجیح میدن نزدیکم نیان!
خودم فکر میکنم در حالت عصبی شخصیتم به لیدی نزدیکه ولی بازم نمیشه به این راحتی گفت...چون در حالت شادی به رینو نزدیک میشم!:confused:

من هیچ شباهتی با هیچ یک از شخصیتهای بازی ندارم (البته از نظر شخصیت میگم وگرنه قیافم شباهت هایی داره به بعضی ها) و همین دیگه هر چی فکر می کنم شبیه کیم به نتیجه ای نمی رسم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or