فروش و تبادل فیلم های Blu-ray

• Thread starter Thread starter sh_lair
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من 2 تا فیلم بلو ری با ریجن ب به نام
national tresure 2 با بازی نیکولاس کج و
click دارم.
میخوام این 2 تا را با یک بازی خوب مثل uncharted ,silent hill,assasin creed, و یا بازی معروف عوض کنم.

من يه فيلم HD DVD دارم (ديسكش HD DVD هستش) كه 2طرفه هست، يه طرفش DVDه و يه طرفش هم همين HD DVD و فيلم HOT FUZZ كه يه فيلم كمدي هست روشه. بسيار تميزه و خودم هم حتي فيلم رو نديدم ولي باز شده است.
ريجنش هم ماله آمريكاي شمالي هستش، مايل به تبادل با يه Blu Ray كه ريجنش به PS3ه ASIA بخوره به صورت اماني يا دائم -بسته به فيلم مورد نظر - هستم.

پيام خصوصي بزنين لطفا.

نبود؟ رد كنيم بره؟

spiderman 3

فروش فیلم spiderman 3 در حد اک ..... واسه ntsc/j قیمت 30000 مقطوع تعویض با فیلم وبازی شما;)

سلام.......
میخواستم بدونم کسی تا حالا فیلم بلو ری باریجن j دیده یا اصلا تو ایران هست اخه من شنیدم همه فیلمهایی که ایران میاد pal .:(

سفارش خريد بلوري از سايت آمازون

با سلام
دوستان امكان سفارش و ارسال فيلمهاي بلو ري ارجينال موجود در سايت آمازون ظرف حداكثر 1 ماه وجود دارد
در صورت تمايل مكاتبه نماييد

h.zarkesh@gmail.com

من قصد خريد.....Dark Knight / Region 1 or 2 دارم...

کسی داره قيمت رو برام بنويسه ( تو پرفايلم )

سلام من دنبال این فیلم ها و البته bluray اورجینالشون هستم هرکی داشت pm بده:
titanic
the lion king
the mask
dumb and dumber
bruce almighty
truman show
eternal sunshine of the spotless mind
lord of the rings 1.,2,3
و چندتای دیگه
ممنون

سلام ..... کسی هست که فیلم 007 Quantum Of Solace رو داشته باشه ؟؟؟؟ من خیلی دنبال این فیلم هستم ..... اگر کسی داشت حتما pm بده.

سلام ..... کسی هست که فیلم 007 Quantum Of Solace رو داشته باشه ؟؟؟؟ من خیلی دنبال این فیلم هستم ..... اگر کسی داشت حتما pm بده.
دوست عزیز این فیلم تازه اکران شده. یا میتونی بری سینما تماشا کنی یا اینکه نسخه پرده ایش رو بگیری.

2 تا فیلم بلوری رجیون پال به نام click و national treasure 2 (نیکولاس کج) دارم.فقط با بازی ps3 تعویض میکنم.
در ضمن فیلم national treasure اکبند هست.درضمن فیلم click فقط یک بار داخل دستگاه گزاشته شده و اونم 2 دقیقه طول کشیده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or