فروش خیره کننده Halo: Reach

Dreadlord

کاربر سایت
امروز اتفاقی بسیار نادر و غیر منتظره در سایت آمازون به وقوع پیوست!

97779646162738561520.png

رتبه های اول، دوم، سوم و حتی چهارم فروش در این سایت را نسخه های مختلف Halo: Reach به تسخیر درآوردند! رتبه اول در اختیار نسخه معمولی و به اصطلاح 60 دلاری بازی، رتبه دوم نسخه Limited edition ، رتبه سوم پک گران قیمت Legendary Edition و حتی رتبه چهارم را نیز باندل X360 این بازی به دست آورد!

این یک اتفاق بسیار نادر و غیرقابل باور است، و خیلی کم پیش می آید بازیبازان چنین اشتیاقی به خرید یک بازی داشته باشند و نسخه های Limited و مخصوص به چنین فروش فوق العاده ای دست پیدا کنند.

علاوه بر آمازون فروشگاه های Gamestop و Dell نیز این بازی را تمام یا به اصطلاح Sold Out کرده و انبارهایشان کاملا از نسخه های مختلف Halo: Reach خالی شده است! (Gamestop حتی باندل بازی را هم تمام کرده است!!).

بنابراین از طرف مایکروسافت توصیه شده اگر می خواهید در روز 14 سپتامبر بدون بازی برنگردید، زودتر برای خرید Halo: Reach اقدام کنید!

آخرین ویرایش:
کیوان جان :d اخه این چه حرفی بود زدی ؟!
:d ـ Geow 2 یکی از بهترین های 360 هست اما نهایت هر کی گفته خـــیلی :d هنوز خود اپیک نگفته GeoW3 قراره 100% از قدرت 360 استفاده کنه
اگه هم گفته به بنده لینک نشون بدید !
الآن کی از اره برقی و اپیک و ... اینا حرف زد فدات شم ؟!
منم گرافیک Gears of War رو میپرستم ... من میگم گاو ! گاو به گاد آو وار میگن ! نه دنده جنگی ... باشه فرهود جون ؟ :دی

آخرین ویرایش:
واقعا موفقیت بزرگی برای بانجی و مایکرو سافت منم وسوسه شدم واسه آنلاین زیبای این بازی

نسخه ارجینال بگیرم اما متاسفانه الان نه ایکس باکس دارم (سه چراغه) نه پول اکانت گلد.

آخرین ویرایش:
مګه ما تاپیک مخصوص نداریم!!!
اګه یکیاز کاربر ها این کار رو کرده بود باهاش چی کار می کردید؟؟
تاپیک رو پاک کنید لطفا!!!

منبع؟؟؟
لطفا از vgchrtz نباشه!!!
در ضمن اسلیم XBOX تازه اومده و این یکی از دلایل عمده اون هست
اتفاقا خیلی درست حدس زدی چون منبعم از vgchartz هستش من موندم شما چه دشمنی با vgchartz دارید:d حتی سایت معتبر ایرانی مثل dbazi از آمار این سایت استفاده میکنه:p

اتفاقا خیلی درست حدس زدی چون منبعم از vgchartz هستش من موندم شما چه دشمنی با vgchartz دارید:d حتی سایت معتبر ایرانی مثل dbazi از آمار این سایت استفاده میکنه:p
dbazi معتبره؟چیش الان معتبره؟:d
امار هاش تقریبی هست و فقط امار پیش فروش ها رو درست میگه...

من یه بار دیګه هم ګفتم!!
هر ترکری معمولا نواحی رو که تحت پوشش قرار می ده رو نشون می ده!!!
چند سال پیش یه جایی خوندم(اګه اشتباه نکنم)npd حدود ۶۰ درصد(دقیق اطمینان ندارم و شاید هم تا الان این آمار تغییر کرده باشه)بازار رو تحت پوشش قرار می ده!!!
حالا چند تا سوال!!
vgchartz چند درصد بازار رو تحت پوشش قرار می ده!!!
با کدوم از فروشګاه ها قرارداد داره؟؟؟
....
اګه تونستی این ها رو جواب بدی نشون می ده این یه سایت معتبر هست!!!

این بازی باید آمریکای ها رو راضی میکرد که کرد.. ملت از صبح تا شب تو لایو MW و Geow بازی میکنن ولی بازم این Halo 3 که اوله..!
کی گفته halo آوله؟:-/.الان mw تو این هفته 1 میلیون ساعت بازی شده ولی halo در حدود 300 هزار ساعت بازی شده.(منبع گیم اسپات)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or