فروش یک Ps2 ژاپن

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بچه ها یکی از دوستام داره Ps2 رو می فروشه باورتون نمیشه شایذ از زمانی که گرفته باشه 1 ماه کار کرده باشه و حالا می خواد بفروشه
خیلی تمیز هم هست من خودم پسندیدم خیلی راحت بازی ها رو اجرا می کنه 2 دسته ارویجینال هم روشه
130 تومن هم می فروشه اینو هم تاکید کنم که ژاپن هست اگه کسی دنبال Ps2 ژاپن هست در حد نو معطل نکنه

عزیز من - من و دوستم معمولا به کسی زنگ نمی زنیم
نه مموری نداره شما به لینز ژاپنی اعتماد نداری بابا ردیفه کاریت نباشه من می گم نو هست و به قول دوستم که می گه چرا الکی رفتی گفتی 1 ماه کلر کرد همش سر جمع شاید 2 هفته کار کرده باشه و چون تو خونه اجازه نمیدن بازی کنه می خواد بفروش من لنزشم 1 سال گارانتی می دم بهت قیمتش هم 115 نمی تونم کمتر بگم چون یارو که می گفت 150 تومن می خواست اما الان نه برا چند ماه دیگه دوستمم به این خیلی احتیاج داره واسه همین داره اینقدر مفت میده

پس از رو هوا بيام بخرم شمارتو حداقل پيام خصوصي بده من زنگ بزنم شماها كه ناز مي كنيد:biggrin1:
من اخر اخرش 115 مي دم اگه بيشتر داشتم نوشو مي خريدم من يه وي هم مي خوام بخرم ديگه اين اخر پوله منه اگه مي خواي شمارتو بده يا ادرستو كه بيام اگه نمي خواي هم كه هيچي رفيق

ps2 بزرگ ژاپنی هفته پیش یارو پشت شهر داری میگفت نزدیک 160 تومن ...نو هم گیر نمیاد و اگر گیر بیاد 250

160 مي ده ميده اما به خريد كه مي رسه 100 تا عيب مي ذاره مي گه قديميه لنز بزرگا گرونه كسي نمي خره دستگاه از رده خارج شده 50 بده بخرم:eek:
فكر مي كنيد دروغ مي گم اما سره ps2 خودم همين كارو كردن دقيقا همون پشت شهرداري هم بود اول گفت خوب مي خريم وقتي بردم(3 سال پيش)كلي ايراد گرفت گفت 90:eek: بر مي دارم كم مونده بود بزنمش 5 جاي ديگه هم بردم عين هم رفتار مي كردن اخر به يكي از دوستام فروختم

پس از رو هوا بيام بخرم شمارتو حداقل پيام خصوصي بده من زنگ بزنم شماها كه ناز مي كنيد:biggrin1:
من اخر اخرش 115 مي دم اگه بيشتر داشتم نوشو مي خريدم من يه وي هم مي خوام بخرم ديگه اين اخر پوله منه اگه مي خواي شمارتو بده يا ادرستو كه بيام اگه نمي خواي هم كه هيچي رفيق

به دوستم گفتم گفت اگه 130 تومن بفروشب شیرینیشو هم بهت می دم آقا بیا 130 تومن بگیر بزار ما هم شیرینی گیرمون بیاد
جان من اذیتنکن
اگه اعتماد نداری هم می تونی نگیری من همیشه همینطوری کار می کنم

آخرین ویرایش:
بابا كي گفت اعتماد ندارم دارم اما هم پول زيادي ندارم هم اينكه قبلا اين دستگاهو داشتم دلم نمياد دوباره كلي خرجش كنم با اين حساب كه psp با 360 هم دارم تو پايين بيار قيمتو من خودم بهت شيريني مي دم:biggrin1: خوبه تازه 12 تومنم بايد پوله مموري بدم من برا خودتم مي گم الان كسي برا ps2 اونم دسته 2 از اين پولا نمي ده بخواد بده هم ميره psp دسته دوم مي گيره كه همين حدودا قيمت داره اصلا جون من بالاي اون 95 كه قبلا گفتم كسي بلند شده:biggrin1:
من 115 هنوز برمي دارم ديگه هم عجله ندارم اون يكي كه گفتم دسگاشو فروخت:((
شيريني تو هم سر جاشه
:biggrin1:

بابا كي گفت اعتماد ندارم دارم اما هم پول زيادي ندارم هم اينكه قبلا اين دستگاهو داشتم دلم نمياد دوباره كلي خرجش كنم با اين حساب كه psp با 360 هم دارم تو پايين بيار قيمتو من خودم بهت شيريني مي دم:biggrin1: خوبه تازه 12 تومنم بايد پوله مموري بدم من برا خودتم مي گم الان كسي برا ps2 اونم دسته 2 از اين پولا نمي ده بخواد بده هم ميره psp دسته دوم مي گيره كه همين حدودا قيمت داره اصلا جون من بالاي اون 95 كه قبلا گفتم كسي بلند شده:biggrin1:
من 115 هنوز برمي دارم ديگه هم عجله ندارم اون يكي كه گفتم دسگاشو فروخت:((
شيريني تو هم سر جاشه
:biggrin1:

آقا 120 بگیر دیگه 5 تومن شیرینی ما دادی ;)

سلام
آقا هنوزم قیمت ps2 نو تو مایه های 200 تومان می گرده یا نه اومده پایین؟ اگر پایین نیومده صبر کنم پایین میاد یا نه تو همین رنج قیمت می مونه؟
یا علی مدد

من می خوام یه ps2 بخرم لطفا شماره را برام sms کن ببینیم شاید به توافق رسیدیم من اساسی دنبال ps2 هستم مخصوصا کم کار کرد پس لطف کن سریع تر تماس بگیر;)
dr.madadinoei@gmail.com 09352682509

من sms زددم در ضمن کمتر از 120 تومن شرمنده حتی 1000 تومن هم ارزون تر نمی دم چون ماله خودم نیست و دوستم گفته از این قیمت پایین تر هرگز حتی 1000 تومن

فروش Ps2

مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه
مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه مناقصه

سلام به همگی.

یک دستگاه Ps2 مدل 50004 از اون بزرگای سگ جون در حد آکبند با یه دسته اصلی و یه مموری کارت اصلی فروشی.

با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت Ps2 های جدید (مدل کوچک) 200 تومنه ، من قیمت پایه رو 150 میزارم.

سلام!من پارسال يه پي اس 2 ژاپني داشتم 39004 (با1 دسته و مموري 64)مي خواستم 130 بفروشم .بردم پيش اين ....پشت شهرداري. عوضي ها هر كدوم يه چيز مي گفتن پاي فروش هم كه مي رسيد يادشون مي رفت چي گفتن!!! آخر سر تو سايت ايستگاه گذاشتم واسه فروش يكي اومد كادوي تولد واسه دوستش گرفت! انقد حال داد.پيشنهاد مي كنم شما هم اونجا يه تبليغ بذاريد خيلي راحتتره!به جون خودم

سلام!من پارسال يه پي اس 2 ژاپني داشتم 39004 (با1 دسته و مموري 64)مي خواستم 130 بفروشم .بردم پيش اين ....پشت شهرداري. عوضي ها هر كدوم يه چيز مي گفتن پاي فروش هم كه مي رسيد يادشون مي رفت چي گفتن!!! آخر سر تو سايت ايستگاه گذاشتم واسه فروش يكي اومد كادوي تولد واسه دوستش گرفت! انقد حال داد.پيشنهاد مي كنم شما هم اونجا يه تبليغ بذاريد خيلي راحتتره!به جون خودم

میشه آدرس سایت ایستگاه رو بگین.

ای بابا مثل اینکه ما اومدیم یه چیزی بفروشیم نگاه کن چیکار کردن

چي كار كردم؟!!
آدرس سايت هم اينه:www.istgah.com
پيشنهاد از پي اس 2 عكس هم بذاريد .به شكلهاي زير بنويسيد تا موقع سرچ كردن حتما آگهي شما بياد:
پلي استيشن 2 پي اس 2 play station 2 PS2 playstation2

آقا من يك ps2 دارم البته چيني هستش و از اون بزرگاس و براي خودم خيلي عالي كار كرده و مموري ودسته هم دارم و به همراه 100 تا بازي مي دم اگه كسي خواست برام پيغام بزاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or