فروش خیره کننده Halo: Reach

Dreadlord

کاربر سایت
امروز اتفاقی بسیار نادر و غیر منتظره در سایت آمازون به وقوع پیوست!

97779646162738561520.png

رتبه های اول، دوم، سوم و حتی چهارم فروش در این سایت را نسخه های مختلف Halo: Reach به تسخیر درآوردند! رتبه اول در اختیار نسخه معمولی و به اصطلاح 60 دلاری بازی، رتبه دوم نسخه Limited edition ، رتبه سوم پک گران قیمت Legendary Edition و حتی رتبه چهارم را نیز باندل X360 این بازی به دست آورد!

این یک اتفاق بسیار نادر و غیرقابل باور است، و خیلی کم پیش می آید بازیبازان چنین اشتیاقی به خرید یک بازی داشته باشند و نسخه های Limited و مخصوص به چنین فروش فوق العاده ای دست پیدا کنند.

علاوه بر آمازون فروشگاه های Gamestop و Dell نیز این بازی را تمام یا به اصطلاح Sold Out کرده و انبارهایشان کاملا از نسخه های مختلف Halo: Reach خالی شده است! (Gamestop حتی باندل بازی را هم تمام کرده است!!).

بنابراین از طرف مایکروسافت توصیه شده اگر می خواهید در روز 14 سپتامبر بدون بازی برنگردید، زودتر برای خرید Halo: Reach اقدام کنید!

آخرین ویرایش:
من که از خدامه :دی
اما شماره دار نیست ... یکم بعیده ...
پس چجوری همین بازی بدون شماره به پیش فروش رویایی 2 میلیون و بیشتر دست پیدا کرده؟:دی (که در بین بازیهای انحصاری تمام کنسول ها بی رقیبه).

بر خلاف تفکر یه سری تو اینجا، ملت میدونن که چی بخرن و چی نخرن، از رو شماره بازی تصمیم نمیگیرند! همین الان Reach خیلی وقته رکورد پیش فروش Halo 3 رو رد کرده...

مگه C E شماره دار بود؟:دی بعده ها شد HALO 1

خود ODST با اون همه .... توی امار vgchartz زده بود 5.360.000 تا فروخته. دیگه Reach که میزنه میترکونه....
خوب اون بسم ا... سری هیلو بوده.
مثلا" فرقه ی اساسین بعد از اومدن 2ـش شد فرقه ی اساسین 1 دیگه :دی

چند هفته ای هست که فروش xbox 360 کنسول wii رو پشت سر گذاشته و فکر میکنم با امدن halo:reach دیگه حتی wii هم به گرد فروش xbox 360 نرسه حالا شما زمانی که کینکت عرضه میشه رو تصور کنی.>:d<

آخرین ویرایش:
همین هیلو به تنهایی داره بار چند بازی انحصاری بدوش می کشه ...
برای همینه ماکروسافت زیاد دنبال بازی انحصاری نیست :d
یادمه دوتا بازی قرار بود هیلو کیلر :d بشن , ولی انگار بوی پیش مرگ شدنشون داره میاد ...

مګه ما تاپیک مخصوص نداریم!!!
اګه یکیاز کاربر ها این کار رو کرده بود باهاش چی کار می کردید؟؟
تاپیک رو پاک کنید لطفا!!!
چند هفته ای هست که فروش xbox 360 کنسول wii رو پشت سر گذاشته و فکر میکنم با امدن halo:reach دیگه حتی wii هم به گرد فروش xbox 360 نرسه حالا شما زمانی که کینکت عرضه میشه رو تصور کنی.
منبع؟؟؟
لطفا از vgchrtz نباشه!!!
در ضمن اسلیم XBOX تازه اومده و این یکی از دلایل عمده اون هست

تو قوانین سایت اومده که کاربرا این حق رو ندارن که بگن آقا تاپیک و ببند ، پاکش کن و ...
ضمنا" این یه آمار فروش معمولی نیست ... پس جاش تو بخش اخباره ...b-)

• Like
Reactions: Dreadlord
میبینم که داره دهن سرویس میکنه:dنفس کش نبود؟ :d احتمالا هرگز نخواهد بود:d!

اگه رکورد فروش هیلو 3 رو بشکنه کار بزرگی رو انجام داده ...b-)که میده...
بعد کرایسیس 2 میخواست نزدیکاش عرضه شه !LOL !
اخه چه ربطی به کرایسیس2 داره؟! اون که مارچ2011 عرضه میشه.

اخه چه ربطی به کرایسیس2 داره؟! اون که مارچ2011 عرضه میشه.
LOL!اتفاقا" ربط داره ... ربطش هم اینه که کرایسیس 2 شما(!) میخواست نزدیکای ریچ عرضه شه ...جواد اینا(جواد یرلی رو عرض میکنم !) با ناشر بلند آوازشون(EA منظورمه!) گرخیدن و بازیشون (Crysis 2منظورمه !) ، تاریخ عرضشو عقب انداختن ...
حالا دیدی ربط داره !؟
خب اون که بعله! ولی من شخصا هرگز کل سری HALO رو به CRYSIS1,2 ترجیح نمیدم.
البته بهتره این بحث همینجا ختم به خیر بشه:d وگرنه میفته رو دنده کل کل و بعد فنای این دوتا بازی و البته فنای ps3:d هم سعی میکنن از قافله عقب نمونن و خلاصه عاقبت معلوم الحالی پیدا میکنه پس بیخیال.
ختم به خیر میشه :دی نترس ...
O.K

آخرین ویرایش:

سلام
هر بازی ای پتانسیل بالای هیلو برای رکورد زدن رو نداره و اینکه چه تو ایران و چه تو خارج از ایران هیلو فن بیس زیادی داره پس فکر نمیکنم مشکلی باشه یه تاپیک مجزا برای اخبار فروش این بازی محبوب وجود داشته باشه مطمئنا خبر حول و هوش این بازی زیاد هست...
انشالله واسه بازی های پرفروش دیگه مثل GT هم از این تاپیک ها زده میشه!
موفق باشی

LOL!اتفاقا" ربط داره ... ربطش هم اینه که کرایسیس 2 شما(!) میخواست نزدیکای ریچ عرضه شه ...جواد اینا(جواد یرلی رو عرض میکنم !) با ناشر بلند آوازشون(EA منظورمه!) گرخیدن و بازیشون (Crysis 2منظورمه !) ، تاریخ عرضشو عقب انداختن ...
حالا دیدی ربط داره !؟
خب اون که بعله! ولی من شخصا هرگز کل سری HALO رو به CRYSIS1,2 ترجیح نمیدم.
البته بهتره این بحث همینجا ختم به خیر بشه:d وگرنه میفته رو دنده کل کل و بعد فنای این دوتا بازی و البته فنای ps3:d هم سعی میکنن از قافله عقب نمونن و خلاصه عاقبت معلوم الحالی پیدا میکنه پس بیخیال.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or