فروش یک Ps2 ژاپن

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بچه ها یکی از دوستام داره Ps2 رو می فروشه باورتون نمیشه شایذ از زمانی که گرفته باشه 1 ماه کار کرده باشه و حالا می خواد بفروشه
خیلی تمیز هم هست من خودم پسندیدم خیلی راحت بازی ها رو اجرا می کنه 2 دسته ارویجینال هم روشه
130 تومن هم می فروشه اینو هم تاکید کنم که ژاپن هست اگه کسی دنبال Ps2 ژاپن هست در حد نو معطل نکنه

بچه ها یکی از دوستام داره Ps2 رو می فروشه باورتون نمیشه شایذ از زمانی که گرفته باشه 1 ماه کار کرده باشه و حالا می خواد بفروشه
خیلی تمیز هم هست من خودم پسندیدم خیلی راحت بازی ها رو اجرا می کنه 2 دسته ارویجینال هم روشه
130 تومن هم می فروشه اینو هم تاکید کنم که ژاپن هست اگه کسی دنبال Ps2 ژاپن هست در حد نو معطل نکنه
این چه مزیتی به Ps2های کوچیک داره ؟؟؟
مثلا با این بزرگا چه کاری میشه انجام داد که با کوچیک های توی بازار نمیشه
انجام داد:
گر 70 میده من خریدارم ... چون اصلا لنز دستگاش گیر نمیاد یعنی وقتی خراب میشه مستقیم سطل اشقالی
این درسته؟؟؟....:confused:

این حرفی که زدم از خودم در نیاوردم ... دوستم مغازه تعمیرات داره و 30 سال هست کارش فروش و تعمیر دستگاه بازی هست و مغازش بودم کسی اومد ps2 از این بزرگای قدیمی بفروشه یدونه psp ببره ps2 حتی 60 میداد اما بر نداشت میگفت دستگاش خیلی کار کرده بود و اینکه لنز دستگاش اصلا پیدا نمیشه ... این دوستمون میگه تمیزه من حاضرم 70 بخرم

اگر 70 میده من خریدارم ... چون اصلا لنز دستگاش گیر نمیاد یعنی وقتی خراب میشه مستقیم سطل اشقالی
دوستم تازه گفت 200 بهشون بده جون خودش 300 گرفته 1 ماهم باهاش بازی نکرده منم بهش گفتم ازت نمی گیرن با اون قیمت برا همین من 130 رو بهش پیشنهاد کردم خودش هم قبول کردم
اگه مشکلت لنز چند تا می خوای ؟؟ تا برام همین الان برات بیارم جالب که بدونی من لنز دوستم ( یکی دیگه از دوستام رو می گم چون من همه ی دوستام PS2 دارن ) که دستگاهش ماله سری اول هست رو بردیم شیراز عوض کردیم الان 2 ساله روشه هیچیش هم نیست
در ضمن من لنزش تا 4 سال دیگه واست گارانتی می کنم

130 کجا و 70 کجا...!!!!!:)
;)

این چه مزیتی به Ps2های کوچیک داره ؟؟؟
مثلا با این بزرگا چه کاری میشه انجام داد که با کوچیک های توی بازار نمیشه
انجام داد:

این درسته؟؟؟....:confused:
مزیتش اینه که 10 ساعت باهاش بازی کن هیچیش نمیشه
مزیتش اینه که لنز من تا 4 سال دیگه برات گارانتی می کنم
مزیتش اینه که کیفیت ژاپن از چینی خیلی بالاتره
شما چند تا لنز می خوای ؟؟

این حرفی که زدم از خودم در نیاوردم ... دوستم مغازه تعمیرات داره و 30 سال هست کارش فروش و تعمیر دستگاه بازی هست و مغازش بودم کسی اومد ps2 از این بزرگای قدیمی بفروشه یدونه psp ببره ps2 حتی 60 میداد اما بر نداشت میگفت دستگاش خیلی کار کرده بود و اینکه لنز دستگاش اصلا پیدا نمیشه ... این دوستمون میگه تمیزه من حاضرم 70 بخرم

به دوستتون بگید همونی که 30 سال تجربه داره
چند لنز واسه دستگاه های PS2 قدیمی ها می خوان تا همین الان واسشون بگم بیارن ؟

در مورد لنز باید بگم که گیر میاد من خودم یکی از همین ps2 های بزرگ داشتن که لنزش خراب شد مجبور شدم لنزش رو عوض کنی که به راحتی هم گیر اومد و تعویضش کردم !
ولی خداییش قیمت رو داری گرون میدی این ps2 ها دیگه مشتریشون خیلی کمه مگر افراد به خصوصی اینا رو میخرن !

این دوستم که میگم کل کرمان میشناسنش و به تعمیر کارای پاساژ لواف مشکل میفروشه ... و میدونم 100% اون روز این حرفو الکی نزده چون خودم میخاستم اون دستگاه رو بر دارم که گفت قدیمی مشکل اساسیش لنزش هست ... :confused: ... !

این دوستم که میگم کل کرمان میشناسنش و به تعمیر کارای پاساژ لواف مشکل میفروشه ... و میدونم 100% اون روز این حرفو الکی نزده چون خودم میخاستم اون دستگاه رو بر دارم که گفت قدیمی مشکل اساسیش لنزش هست ... :confused: ... !

بابا چی می گی این رفیقت هیچی حالیش نیست بگو درش رو ببنده بره
حالا هر جی هر چی گفت باید باور کنی
در ضمن اون دستمون هم گفت که قبلا عوض کرده پس لطفا مشتری رو نپرون حودن نمی خری اطلاعات بی خود هم نده به بجه ها

سلام
بچه ها یک توضیح در مورده PS2 بزرگ ها بدم
این مدل بهش هارد وصل میشه :thumbsup: و می تونید کلی بازی توش بریزین :thumbsup:
و دیگه به لنز کادی نداره :thumbsup: ضمن این که سرعت لود بازی ها 2-3 برابر میشه :thumbsup:
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or