فروش خیره کننده Halo: Reach

Dreadlord

کاربر سایت
امروز اتفاقی بسیار نادر و غیر منتظره در سایت آمازون به وقوع پیوست!

97779646162738561520.png

رتبه های اول، دوم، سوم و حتی چهارم فروش در این سایت را نسخه های مختلف Halo: Reach به تسخیر درآوردند! رتبه اول در اختیار نسخه معمولی و به اصطلاح 60 دلاری بازی، رتبه دوم نسخه Limited edition ، رتبه سوم پک گران قیمت Legendary Edition و حتی رتبه چهارم را نیز باندل X360 این بازی به دست آورد!

این یک اتفاق بسیار نادر و غیرقابل باور است، و خیلی کم پیش می آید بازیبازان چنین اشتیاقی به خرید یک بازی داشته باشند و نسخه های Limited و مخصوص به چنین فروش فوق العاده ای دست پیدا کنند.

علاوه بر آمازون فروشگاه های Gamestop و Dell نیز این بازی را تمام یا به اصطلاح Sold Out کرده و انبارهایشان کاملا از نسخه های مختلف Halo: Reach خالی شده است! (Gamestop حتی باندل بازی را هم تمام کرده است!!).

بنابراین از طرف مایکروسافت توصیه شده اگر می خواهید در روز 14 سپتامبر بدون بازی برنگردید، زودتر برای خرید Halo: Reach اقدام کنید!

آخرین ویرایش:
اول از همه با اون قسمتی که گفتی خیلی ها Xbox 1 نداشتن و 2 نسخه رو بازی نکردن قبول دارم ولی خیلی ها هم بازی کردن و خوششون نیومد ، من بازی کردم و برای من بیشتر از یه بازی متوسط نبود ، همین الانش هم CE بهترین نسخه از Halo هست که من بازی کردم !
ممکنه خیلی ها عاشق Star Wars باشن ، عاشق کرکتر هاش ، عاشق داستانش ، ولی من نمیتونم هیچ ارتباطی با این سری فیلم برقرار کنم ، به شدت هم Overrate شدس برای من .
Halo هم برای خیلی ها همین وضع رو داره ، شاید N میلیون طرفدار داشته باشه ولی خیلی ها هم هستن که با این نوع بازیها ارتباط برقرار نمیکنن !
ثانیا این گرافیکی که میگی ، فقط برای ایرانی ها زننده نبود ، برای همه ی دنیا زننده بود ، Halo 3 از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، وقتی پرطرفدارترین فرانچایز 360 حتی نتونه به صورت Native رزولوشن 720 رو هم رندر کنه ( 1152×640 ) و بافت های ابجکت هاش از یه بازی PS2 هم ضعیفتر باشه ، این بی انصافیه که به خاطر گرافیک ضعیفش ملامتش نکنیم و این رو به حساب ایرانی بودنمون بزاریم .
آریا منظورش اکثریت بود، وگرنه تو همه چی استثنا وجود داره.:دی کسی نگفت مطلقا همه چون بازی نکردن خوششون نیومد. بعضی ها هم واقعا خوششون نمیاد. ولی اکثریت همونیه که آریا گفت.

در مورد گرافیک Halo 3 هم داری خیلی بی انصافی میکنی! PS2 چیه؟! همون نسل قبل Halo 2 به خاطر قدرت بالاتر Xbox از اکثر بازیهای PS2 گرافیک بهتری داشت، اونوقت Halo 3 از بازیهای PS2 ضعیفتر بود؟ نورپردازی HDR هیلو 3 رو بازیهای PS2 داشتن؟ در مورد رزولوشن، خیلی بازیهای محبوب دیگه هم 720p نبودند، مثل MGS4 !

گرافیک Halo 3 زمان خودش در سطح متوسط بود (بعضی جاها هم به خاطر نورپردازیش زیبا میشد). دیگه این که از نظر تو بزرگترین بازی یه کنسول حتما باید بهترین گرافیک رو داشته باشه طرز فکر اشتباه خودته...

• Like
Reactions: Bianconeri
خدا به داد برسه که چه ترکوندنی و چه رکوردهایی در انتظاره:d
ولی یه چیزیو اصلا نمیتونم بفهمم.با اینکه خودم به شدت از شماره3 این بازی لذت بردم مخصوصا موسیقیهاش ولی هیچوقت نفهمیدم علت استقبال رویایی از این بازی چیه:">امیدوارم به دوستان بر نخوره.من خودمم عاشق این بازیم و اعتقاد دارم حقه این بازی هست که همچین فروش عالی داشته باشه ولی دیگه تا این حد استقبال یه کم برام عجیبه.فقط همین;)

وای چیکار کرده HALO:REACH داره همه را میترکونه میره جلو همه رکورد ها را زده بخدا بهترین بازی سال حقشه
فکر کنم باید همه بازی های مهم که نزدیکش هستند یک تاخیر بخورند :d :d :d :d :d

آریا منظورش اکثریت بود، وگرنه تو همه چی استثنا وجود داره. کسی نگفت مطلقا همه چون بازی نکردن خوششون نیومد. بعضی ها هم واقعا خوششون نمیاد. ولی اکثریت همونیه که آریا گفت.

در مورد گرافیک Halo 3 هم داری خیلی بی انصافی میکنی! PS2 چیه؟! همون نسل قبل Halo 2 به خاطر قدرت بالاتر Xbox از اکثر بازیهای PS2 گرافیک بهتری داشت، اونوقت Halo 3 از بازیهای PS2 ضعیفتر بود؟ نورپردازی HDR هیلو 3 رو بازیهای PS2 داشتن؟ در مورد رزولوشن، خیلی بازیهای محبوب دیگه هم 720p نبودند، مثل MGS4 !

گرافیک Halo 3 زمان خودش در سطح متوسط بود (بعضی جاها هم به خاطر نورپردازیش زیبا میشد). دیگه این که از نظر تو بزرگترین بازی یه کنسول حتما باید بهترین گرافیک رو داشته باشه طرز فکر اشتباه خودته...
خب منم میخواستم همین رو بگم که همه ی قضیه اونطوری که آریا میگه نبوده .

در ضمن Halo 2 سال 2004 عرضه شد ، میتونم بپرسم از کدوم بازی انحصاری PS2 گرافیک بهتری داشته تو اون سال ؟
اون سال GOW2 عرضه شد که همه اذعان داشتن که GOW 2 انتهای قدرت کنسول های نسل 6 بوده ، نکنه این رو هم کتمان میکنی ؟
تنها نکته ی مثبت Halo 3 نورپردازی HDR بود ، وگرنه خودت هم میدونی انجینی که تکنولوژی افزایش پلیگون مدل ها رو نداشته باشه چقدر ضعیفه . در ضمن من نگفتم از همه ی بازیهای PS2 پایین تره ولی از بعضی بازیها مثل Black از نظر بافت ها و شارپنس پایین تر بود !

تو کلا هر جور دلت بخواد حرفهای بقیه رو تفسیر میکنی ، تو کجای پست من دیدی که گفته باشم باید بهترین گرافیک رو داشته باشه ؟
گفتم پرطرفدارترین بازی 360 و پرفروش ترین Exclu مایکرو حتی نمیتونه 720 رو رندر کنه ( چیزی که همون زمان اکثر مالتی پلتفرم ها هم Native رزولوشن 720 رو رندر میکردن ) ! یعنی HD هم نیست ! اره من از یه بازی که 3 سال ساختش طول کشیده و به گفته ی MS بزرگترین بازی این شرکت هست ، انتظار گرافیکی خیلی بهتر از این رو دارم و اگه تو فکر میکنی توقعت باید همونی میبود که تو Halo 3 دیدی طرز فکر اشتباه خودته ...

خدا به داد برسه که چه ترکوندنی و چه رکوردهایی در انتظاره:d
ولی یه چیزیو اصلا نمیتونم بفهمم.با اینکه خودم به شدت از شماره3 این بازی لذت بردم مخصوصا موسیقیهاش ولی هیچوقت نفهمیدم علت استقبال رویایی از این بازی چیه:">امیدوارم به دوستان بر نخوره.من خودمم عاشق این بازیم و اعتقاد دارم حقه این بازی هست که همچین فروش عالی داشته باشه ولی دیگه تا این حد استقبال یه کم برام عجیبه.فقط همین;)
من تعجب میکنم چطور هنوز خیلی ها این سوال رو میپرسن!!
معلومه به خاطر مولتی پلیر و کلا Content فوق العاده بالای بازی. هیچ وقت بازی ای که فقط یه Campaign 10 ساعته داشته باشه اینجوری فروش نمیکنه.

در ضمن Halo 2 سال 2004 عرضه شد ، میتونم بپرسم از کدوم بازی انحصاری PS2 گرافیک بهتری داشته تو اون سال ؟
اون سال GOW2 عرضه شد که همه اذعان داشتن که GOW 2 انتهای قدرت کنسول های نسل 6 بوده ، نکنه این رو هم کتمان میکنی ؟
تنها نکته ی مثبت Halo 3 نورپردازی HDR بود ، وگرنه خودت هم میدونی انجینی که تکنولوژی افزایش پلیگون مدل ها رو نداشته باشه چقدر ضعیفه . در ضمن من نگفتم از همه ی بازیهای PS2 پایین تره ولی از بعضی بازیها مثل Black از نظر بافت ها و شارپنس پایین تر بود !

تو کلا هر جور دلت بخواد حرفهای بقیه رو تفسیر میکنی ، تو کجای پست من دیدی که گفته باشم باید بهترین گرافیک رو داشته باشه ؟
گفتم پرطرفدارترین بازی 360 و پرفروش ترین Exclu مایکرو حتی نمیتونه 720 رو رندر کنه ( چیزی که همون زمان اکثر مالتی پلتفرم ها هم Native رزولوشن 720 رو رندر میکردن ) ! یعنی HD هم نیست ! اره من از یه بازی که 3 سال ساختش طول کشیده و به گفته ی MS بزرگترین بازی این شرکت هست ، انتظار گرافیکی خیلی بهتر از این رو دارم و اگه تو فکر میکنی توقعت باید همونی میبود که تو Halo 3 دیدی طرز فکر اشتباه خودته ...
GoW 2 که سال 2007 عرضه شد:دی
Black ؟:دی OMG ! بازیهای نسل قبل که SD بودن:دی باز هیلو 3 رزولوشنش خیلی بالاتر از SD است!
به نظر خودت اگه ملت برای گرافیک میرفتن Halo میخریدن، Halo 3 از 2007 تا حالا تو جدول لایو اول میموند؟! این بازی نزدیک به 2 میلیارد ساعت (!) تو لایو بازی شده با همین گرافیک:دی نباید توقع خودت رو به تمام مردم نسبت بدی. تو دنبال گرافیک بودی، خُب انتظارت رو برآورده نکرده (و اصلا سراغ بازی اشتباهی هم اومدی)، من و این همه Player دیگه چیزهای دیگش برامون مهم بود که انتظارمون رو برآورده کرده.

در تکمیل حرف های این دوستمون باید بگم که گرافیک Halo 3 حتی با توجه به این مشخصاتی که دوستمون بهش اشاره کردن ، روی 30 فریم اجرا می شد و جالب تر اینکه به گفته سایت معتبر IGN افت فریم هم داشت!

به سری بازی Halo احترام می ذارم چون خیلی طرفدار داره . ولی اینو می دونم که هیچموقع کثرت دلیل بر حقانیت چیزی نیست !

موفق باشید

این هیاهو برای بازی با نام HALO کاملا طبیعیه ....
ولی به نظرم اگه به جای reach همون 4 رو استفاده میکردن فروشش بهتر میشد ...
reach or 4 !
--------------------------------------
نوشته شده توسط HL2-GF

نمیدونم ربط HALO به GOW2 چیه ؟
در ضمن GOW2 نهایت قدرت اون نسل نبود... نهایت قدرت PS2 بود ... مگر نه بازیهایی زیادی روی XBOX عرضه شدن که PS2 توانایی اجراشون رو نداشت ....و خود سازنده ها اون موقع میگفتن ... حتی برخیشون نسخه PS2 شون کنسل شد ... مثل HL2... یادش بخیر توی GAMESPOT همیشه بهترین نسخه رو معرفی میکرد توی 99 درصد اوقات نسخه XBOX بهترین نسخه میشد ....
بازم بحث چرتی هست ربطی به این تایپک نداره ....

آخرین ویرایش:
GoW 2 که سال 2007 عرضه شد:دی
Black ؟:دی OMG ! بازیهای نسل قبل که SD بودن:دی باز هیلو 3 رزولوشنش خیلی بالاتر از SD است!
به نظر خودت اگه ملت برای گرافیک میرفتن Halo میخریدن، Halo 3 از 2007 تا حالا تو جدول لایو اول میموند؟! این بازی نزدیک به 2 میلیارد ساعت (!) تو لایو بازی شده با همین گرافیک:دی نباید توقع خودت رو به تمام مردم نسبت بدی. تو دنبال گرافیک بودی، خُب انتظارت رو برآورده نکرده (و اصلا سراغ بازی اشتباهی هم اومدی)، من و این همه Player دیگه چیزهای دیگش برامون مهم بود که انتظارمون رو برآورده کرده.
اره سالش رو قاطی کردم ! :d
ولی منظورم این بود که با اینکه PS2 از نظر سخت افزاری ضعیفتر از Xbox 1 بود ولی بازیی مثل GOW 2 داشت که از خیلی از بازیهای Xbox 1 بهتر بود .
من Res رو مقایسه نکردم در حالی که Black از لحاظ تکسچر و بافت خیلی عالی بود .
چرا متوجه حرفم نمیشی ؟ من میگم با توجه به قدرت 360 و حداقل 2 سال وقتی که برای این بازی گذاشتن این گرافیکی که بود راضی کننده نبود ولی چرا از موسیقی ایراد نمیگیرم ؟ چون موسیقیش عالی بود .
باید نقاط ضعف رو گفت ، حالا نمیدونم چرا تو اینقدر بهت برمیخوره . همه که توقعاتشون مثل همدیگه نیست !

من تعجب میکنم چطور هنوز خیلی ها این سوال رو میپرسن!!
معلومه به خاطر مولتی پلیر و کلا Content فوق العاده بالای بازی. هیچ وقت بازی ای که فقط یه Campaign 10 ساعته داشته باشه اینجوری فروش نمیکنه
حرفت کاملا متین ولی بابک ایا خودتم مولتیشو بازی کردی؟من که چندساعت به زور بازی کردم دیگه بازی نکردم.خیلی خرتو خر بود:dسردرد گرفتم:d

اره سالش رو قاطی کردم ! :d
ولی منظورم این بود که با اینکه PS2 از نظر سخت افزاری ضعیفتر از Xbox 1 بود ولی بازیی مثل GOW 2 داشت که از خیلی از بازیهای Xbox 1 بهتر بود .
من Res رو مقایسه نکردم در حالی که Black از لحاظ تکسچر و بافت خیلی عالی بود .
چرا متوجه حرفم نمیشی ؟ من میگم با توجه به قدرت 360 و حداقل 2 سال وقتی که برای این بازی گذاشتن این گرافیکی که بود راضی کننده نبود ولی چرا از موسیقی ایراد نمیگیرم ؟ چون موسیقیش عالی بود .
باید نقاط ضعف رو گفت ، حالا نمیدونم چرا تو اینقدر بهت برمیخوره . همه که توقعاتشون مثل همدیگه نیست !
نه دیگه:دی Ninja Gaiden Black گرافیک خیلی بهتری از GoW داشت، اینو همه میدونن! حتی اگه اشتباه نکنم NGB رو 720p هم بود:دی (بازی نسل قبل خیلیه ها!). علاوه بر اون دو شاهکار گرافیکی Doom III و Farcry هم روی Xbox عرضه شدند (PS2 توانایی اجراشون رو نداشت) که دیگه مقایسه شون با GoW هم خنده داره:دی
باشه تو فکر کن Black بهتر بود! ولی واسه من زیاد مهم نیست، چون گرافیک بخوام میرم Crysis بازی میکنم، نه Halo !
ببین من بهم برنمیخوره:دی تو که چیزی نگفتی، تو این 3 سال انقدر حرف های عجیب غریب تو ایران درباره Halo 3 شنیدم که اینا اصلا چیزی نیست:دی ولی تو چون از Halo خوشت نمیاد اومدی بیش از حد میکشیش پایین! دیگه گرافیک PS2 رو باهاش مقایسه میکنی آخرشه...:دی

ویرایش: اینو الان دیدم:دی خُب آره، گرافیک Halo 3 نسبت به قدرت 360 خیلی پایین بود، اونم به خاطر موتور بازی بود که برای نسل قبل بود. مایکروسافت به بانجی وقت نداد موتور رو عوض کنه:دی ولی میبینی که برای Reach موتور تقریبا عوض شده.
حرفت کاملا متین ولی بابک ایا خودتم مولتیشو بازی کردی؟من که چندساعت به زور بازی کردم دیگه بازی نکردم.خیلی خرتو خر بود:dسردرد گرفتم:d
اتفاقا منم همین حالت رو توی MW2 داشتم:دی

آخرین ویرایش:
این بازی باید آمریکای ها رو راضی میکرد که کرد.. ملت از صبح تا شب تو لایو MW و Geow بازی میکنن ولی بازم این Halo 3 که اوله..! ولی باید قبول کنیم که تو ایران هیلو آنچنان طرفدار نداره و اکثر این طرفدارهای جدید هم به خاطر فروش بالا و هایپ و نمره و... جذبش شدن.. مثلا تو 2 - 3 سالی که تو لایو هستم به زور یکی دونفر رو دیدم که هیلو بازی کنن اون هم موقتی..! ولی تا دلت میخواد Geow دیروز از 24 تا فرند آنلاینم 15 تاش داشتن Geow2 رو بعد از 2 سال بازی میکردن.

عجب فروشي.خيره كننده است.
تازه اين فروشي اينطور نگاه كنيد كه خيلي جاها 360 هك شده و خيلي ها كپي ميخرن. اگه هك نشده بود كه ديگه اينقدر رقمش صفر داشت كه ديگه نميشد بشمري:d

اتفاقا منم همین حالت رو توی MW2 داشتم:biggrin1:
اتفاقا بابک من یه چند روز پشت سر هم Halo بازی کردم (انلاین زمانی که 3 تازه اومده بود) واقعا لذت بردم :دی یعنی یه مپ داشت بازی! یه جایی پرش مانند بود بعد دقیق یادم نیست مثنکه 8vs8 بود! واقعا لذت میبردم! بازی که شروع میشد کافی بود بری پایین نیگا کنی 15 نفر رو هوا داشتن جولان میدادن! بعد فرداشم که رفتم یه مپ بود 6 نفر بودیم از پشت میرفتیم همدیگه رو نایف میکردیم! خیلی حال میداد :)) ولی حیف که دیگه ADSL ندارم! اگرم زمانی Reach رو بگیرم بخاطر انلاینش میگیرم !

بله ... کتمان نه ، تکذیب میشه ...
کی این حرف رو به شما گفته که گاو 2 بهترین ... !
اصلا گفتنش یه خورده خنده داره !
شاید من باب گرافیک هنری گاو 2 یکی از بهترین ها بوده ، اونم نه بهترین ، اما از دید تکتیکی ... !
شما احتمالا" نینجا گایدن بلک رو روی XBOX ندیدی که داری اینجوری حرف میزنی ... اون موقع یجورایی نسل بعد حساب میشد !
یا حتی Black که مشترک بود روی PS2 & XBOX ...
روی همون PS 2 هم گرافیک رزیدنت اویل 4 براحتی گاو 2 رو از رو میبرد ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما اینکه میگی هیلو 3 رزولوشنش HD نبود ، پس پایینه ! این دیگه آخرشه !
مگه HD بودن گرافیک نشون دهنده ی بهتر بودنشه ...
به نظر من متال گیر 4 بهترین گرافیک این نسل رو نداشته باشه ، یکی از 3 تا گرافیک برتر این نسل رو داره ...
For you resolution freaks, MGS4 runs at a quirky resolution of 1024x768, which is a 4:3 aspect ratio.

آخرین ویرایش:
روی همون PS 2 هم گرافیک رزیدنت اویل 4 براحتی گاو 2 رو از رو میبرد ...
کیوان جان :d اخه این چه حرفی بود زدی ؟!
:d ـ Geow 2 یکی از بهترین های 360 هست اما نهایت هر کی گفته خـــیلی :d هنوز خود اپیک نگفته GeoW3 قراره 100% از قدرت 360 استفاده کنه
اگه هم گفته به بنده لینک نشون بدید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or