فروش و تبادل فیلم های Blu-ray

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اون بلوری گالدن کامپس ( آکبند ) هنوز برای فروش هست
قیمت هم 55 تومن .
نوکرتم تو صفحه ی قبلم گفتی 65 حدود قیمت اصلی !!!!!!!! :eek: قیمت اصلیش به پول ما میسشه 22 تومن باور نداری یه این لینک مراجعه کن . کلا یه ذره منصف تر باش وگرنه اینجوری نه تو جنستو می فروشی نه من یه فیلم گی رم میاد. :biggrin1:اینم LINK
http://www.futureshop.ca/catalog/pr...angid=EN&sku_id=0665000FSM2147619&catid=24080

نوکرتم تو صفحه ی قبلم گفتی 65 حدود قیمت اصلی !!!!!!!! :eek: قیمت اصلیش به پول ما میسشه 22 تومن باور نداری یه این لینک مراجعه کن . کلا یه ذره منصف تر باش وگرنه اینجوری نه تو جنستو می فروشی نه من یه فیلم گی رم میاد. :biggrin1:اینم LINK
http://www.futureshop.ca/catalog/pr...angid=EN&sku_id=0665000FSM2147619&catid=24080

این لینک چی رو نشون میده ؟؟؟
تو خود آمازون قیمتش 2 دلار از این ارزونتره !
شما واقعا فرق فروش آنلاین رو با فروش معمولی نمیدونی یا مارو دست انداختی ؟
حتما هم میدونی که retail price چیه ؟ این قیمت اون چیزیه که شما باید پرداخت کنی . می تونی این قیمت رو تو همون آمازون ببینی .
در ثانی اگر احیانا جایی برای ایران ارسال داشته باشه که خیلی بعیده ، مطمئنا با ماچ و بوسه سر و تهش هم نمیاد .
تازه با تمام این تفاسیر شما فقط یه همچین چیزی رو باید بدی یه مسافر برات بیاره . مگر اینکه قاچاقی وارد بشه .
امیدوارم قانع شده باشی که 55 تومن خیلی عالیه .

سلام دوستان

جایی رو نمی شناسین که فیلم blu_ray بفروشه؟
اگه سراغ دارین
رنج قیمتیش چقدره؟
متشکرم;)

من 2 تا فیلم اکبند national treasure 2 با بازی نیکولاس کج و فیلم کمدی click دارم.
با بازی عوض میکنم یا میفروشم.قیمت توافقی.البته من از بابلسر هستم .و در صورت لزوم با پست میفرستم.
شماره 09111137863

فیلم Golden Compass روی بلو - ری
2 تا بلوری داره ( آکبند هم هست ، باز نشده ) به قول خارجیها سیلد
در ضمن ریژن " ای " هستش ( با پلی 3 پال نمیشه تماشاش کرد ) فقط با پلی استیشن یوسی یا "جی"
pic :

خب این هنوز مونده رو دستم ! منم مجبورم یزره توقعمو بیارم پایین .
هر کس میخواد قیمت پیشنهاد کنه .

من يه فيلم HD DVD دارم (ديسكش HD DVD هستش) كه 2طرفه هست، يه طرفش DVDه و يه طرفش هم همين HD DVD و فيلم HOT FUZZ كه يه فيلم كمدي هست روشه. بسيار تميزه و خودم هم حتي فيلم رو نديدم ولي باز شده است.
ريجنش هم ماله آمريكاي شمالي هستش، مايل به تبادل با يه Blu Ray كه ريجنش به PS3ه ASIA بخوره به صورت اماني يا دائم -بسته به فيلم مورد نظر - هستم.

پيام خصوصي بزنين لطفا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or