فروش و تبادل فیلم های Blu-ray

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بچه ها سری 3 گانه فیلم های ماتریکس رو کسی داره ؟؟!!!

من کسی رو مجبور نمی کنم. ولی به اون قیمت ، کلی قیمت پست اضافه میشه تازه به ایرانم که نمی فرستن. تازه اون لینکی که دادی ریجن داره ولی مال من ریجن نداره

من کسی رو مجبور نمی کنم. ولی به اون قیمت ، کلی قیمت پست اضافه میشه تازه به ایرانم که نمی فرستن. تازه اون لینکی که دادی ریجن داره ولی مال من ریجن نداره

درضمن جناب...

البته PlayAsia به ايران ميفرسته... بيشتر از 20 / 25 تومان نميشه هزينه پستش به ايران!;)

تو رو به خدا یه کم انصاف داشته باشید چه خبره آخه 1500000ريال مگه batman collection هست :eek::eek:
آدم ياد زمانی ميوفته که مثلاً ارتش اسپانيا رفته بود به فيليپين رو استعمار کنه... بعد مثلاً چيز های غربی رو به اون ها نشون ميدادن اينا هم برای اون چيز بی ارزش کلی طلا و اينا رو ميدادن...

هنوز دارم ميخندم سر قيمت!:laughing:

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شما از ریجن چیزی نمیدونی. اون بازی های ps3 هست که روی تمام دستگاه ها اجرا میشه.
فیلم ها همه ریجن دارن به جز یه تعداد اندک.
شما اون فیلم رو از اون سایت بگیر اگر روی دستگاه pal خوندش بهت جایزه میدم.

مثل اینکه شما از ریجن چیزی نمیدونی. اون بازی های ps3 هست که روی تمام دستگاه ها اجرا میشه.
فیلم ها همه ریجن دارن به جز یه تعداد اندک.
شما اون فیلم رو از اون سایت بگیر اگر روی دستگاه pal خوندش بهت جایزه میدم.

اگه من اشتباه ميکنم يکی بياد منو رهنمايی کنه.... اگه نه که .... يکی که تاحالا چندتا فيلم مختلف داشته اين مسئله رو درست توضيح بده

ببین من خودم مساله رو کامل میگم

دستگاه ps3 و همینطور بازی هاش و فیلماش ریجن دارن
اما بازی ها با هر ریجنی به هر دستگاهی میخورن
ریجن فقط جایی مهم میشه که یه فیلم داری . فیلم با ریجن 1 فقط روی دستگاه ریجن 1 خونده میشه همینطور در مورد فیلم های ریجن 2 و 3
اما تعدادی از هر فیلم که از کمپانی میاد بیرون بدون ریجنه
من این فیلم 1 هفته بعد از ریلیز شدنش از انگلیس به دست من رسید که ریجن انگلیس یعنی پال رو نداره و کلا بدون ریجنه برای خودم حول و حوش 120 در اومد

من 100 % تضمین می کنم بلو - ری این فیلم رو از هر جای کره خاکی که بخرین ریژن فری هستش ! ;)

درود بر همه ی دوستان
من دستگاهم پال هستش از دبی خریدم 8 تا هم فیلم بلوری دارم که 5 تاش reg 1 و 3 تاش reg 2 دستگاهم همشون رو اجرا می کنه ( 007 , Spider man 3 , National tradition 2 پال هستن و RE trilogy , RE deg , Dark night UC هستش )
من به همه ی دوستان اطمینان می دم اصلا Reg تو فیلمها مهم نیست .
جناب sinanet فوزولی من رو ببخشید ولی من همه ی فیلمهامو 170 تومن خریدم بعد شما Dark night رو 150 میدی .

پاینده باشید دوستان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or