فروش یک Ps2 ژاپن

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بچه ها یکی از دوستام داره Ps2 رو می فروشه باورتون نمیشه شایذ از زمانی که گرفته باشه 1 ماه کار کرده باشه و حالا می خواد بفروشه
خیلی تمیز هم هست من خودم پسندیدم خیلی راحت بازی ها رو اجرا می کنه 2 دسته ارویجینال هم روشه
130 تومن هم می فروشه اینو هم تاکید کنم که ژاپن هست اگه کسی دنبال Ps2 ژاپن هست در حد نو معطل نکنه

سلام
ببینم الان قیمت یه دونه نو ش چنده (هم بزرگ و هم کوچیک)؟
یا علی مدد
بزرگش که نیست اگه باشه ژاپنی نیست :biggrin1:
تضمینت چیه از اینکه سالم کار میکنه؟!؟

شما می تونی نخری من که به دست و پات نیفتادم
عزیز دل برادر اگه خراب بود بفرست پس ما هم پولتو میدیم

ps2 با یه دسته40000 می خوام
100 ساعتم کار کنه کافیه
در ضمن اگه کسی بازی xbox داره به من pm بده

حالت خوبه ؟ :laughing:
میگه 40 تومن نکنه با PS 1 اشتباهی گرفتی :laughing:
الان 150 تومن دارن تو شهر ما می خرن اما این یارو فکر ککنم داره سره کارمون می زاره
البته یه نفر دیگه هم گفت 120 تومن قسطی دوستم قبول نکرد ;)

حالت خوبه ؟ :laughing:
میگه 40 تومن نکنه با PS 1 اشتباهی گرفتی :laughing:
الان 150 تومن دارن تو شهر ما می خرن اما این یارو فکر ککنم داره سره کارمون می زاره
البته یه نفر دیگه هم گفت 120 تومن قسطی دوستم قبول نکرد
خب طرف گفته 100 ساعت هم براش کار کنه کافیه.یعنی اسقاتی هم باشه مشکلی نیست.
اما من در کل نمیدونم توی ساعت چه جوری میشه بین این همه بازی قشنگ تنها تعدادی را گزینش و بازی کرد!؟

اقا كجايي گفتم من مي خوام ديگه شمارمم كه بهت دادم زنگ بزن قرار بذاريم پولمم كامل نقده فقط يه قولي بده لنزش مثل ساعت كار بكنه چون بعضي هاش تا يه كم خش باشه رو ديسك ديگه نمي خونه:((
در ضمن اشاره اي به memory card نكردي يعني نداره
:confused:
من منتظرم لطفا يه كم زودتر جواب بده ثواب داره ها:biggrin1:

عزیز من - من و دوستم معمولا به کسی زنگ نمی زنیم
نه مموری نداره شما به لینز ژاپنی اعتماد نداری بابا ردیفه کاریت نباشه من می گم نو هست و به قول دوستم که می گه چرا الکی رفتی گفتی 1 ماه کلر کرد همش سر جمع شاید 2 هفته کار کرده باشه و چون تو خونه اجازه نمیدن بازی کنه می خواد بفروش من لنزشم 1 سال گارانتی می دم بهت قیمتش هم 115 نمی تونم کمتر بگم چون یارو که می گفت 150 تومن می خواست اما الان نه برا چند ماه دیگه دوستمم به این خیلی احتیاج داره واسه همین داره اینقدر مفت میده

اره رفیق درست گفتی اسقاطی شو میخوام
تو 100 ساعتم میخوام god od war , kameo رو بازی کنم چون از بقیه بازیاش خوشم نمیاد.فقط کم که نمیاد به نظرت .
ادم تا یه چیزی میگه همه بهش حمله میکنن مخصوصا فن بوی های سونی:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or