فروش GDC 2008 Trailers

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
gdc08.jpg

با سلام خدمت تمامي دوستان عزیز

پس از علاقه مندی و پیگیری تعداد زیادی از دوستان مبنی بر در اختیار داشتن تریلرهای منتشر شده از GDC 2008 در يك پكيج مشخص , تصمیم گرفتیم که محصولی رو در قالب تريلرهاي GDC 2008 برای فروش در سایت قرار دهیم .

این محصول در یک پکیج و 3 عدد DVD کامل عرضه میگردد که شامل تریلرهاي بازیها , مصاحبه ها و کنفرانس های نمایشگاه GDC 2008 که اکثرا دارای کیفیت HD نيز هستند میباشد .
( نکته : متاسفانه چون ویدویی از کنفرانس سونی و نینتندو منتشر نشد این دو کنفرانس در این پکیج وجود نخواهد داشت اما با این حال توانستیم با جستجوی فراوان قسمت هایی از این کنفرانس ها را تهیه و به این محصول بیافزایم . لازم به ذکر است که کنفرانس مایکروسافت با مدت زمان کامل و با کیفیت HD در اين پكيج قرار دارد )

نکاتی در مورد این محصول هست که لازم دانستیم خدمت شما عزیزان ذکر كنيم :

1 تمامی DVD هایی كه براي شما فرستاده خواهد شد کاملا سالم و بدون مشکل هستند و بعد از رایت شدن به طور دقیق تست خواهند شد . همچنین سرعت رایت این تریلر ها بر روی DVD نيز استاندارد میباشد تا از مشکلاتی که ممکن است در اینده به وجود اید جلوگیری شود .
2 – این محصول دارای پک مخصوص DVD نیز هست كه عكس اين پک رو تا ساعاتی دیگر در همین تاپیک قرار خواهم داد .
3 – سعی شده است که تریلرها به صورت دسته بندی مشخصی در DVD ها جاي داده شود که همین موضوع مطمئنا کیفیت محصول را افزایش خواهد داد .
4 - قيمت اين محصول 5000 تومان خواهد بود و به صورت رایگان از طریق پست پیشتاز برای شما ارسال خواهد شد .

دوستاني که علاقمند هستند این محصول را خریداری نمایند ميتوانند مبلغ ذکر شده را به شماره حساب 0310084167009 بانک صادرات ( سپهر ) به نام مهدی طالبی واريز و شماره فیش پرداختی ( کد قرمز رنگ روی فیش ) , آدرس دقيق محل سكونت خود با ذکر پلاک منزل , كدپستى ( ضروری ) , نام و نام خانوادگى و در صورت تمايل شماره تماس خود را از طریق پیغام خصوصی به بنده PM كنيد تا محصول براى شما ارسال شود.

* فروش این محصول رسما از فردا ( سه شنبه ) اغاز خواهد شد .
* با توجه به نوع ارسال ( پیشتاز ) , مدت زمانی که طول میکشد این پکیج به دست شما برسد حداکثر دو تا سه روز خواهد بود .

با تشکر از سایت بازیسنتر و شما دوستان عزیز

با سلام .

* اول از همه از تمامی دوستان عزیز در سایت بازیسنتر کمال تشکر رو داریم که حمایت فوق العاده ای از این محصول کردند . حمایتی که حداقل خود من فکرش رو نمیکردم !
* از سایت بزرگ بازیسنتر نیز بسیار متشکریم که باعث شدند چنین تاپیکی ایجاد بشه تا دوستان علاقه مند بتوانند این محصول رو خریداری کنند .
* از دوستانی که در تهیه این محصول کمک فراوانی کردند نیز تشکر میکنم .

فروش این محصول هم اکنون به پایان رسیده . دوستان گرامی لطف کنند که دیگه برای خرید این محصول اقدام نکنند . تمامی دوستانی که سفارش داده بودند محصول برای انها فرستاده شده که انشاالله نهایتا تا اخر همین هفته به دستشان خواهد رسید . به هر حال مطمئنا این محصول دارای ضعف هایی بود که سعی خواهد شد در کارهای بدی رفع شود !

در ضمن به زودی خبر خوبی رو خواهید شنید ...

با تشکر .

آخرین ویرایش:
مهدی جان سلام !

با تشکر از زحماتتون میخواسم بگم که بسه ی من تا این لحظه به دسم نرسیده !!
دلیلش چی میتونه باشه ؟

سلام امین جان .
دلیلش صددرصد مربوط به پست هست . بسته ی شما و بهنام جان و بقیه دوستان در یک روز فرستاده شده . اما مثل اینکه گویا فقط بسته ی شما هنوز نرسیده .
اگه میتونین یه سر به پست مرکزی بزنین ببینین محصول شما رسیده یا نه .

سلام!
اون زمان كه اين سيستم به راه بود، من يه جاي ديگه بودم و امروز اينجا رو پيدا كردم.
اگه كسي از بچه هايي كه اين 3 ديسك رو خريده واسه من (كه به دست احماد، حسين PeaCe ، هادي Hazuki هم ميرسونم) رايت كنه و هزينه اش رو دريافت كنه، بسيار ممنون خواهيم شد.

تريلر هاش كه ديگه ديدن نداره، بيشتر دنبال مصاحبه با بازي ساز ها هستيم.

تشكر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or