فروش GDC 2008 Trailers

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
gdc08.jpg

با سلام خدمت تمامي دوستان عزیز

پس از علاقه مندی و پیگیری تعداد زیادی از دوستان مبنی بر در اختیار داشتن تریلرهای منتشر شده از GDC 2008 در يك پكيج مشخص , تصمیم گرفتیم که محصولی رو در قالب تريلرهاي GDC 2008 برای فروش در سایت قرار دهیم .

این محصول در یک پکیج و 3 عدد DVD کامل عرضه میگردد که شامل تریلرهاي بازیها , مصاحبه ها و کنفرانس های نمایشگاه GDC 2008 که اکثرا دارای کیفیت HD نيز هستند میباشد .
( نکته : متاسفانه چون ویدویی از کنفرانس سونی و نینتندو منتشر نشد این دو کنفرانس در این پکیج وجود نخواهد داشت اما با این حال توانستیم با جستجوی فراوان قسمت هایی از این کنفرانس ها را تهیه و به این محصول بیافزایم . لازم به ذکر است که کنفرانس مایکروسافت با مدت زمان کامل و با کیفیت HD در اين پكيج قرار دارد )

نکاتی در مورد این محصول هست که لازم دانستیم خدمت شما عزیزان ذکر كنيم :

1 تمامی DVD هایی كه براي شما فرستاده خواهد شد کاملا سالم و بدون مشکل هستند و بعد از رایت شدن به طور دقیق تست خواهند شد . همچنین سرعت رایت این تریلر ها بر روی DVD نيز استاندارد میباشد تا از مشکلاتی که ممکن است در اینده به وجود اید جلوگیری شود .
2 – این محصول دارای پک مخصوص DVD نیز هست كه عكس اين پک رو تا ساعاتی دیگر در همین تاپیک قرار خواهم داد .
3 – سعی شده است که تریلرها به صورت دسته بندی مشخصی در DVD ها جاي داده شود که همین موضوع مطمئنا کیفیت محصول را افزایش خواهد داد .
4 - قيمت اين محصول 5000 تومان خواهد بود و به صورت رایگان از طریق پست پیشتاز برای شما ارسال خواهد شد .

دوستاني که علاقمند هستند این محصول را خریداری نمایند ميتوانند مبلغ ذکر شده را به شماره حساب 0310084167009 بانک صادرات ( سپهر ) به نام مهدی طالبی واريز و شماره فیش پرداختی ( کد قرمز رنگ روی فیش ) , آدرس دقيق محل سكونت خود با ذکر پلاک منزل , كدپستى ( ضروری ) , نام و نام خانوادگى و در صورت تمايل شماره تماس خود را از طریق پیغام خصوصی به بنده PM كنيد تا محصول براى شما ارسال شود.

* فروش این محصول رسما از فردا ( سه شنبه ) اغاز خواهد شد .
* با توجه به نوع ارسال ( پیشتاز ) , مدت زمانی که طول میکشد این پکیج به دست شما برسد حداکثر دو تا سه روز خواهد بود .

با تشکر از سایت بازیسنتر و شما دوستان عزیز

سلام مهدی جان! فردا هم میشه پول رو ریخت دیگه ؟! وقت سفارش که هنوز تموم نشده؟!

=================================

به نظر من هم این کارها خیلی خوبه که یه چند وقت یه بار یا موقع Event های مهم انجام بشه؛ مخصوصا برای E3. فکر کنم تعداد افرادی که تو سایت از این کارها حمایت هم میکنن زیاد باشه...
امیدوارم تاپیک فروش تریلر های E3 08 رو هم اینجا ببینم!!
مرسی.

سلام مهدی جان! فردا هم میشه پول رو ریخت دیگه ؟! وقت سفارش که هنوز تموم نشده؟!

سلام .
بله میشه پول رو ریخت . این محصول تا 20 اسفند به فروش میرسه . کسانی که تمایل دارند این محصول رو خریداری کنند سریعتر اقدام کنند تا بعد از 20 اسفند شرمنده ی دوستان نشیم .

به نظر من هم این کارها خیلی خوبه که یه چند وقت یه بار یا موقع Event های مهم انجام بشه؛ مخصوصا برای E3. فکر کنم تعداد افرادی که تو سایت از این کارها حمایت هم میکنن زیاد باشه...
امیدوارم تاپیک فروش تریلر های E3 08 رو هم اینجا ببینم!!
مرسی.

حالا یه تصمیماتی گرفته شده با تعدادی از عزیزان که اگر به توافق نهایی رسید حتما خبرش رو در همین تاپیک اعلام خواهم کرد .
اگر این تصمیم نهایی بشه مطمئنا تمامی دوستان خوشحال خواهند شد .

موفق باشید .

مهدی جا منم پول رو ریختم ولی هنوز نرسیده

گویا به خاطر این دو روز تعطیلی مجموعه شنبه برای دوستان ارسال شده چون باقی دوستان هم هنوز مجموعه رو دریافت نکردند . به احتمال خیلی خیلی زیاد تا فردا ظهر مجموعه به دستتون خواهد رسید .

گویا به خاطر این دو روز تعطیلی مجموعه شنبه برای دوستان ارسال شده چون باقی دوستان هم هنوز مجموعه رو دریافت نکردند . به احتمال خیلی خیلی زیاد تا فردا ظهر مجموعه به دستتون خواهد رسید .
با سلام جناب quint نميشه اين تريلرها رو يه جوري تبديل كنيد كه توي dvd player هم بشه اونا رو ديد.

مجموعه برای دوستانی که سفارش داده بودند ارسال شد . یک عذر خواهی هم میکنیم از دوستان بابت دیر فرستادن . چون تعداد تقاضا یه مقدار زیاد بود مجبور بودیم که محصول رو کاملا اماده کنیم و بعد پست کنیم . با این حال مجموعه برای تعدادی از دوستان هنوز ارسال نشده که فردا صبح حتما ارسال خواهد شد . با تشکر .

( شماره رهگیری کالا از طریق پیغام خصوصی اعلام شده است )

موفق باشید .

درود :دی
اقا بسته من رسید:دی
کمال تشکر رو دارم از همه کسانی که تو تهیه و تولید این محصول شرکت کردن مخصوصا داش مهدی :دی.
کم کسری نداشت واقعا که اگر داشت اولین نفر صدای من در میامد :دی.
خلاصه اگر کسی نگرفته بگیره که از دستش رفته.

مهدی جان این بسته ی ما نرسید مگه چهارشنبه نفرستادی>؟پس چرا نرسیده؟یه چک کن

محمد جان من چک کردم دیدم بسته ی شما چند روزه فرستاده شده . شما برو به اداره پست مرکزی ببین بسته رسیده یا نه .

با سلام خدمت اقا مهدي اگر اين ديويديها تمام نشده من فردا پول به حساب بريزم با تشكر

سلام .

بله مشکلی نیست . قبلا هم گفتم که فروش محصول تا 20 اسفند ادامه خواهد داشت .

* از دوستانی که هنوز محصول براشون فرستاده نشده واقعا عذر میخواهم . چون تصمیم بر این شد که تمام سفارشات حاظر بشه و بعد برای دوستان فرستاده بشه یک مقدار طول کشید .
محصول طی امروز یا حداکثر فردا صبح برای این دسته از عزیزان فرستاده خواهد شد و شماره رهگیری نیز از طریق پیغام خصوصی به انها اعلام میشود .

با تشکر از شما ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or