فروش GDC 2008 Trailers

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
gdc08.jpg

با سلام خدمت تمامي دوستان عزیز

پس از علاقه مندی و پیگیری تعداد زیادی از دوستان مبنی بر در اختیار داشتن تریلرهای منتشر شده از GDC 2008 در يك پكيج مشخص , تصمیم گرفتیم که محصولی رو در قالب تريلرهاي GDC 2008 برای فروش در سایت قرار دهیم .

این محصول در یک پکیج و 3 عدد DVD کامل عرضه میگردد که شامل تریلرهاي بازیها , مصاحبه ها و کنفرانس های نمایشگاه GDC 2008 که اکثرا دارای کیفیت HD نيز هستند میباشد .
( نکته : متاسفانه چون ویدویی از کنفرانس سونی و نینتندو منتشر نشد این دو کنفرانس در این پکیج وجود نخواهد داشت اما با این حال توانستیم با جستجوی فراوان قسمت هایی از این کنفرانس ها را تهیه و به این محصول بیافزایم . لازم به ذکر است که کنفرانس مایکروسافت با مدت زمان کامل و با کیفیت HD در اين پكيج قرار دارد )

نکاتی در مورد این محصول هست که لازم دانستیم خدمت شما عزیزان ذکر كنيم :

1 تمامی DVD هایی كه براي شما فرستاده خواهد شد کاملا سالم و بدون مشکل هستند و بعد از رایت شدن به طور دقیق تست خواهند شد . همچنین سرعت رایت این تریلر ها بر روی DVD نيز استاندارد میباشد تا از مشکلاتی که ممکن است در اینده به وجود اید جلوگیری شود .
2 – این محصول دارای پک مخصوص DVD نیز هست كه عكس اين پک رو تا ساعاتی دیگر در همین تاپیک قرار خواهم داد .
3 – سعی شده است که تریلرها به صورت دسته بندی مشخصی در DVD ها جاي داده شود که همین موضوع مطمئنا کیفیت محصول را افزایش خواهد داد .
4 - قيمت اين محصول 5000 تومان خواهد بود و به صورت رایگان از طریق پست پیشتاز برای شما ارسال خواهد شد .

دوستاني که علاقمند هستند این محصول را خریداری نمایند ميتوانند مبلغ ذکر شده را به شماره حساب 0310084167009 بانک صادرات ( سپهر ) به نام مهدی طالبی واريز و شماره فیش پرداختی ( کد قرمز رنگ روی فیش ) , آدرس دقيق محل سكونت خود با ذکر پلاک منزل , كدپستى ( ضروری ) , نام و نام خانوادگى و در صورت تمايل شماره تماس خود را از طریق پیغام خصوصی به بنده PM كنيد تا محصول براى شما ارسال شود.

* فروش این محصول رسما از فردا ( سه شنبه ) اغاز خواهد شد .
* با توجه به نوع ارسال ( پیشتاز ) , مدت زمانی که طول میکشد این پکیج به دست شما برسد حداکثر دو تا سه روز خواهد بود .

با تشکر از سایت بازیسنتر و شما دوستان عزیز

مهدی جون خسته نباشی من با مهدی امروز صحبت کردم که علاوه بر این تریلر ها اگه بشه هر ما 2 dvd تریلر های جدید منتشر کنه و ما هم لذت ببریم البته این مسئله نیاز به ساپورت ما هم داره که هر بار محصولاته ایشون رو بخریم .حالا شما نظر هاتونو بگید که اگه واقعا به حدی رسید که خودش صلاح دونست این طرح رو عملی کنه

مهدی جون خسته نباشی من با مهدی امروز صحبت کردم که علاوه بر این تریلر ها اگه بشه هر ما 2 dvd تریلر های جدید منتشر کنه و ما هم لذت ببریم البته این مسئله نیاز به ساپورت ما هم داره که هر بار محصولاته ایشون رو بخریم .حالا شما نظر هاتونو بگید که اگه واقعا به حدی رسید که خودش صلاح دونست این طرح رو عملی کنه

من به شدت موافقم . خود من به خاطر نداشتن اینترنت پرسرعت تشنه ی دیدن Trailer های جدید هستم و مخصوصا مصاحبه با سازندگان بازی ها :love::love::love:
اگه ای طرح اجرا بشه واقعا عالیه و دعای خیر پشت سر شماست :love: من خودم قول میدم اگه طرح عملی بشه اولین نفری باشم که میخرم :cheesygri:cheesygri:cheesygri ( مثل این دفعه :p )

سلام
ویرایش:
اقا pm واسه منم اومد!
در ضمن بابت این محصول خیلی خیلی ممنونم خداییش من که دیلاپم نمیتونم تریلر های جدید رو دانلود کنم ولی الان...
72.gif

آخرین ویرایش:
سلام
منم به شدت موافقم.منم ADSL ندارم و علاقه زیادی به دیدن تریلر ها و مصاحبه ها دارم .
ولی یه پیشنهاد:
هر دو یا سه ماه یک بار 2 الی 3 DVD بدین بهتره چرا که اگه بخاین هر ماه دو تادی وی دی بدین باید از هر بازی 5 تا گیم پلی بزارین که دیدنشون بیشتر اوقات واقعا اعصاب خورد کنه و اگر هم بخواین هر ماه یه دی وی دی بدین ارزش هزینه پستیشو نداره برای همین اگه هر دو یا سه ماه 2 تا دی وی دی بدین هم تریلر ها جدیدو می بینین و هم گیم پلی های اعصاب خورد کن که صد بار قبل دیدیم و فهمیدیم کیفیت بازی چی هست تو شون نیست مثله بازی Assassins Creed که انقدر گیم پلی های جور وا جور ازش دیدم که بازی رو الان حفظم .
با اینکار بهترین وجدید ترین تریلر ها رو میشه دید یعنی هر بازی 2 یا 3 تا تریلر.
شرمنده از اینکه پرحرفی کردم:blushing:

آخرین ویرایش:
فرمت دی وی دی ها چی هست ؟ .vob ?
توی دستگاه دی وی دی هم اجرا میشه دیگه ؟

به صورت Data هست . هم تو PC جواب میده و هم تو XBOX 360 . ( البته تعدادی از فایلهای ویدیویی ( حدود 20% از تریلر ها ) فقط در PC اجرا خواهد شد . 360 امکان ساپورت انها را ندارد )
* توی دستگاه دی وی دی اجرا نمیشه .

به صورت Data هست . هم تو PC جواب میده و هم تو XBOX 360 . ( البته تعدادی از فایلهای ویدیویی ( حدود 20% از تریلر ها ) فقط در PC اجرا خواهد شد . 360 امکان ساپورت انها را ندارد )
* توی دستگاه دی وی دی اجرا نمیشه .
اگر فرمتهای فایلها رو بگی ممنونت میشیم .

اگر فرمتهای فایلها رو بگی ممنونت میشیم .

همشون WMV هستند . فقط همانطور که قبلا هم گفتم تعداد کمی از این تریلرها فرمت دقیقشون Windows Media Video 8 هست که 360 ساپورت نمیکنه و فقط باید با Windows Media Player یا هر برنامه ی پخش کننده ی دیگری در PC نگاه کرد .

البته زیاد "خوشحال" نباش چون عمرا در ماه اینقدر تریلر عرضه نمیشه که بتونه دوعدد DVD رو پُر کنه ;). در هر حال با qqqqq جان موافقم.
اقا امروز Pm منم رسید. پیشاپیش از استاد مهدی کمال تُشکُر رو داریم :cheesygri.

پ.ن. امیدوارم بچه ها حمایت کنن از این حرکت تا مهدی از الان به فکر X 08 امسال باشه :biggrin1:.

سلام
اگه میشه لیسته تریلر ها رو دقیق بزارین چون ممکنه بعضی ها مثله خوده من این اواخر تریلر های زیادی دیده باشند و بخوان بدونن که در این بسته چه تریلر های جدیدی وجود داره.متشکرم

سلام
اگه میشه لیسته تریلر ها رو دقیق بزارین چون ممکنه بعضی ها مثله خوده من این اواخر تریلر های زیادی دیده باشند و بخوان بدونن که در این بسته چه تریلر های جدیدی وجود داره.متشکرم

واقعیتش وقت نمیکنم اما سعی خودم رو میکنم که چنین کاری بکنم .
البته مشخصه این پکیج فقط مختص تریلرهایی هست که در GDC08 پخش شده . فکر میکنم تاپیک هایی هستند که بازیهای نمایش داده شده در GDC 08 رو نام برده باشند .

نوشته شده توسط qqqqq مشاهده گفتگو
سلام
qqqqq جان دیده باشی یا نه این بسته میتونه بعنوان ارشیو و مرجع باشه ;).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or