فروش یک Ps2 ژاپن

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بچه ها یکی از دوستام داره Ps2 رو می فروشه باورتون نمیشه شایذ از زمانی که گرفته باشه 1 ماه کار کرده باشه و حالا می خواد بفروشه
خیلی تمیز هم هست من خودم پسندیدم خیلی راحت بازی ها رو اجرا می کنه 2 دسته ارویجینال هم روشه
130 تومن هم می فروشه اینو هم تاکید کنم که ژاپن هست اگه کسی دنبال Ps2 ژاپن هست در حد نو معطل نکنه

آقا من يك ps2 دارم البته چيني هستش و از اون بزرگاس و براي خودم خيلي عالي كار كرده و مموري ودسته هم دارم و به همراه 100 تا بازي مي دم اگه كسي خواست برام پيغام بزاره.
آقا اینجا من تاپیک زدم شما ها دارید سوء استفاده می کنی
اینا دیگه کین
یه مشت تازه وارد سایتو به گند زدن
مدیران عزیز خواهش می کنم به دلیل به جنبگی اینا این تاپیک رو حذف کنید نه قفل حذف کنید

آقا اینجا من تاپیک زدم شما ها دارید سوء استفاده می کنی
اینا دیگه کین
یه مشت تازه وارد سایتو به گند زدن
مدیران عزیز خواهش می کنم به دلیل به جنبگی اینا این تاپیک رو حذف کنید نه قفل حذف کنید

اولا اگه با تاريخ عضويت نگا كنيد مي بينيد كه تاريخ عضويت من خيلي قديمي تر از شما هستش و من خيلي پيش از اينها عضو اين اين سايت بودم ولي به دليل اينكه مثل بعضي ها حوصله ندارم بيام اينجا و الكي پست بدم و دليل اينكه اينجا هم اين پيغام رو دادم براي اين بود كه تعداد پستهام به 50 تا نرسيده بود و نمي خواستم الكي تاپيك بزنم اگر مي بينيد كه پيغام من باعث ميشه تا جنس شما به فروش نرسه خوب حذفش كنيد اصلا برام مهم نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or