فروش کنسول Nintendo Switch به 37 میلیون دستگاه رسید

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Nintendo-Switch.jpg

شرکت نینتندو به تازگی گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه اخیر که تا انتهای ماه ژوئن را شامل می‌شود منتشر کرد و براساس آن آمار فروش کنسول Nintendo Switch و بازی‌های این کمپانی به‌روزرسانی شد. بنا بر گزارش به اشتراک گذاشته شده، مشخص شد فروش کنسول هیبریدی شرکت نینتندو به 37 میلیون دستگاه رسیده و بازی Super Smash Bros. Ultimate نیز به عملکرد تجاری قدرتمند خود ادامه می‌دهد.
رقم دقیق فروش کنسول Nintendo Switch برابر با 36.87 میلیون دستگاه اعلام شده است. از طرفی دیگر فروش بازی‌های این شرکت نیز مجموعا از 210 میلیون نسخه عبور کرد. رتبه‌بندی پرفروش‌ترین بازی‌ها به مانند قبل و آماری است که در ماه مارچ منتشر شده بود با این حال بازی Super Smash Bros. Ultimate فروش قدرتمندی داشته و به زودی می‌تواند به جای...

Continue reading...

@Z-fan
حالا من با حرفای اون بنده خدا چندان موافق نیستم، ولی در مورد اپل منظور گیمرها و بخش بازی اپل نبود!

بحث مخاطبین موبایلش هستن(اونم احتمالا بیشتر تو ایران:دی )که تقریبا هیچی از تنظیمات موبایلشون سر در نمیارن...کلا اینکه منظورش کژوال گیمر نبود، کاربر کژوال آیفون بود:دی
نینتندو فن ها رو یه جورایی با این آیفون فن ها(که برده ی بِرَند هستن...این بخش ار فن هاشون صرفا) مقایسه کرد:-"

بحث آیفون شد...یه بنده خدایی چندی قبل مشکل ساخت اپل ایدی داشت،نمیخواست موبایلشم ببره بیرون براش درست کنند... من صرفا چون شنیده بودم سخته از هر دوست و رفیق و فامیل آیفون داری که پرسیدم چجوری میشه اپل آیدی ساخت بلد نبودن:| یه سرچ تو گوگل زدم دیدم از ساخت اکانت ما برای بازی ها و psn آسون تره:| مسخرمون کردن ملت؟ یعنی در این حد هم این جماعت کار کردن با موبایلشون رو بلد نیستن؟ :| ربطی به بحث نداشت ولی از کل آیفونی های آشنا دلم پُر بود، منم گفتم غُر بزنم:)) (ولی بنده خدا منظور از مثال آیفون، همین امثال آشناهای من بود:)) )

به ادامه ی بحثتون بپردازید:-"

@Z-fan
حالا من با حرفای اون بنده خدا چندان موافق نیستم، ولی در مورد اپل منظور گیمرها و بخش بازی اپل نبود!

بحث مخاطبین موبایلش هستن(اونم احتمالا بیشتر تو ایران:D )که تقریبا هیچی از تنظیمات موبایلشون سر در نمیارن...کلا اینکه منظورش کژوال گیمر نبود، کاربر کژوال آیفون بود:D
نینتندو فن ها رو یه جورایی با این آیفون فن ها(که برده ی بِرَند هستن...این بخش ار فن هاشون صرفا) مقایسه کرد:-"

بحث آیفون شد...یه بنده خدایی چندی قبل مشکل ساخت اپل ایدی داشت،نمیخواست موبایلشم ببره بیرون براش درست کنند... من صرفا چون شنیده بودم سخته از هر دوست و رفیق و فامیل آیفون داری که پرسیدم چجوری میشه اپل آیدی ساخت بلد نبودن:| یه سرچ تو گوگل زدم دیدم از ساخت اکانت ما برای بازی ها و psn آسون تره:| مسخرمون کردن ملت؟ یعنی در این حد هم این جماعت کار کردن با موبایلشون رو بلد نیستن؟ :| ربطی به بحث نداشت ولی از کل آیفونی های آشنا دلم پُر بود، منم گفتم غُر بزنم:)) (ولی بنده خدا منظور از مثال آیفون، همین امثال آشناهای من بود:)) )

به ادامه ی بحثتون بپردازید:-"

خودم بشخصه اصلا هیچ لذتی از زلدا نبردم
ولی دلیل نمیشه نینتندو و بازی هاش بد باشن

با اینکه شدیدن عاشق ps1 ام و حتی راحت میتپنم بازیاشو با فلش روی ps2 م برم یه playstation classic خریدم قراره فردا تحویل بگیرم
ولی یکی از بهترین تجربه ها گیمریم بازی mario galaxy 1 بود که رو wii بازی کردم هنوز ارزش بازی دوباره رو داره

یاد بچگی افتادم وقتی ۱۲ سالم بود
من‌ میشدم طرفدار آیوا ، داداشم سونی بعد باهم کشتی میگرفتیم
زمان بچگی و نفهمی من بود

بنظرم از حسودی و بچگی شدیده که یکی میاد تو تاپیک میزان فروش سوییچ میگه بدرد نمیخوره فلانه بیساره
یکی از همین منتقدا تو همین تاپیک قبلا جز ادمین ها بود یادمه بی دلیل نینتندو بازا بن میکرد

مثال هم حتی از سمت خوبش بزنم زلدا آخری که بازی فوق العاده ایه ولی هیچ دلیلی برا "زلدا" بودن نداره میتونستن خیلی راحت به عنوان یه آیپی جدید بدنش ولی میترسن از اینکه این کار رو بکنن یا شایدم پول بیشتری که با یه اسم میگیرن رو بیشتر دوست دارن
یعنی میخوای بگی زلدایی که بیش از هر شماره دیگه ای در این سری شبیه اولین شماره زلدا در تاریخ هستش، باید به یه اسم دیگه منتشر میشد؟ خداوکیلی مجبوری؟ :D

کلا این تاپیک شده عقده گشایی یه سری آدمی که هیچ آشنایی با آی پی های نینتندو ندارن و فقط اومدن خودشون رو خالی کنن، حالا به هر قیمتی:D
اونیکی میگه بازی های نینتندو برای کژوال هاست بعد نمیتونه تو BotW مسیرش رو پیدا کنه که کجا بره:D خب عزیز من، شمایی که با بازیهای خطیی که عین بچه قنداقی ها دستت رو میگیره اینور اونور میبرتت بزرگ شدی بعد تهش فک میکنی وای چه تجربه هاردکور سینمایی و خفنی داشتم، خب معلومه که یه عنوانی مثل BotW برات غیر قابل هضمه. برو همون پروگیمت رو بزن ایشالا مسیرت رو هم توی زلدا پیدا کنی :D

همین الان برید تو کامیونیتی Speed Runner ها سه بازی اولش ماریو 64، ماریو سان شاین و ماریو اودیسه هستش. چرا؟؟ بدلیل اینکه انقدری این بازی ها ظرافت در ساختار و گیم پلیشون هستش که سالها طول میکشه مسترشون کرد و اسپیدران حرفه ای باهاش رفت. ولی اینجا گیمرهای هاردکور ما فک میکنن این بازیها برا بچه هاس و متاها و فروششون هم کشکیه و از سر نوستالژیه :D انقد بی ارزش نکنید خودتون رو با این پستهای چیپ :D

آخرین ویرایش:
توی تاپیک های سونی: ایپی جدید به درد نمیخوره - آنچارتد رو نباید کش میدادن - متای +90 دلیل نمیشه بازی خوب باشه - فروش بالای 8 میلیون به خاطر نبودن بازیه خوب بوده و بازی به درد نمیخوره - چی؟ به کارمندا فشار میارن؟ نه نه این بازی به درد نمیخوره، مهم حال روحی کارمنداس وگرنه بازیه با کیفیت به چه درد میخوره؟

توی تاپیک های نینتندو: چه خبره انقدر زلدا ماریو پوکیمون؟ - به درد ما پرو گیمرها نمیخوره - کنسولش مال بچه هاست - بازی هاش گرافیک ندارن - متای +90 به درد نمیخوره

حالا تاپیک های ماکرو: WOW هیلو :hearteyes: - هیلو فورزا گیرز گیرز فورزا هیلو فورزا فورزا فورزا هیلو اوه مای گاد این تنوع بی نظیره - متا 80 :hearteyes: این یعنی رسیدن به کمال - ما پرو گیمرها گیرز رو به صدتا ایپی جدید +90 نمیدیم - و مسخره کردن ایپی های ماریو، آنچارتد، گرنتوریسمو و... - و در نهایت پاک شدن پست های مخالف نظر دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or