فروش خیره کننده Halo: Reach

Dreadlord

کاربر سایت
امروز اتفاقی بسیار نادر و غیر منتظره در سایت آمازون به وقوع پیوست!

97779646162738561520.png

رتبه های اول، دوم، سوم و حتی چهارم فروش در این سایت را نسخه های مختلف Halo: Reach به تسخیر درآوردند! رتبه اول در اختیار نسخه معمولی و به اصطلاح 60 دلاری بازی، رتبه دوم نسخه Limited edition ، رتبه سوم پک گران قیمت Legendary Edition و حتی رتبه چهارم را نیز باندل X360 این بازی به دست آورد!

این یک اتفاق بسیار نادر و غیرقابل باور است، و خیلی کم پیش می آید بازیبازان چنین اشتیاقی به خرید یک بازی داشته باشند و نسخه های Limited و مخصوص به چنین فروش فوق العاده ای دست پیدا کنند.

علاوه بر آمازون فروشگاه های Gamestop و Dell نیز این بازی را تمام یا به اصطلاح Sold Out کرده و انبارهایشان کاملا از نسخه های مختلف Halo: Reach خالی شده است! (Gamestop حتی باندل بازی را هم تمام کرده است!!).

بنابراین از طرف مایکروسافت توصیه شده اگر می خواهید در روز 14 سپتامبر بدون بازی برنگردید، زودتر برای خرید Halo: Reach اقدام کنید!

آخرین ویرایش:
همین هیلو به تنهایی داره بار چند بازی انحصاری بدوش می کشه ...
برای همینه ماکروسافت زیاد دنبال بازی انحصاری نیست :d
یادمه دوتا بازی قرار بود هیلو کیلر :d بشن , ولی انگار بوی پیش مرگ شدنشون داره میاد ...

می خواستن باشن ولی دیگه نیستن . خودشون گرفتن که به گرد پاشم نمی رسن تاخیر زدن .
اما کف کردم ولی اصلا هم بعید نبود حالا بذارین نمره هاش بیاد همه کفتون ببره .
رفتم هیلو رو بخرم فروشنده هیلو به من می گه بازی قشنگیه سبکش چیه من این طوری شدم :-o بعدشم گفتم این بازی خوفه . واقعا چرا تو ایران زیاد کسی هیلو رو نمی شناخت ؟

Contentی که این بازی ارائه میده فوق العادست! برخلاف ماها که معمولا یه بار Campaign بازی رو میریم و ول میکنیم و بعدش بدون اینکه اصل هیلو که MP باشه رو تجربه کنیم بهش امتیاز و اینا هم میدیم ، برای گیمرهای اونور که پول بیشتری میدن خیلی خیلی مهمه که یه بازی چقدر سرگرمشون میکنه. تو امتیاز سایتها و مجلات هم این مورد خیلی مهمه. در نتیجه با توجه به سابقه ی کیفیت هیلو به نظر من REACH کاملا شایسته ی فروش و امتیازای بالاست.

واقعا چرا تو ایران زیاد کسی هیلو رو نمی شناخت ؟
چون نسل قبل تعداد کسایی که توی ایران Xbox داشتن حتی توی همین محیط اینترنت هم انگشت شمار بود ! برای همین خیلی ها دو شماره اول Halo رو تجربه نکردن (روی PC هم افراد زیادی سراغش نرفتن) و با شماره 3 جذبش شدن. توی شماره 3 هم علاوه بر اینکه چیز زیادی از داستانش نمی فهمیدن , از گرافیک بازی هم راضی نبودن و از اونجایی که گرافیک اولین فاکتور علاقه ایرانی ها به یک بازی هست تحویلش نگرفتن !

چون نسل قبل تعداد کسایی که توی ایران Xbox داشتن حتی توی همین محیط اینترنت هم انگشت شمار بود ! برای همین خیلی ها دو شماره اول Halo رو تجربه نکردن (روی PC هم افراد زیادی سراغش نرفتن) و با شماره 3 جذبش شدن. توی شماره 3 هم علاوه بر اینکه چیز زیادی از داستانش نمی فهمیدن , از گرافیک بازی هم راضی نبودن و از اونجایی که گرافیک اولین فاکتور علاقه ایرانی ها به یک بازی هست تحویلش نگرفتن !
البته ببخشید حرفتون رو نقل قول میکنم ، اما یه دلیل دیگه ی اینکه ایرانیها هیلو باز نیستن عدم علاقشون به داستان های فضاییه ... من و دوستم باهم XBOX گرفتیم اما اون لقب چرت ترین بازی تاریخ رو حواله ی Halo کرد ! در حالی که من داشتم باهاش حال میکردم ...
کلا" من عاشق استاروارز جرج لوکاسم:xبدجوری ازون داستانها و فضا ها خوشم میاد ...

اما یه دلیل دیگه ی اینکه ایرانیها هیلو باز نیستن عدم علاقشون به داستان های فضاییه ...
same thing on my side :دی

این دوستم با وجود دیدن میانگین امتیاز های هیلو و Mass effect 2 به خاطر فضایی بودنشون به هیچ وجه راضی نمیشه این عناوین رو بازی کنی.

موفق شدم از سمت PES بکشمش به سمت FIFA و الان هم یکی از قدرت مندترین فیفا باز های ایران تو لایوه اما نتونستم راضیش کنم بازی فضایی بازی کنه :دی

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
اول از همه با اون قسمتی که گفتی خیلی ها Xbox 1 نداشتن و 2 نسخه رو بازی نکردن قبول دارم ولی خیلی ها هم بازی کردن و خوششون نیومد ، من بازی کردم و برای من بیشتر از یه بازی متوسط نبود ، همین الانش هم CE بهترین نسخه از Halo هست که من بازی کردم !
ممکنه خیلی ها عاشق Star Wars باشن ، عاشق کرکتر هاش ، عاشق داستانش ، ولی من نمیتونم هیچ ارتباطی با این سری فیلم برقرار کنم ، به شدت هم Overrate شدس برای من .
Halo هم برای خیلی ها همین وضع رو داره ، شاید N میلیون طرفدار داشته باشه ولی خیلی ها هم هستن که با این نوع بازیها ارتباط برقرار نمیکنن !
ثانیا این گرافیکی که میگی ، فقط برای ایرانی ها زننده نبود ، برای همه ی دنیا زننده بود ، Halo 3 از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، وقتی پرطرفدارترین فرانچایز 360 حتی نتونه به صورت Native رزولوشن 720 رو هم رندر کنه ( 1152×640 ) و بافت های ابجکت هاش از یه بازی PS2 هم ضعیفتر باشه ، این بی انصافیه که به خاطر گرافیک ضعیفش ملامتش نکنیم و این رو به حساب ایرانی بودنمون بزاریم .

منم دو نسخه رو بازی کردم (از خیلی وقت پیش هم بابک خبر داره و مثل بعضی ها نیستم ... بماند)! با تک تک حرفای نیما هم موافقم! از لحاظ گرافیک هم فقط نسخه سوم بود که به دلیل گیر های مایکرو که زود بازی عرضه بشه حرفی برای گفتن نداشت وگرنه دو نسخه قبلی زمان عرضه واقعا گرافیک خیره کننده ـی داشتن!
همین الانم من اصلا احساسی نسبت به Reach ندارم و واقعا فکر نکنم بخرم بازی رو!
(اشتباه برداشت نشه مسئله فن بازی و حال نکردن با جو داستانی فضایی نیست چون کشته مرده ME تو سایت منم :دی! همینطور نیما!)

منم دو نسخه رو بازی کردم (از خیلی وقت پیش هم بابک خبر داره و مثل بعضی ها نیستم ... بماند)! با تک تک حرفای نیما هم موافقم! از لحاظ گرافیک هم فقط نسخه سوم بود که به دلیل گیر های مایکرو که زود بازی عرضه بشه حرفی برای گفتن نداشت وگرنه دو نسخه قبلی زمان عرضه واقعا گرافیک خیره کننده ـی داشتن!
همین الانم من اصلا احساسی نسبت به Reach ندارم و واقعا فکر نکنم بخرم بازی رو!
(اشتباه برداشت نشه مسئله فن بازی و حال نکردن با جو داستانی فضایی نیست چون کشته مرده ME تو سایت منم :دی! همینطور نیما!)
سام اخه این دوستانی که سنگ Halo رو به سینه میزنن ( قصد جسارت ندارم - بیشترشون دوست های خوب خودم هست ) تنها تفکرشون اینه که " هرکی که از Halo خوشش نیومد اصلا Halo بازی نکرده یا گرافیک پرست بوده یا اندازه ی چغندر از داستان بازی نفهمیده "
بابا به خدا ما هم به سلیقتون احترام میزاریم ولی کمی انصاف داشته باشید برای نظر دیگران هم احترام قائل بشین .

یادمه دوتا بازی قرار بود هیلو کیلر :d بشن , ولی انگار بوی پیش مرگ شدنشون داره میاد ...
=)) گل گفتی ایول:دی این HALO killer اینجور چیزا فعلا برن تو نخ پلیش بعدش که انشاا... عرضه شدن (میدونم قضیه دیر عرضه شدنشون و انتقال به سال دیگه، باگ گیری و پلیش بهتره و هدفی به غیر از فرار از عرضه در نزدیکی عرضه HALO و COD دارن:دی و گرنه همزمان 14 سپتامبر عرضه میشدن و HALO رو شهیدش می کردن....:p)

سام اخه این دوستانی که سنگ Halo رو به سینه میزنن ( قصد جسارت ندارم - بیشترشون دوست های خوب خودم هست ) تنها تفکرشون اینه که " هرکی که از Halo خوشش نیومد اصلا Halo بازی نکرده یا گرافیک پرست بوده یا اندازه ی چغندر از داستان بازی نفهمیده "
بابا به خدا ما هم به سلیقتون احترام میزاریم ولی کمی انصاف داشته باشید برای نظر دیگران هم احترام قائل بشین .
الان کسی بهت حرفی زده روله؟:دی کسی کاری نداره باهات ! دیروزم تو پروفایل بحث کردیم خیلی خوب و بدون مشکل:دی
راستی حتما ریچ رو یه تست بزن! میدونم فعلا ایکس باکس نداری ولی یه جایی گیرش بیار! تو که از شماره ی 1 خوشت اومد مطمئن باش از اینم خوشت میاد به نظر من و خیلی از فن های بازی ریچ بهترین بازی تو این سری هست....

same thing on my side :دی

این دوستم با وجود دیدن میانگین امتیاز های هیلو و Mass effect 2 به خاطر فضایی بودنشون به هیچ وجه راضی نمیشه این عناوین رو بازی کنی.

موفق شدم از سمت PES بکشمش به سمت FIFA و الان هم یکی از قدرت مندترین فیفا باز های ایران تو لایوه اما نتونستم راضیش کنم بازی فضایی بازی کنه :دی

دقیقآ ! کلمه به کلمه تایید میشه!
اون موقع که هیلو برا PCاومد من رفتم گرفتم و از بازی لذت میبردم ولی به هر کس میگفتم بیا بشین پاش حتی حاضر به یک دقیقه بازی کردن هم نبود.
حالا هم که Halo:Reachاومده به یکی از دوستانم که تازه 360خریده گفتم از دستش نده دیروز بهم گفت همه دارن به به چه چه میکنن من حالم به هم خورد گفتم نصف اونایی که به به چه چه میکنن به خاطر یه چیز دیگست حالا چرا خوشت نیومد گفت چون جدی نیست و مثله Mass Effectــه !!!
با خودم داشتم فکر میکردم چرا باید از شاهکارهایی مثل MEو Haloبدشون بیاد؟؟!

• Like
Reactions: FaRd!N
الان کسی بهت حرفی زده روله؟:دی کسی کاری نداره باهات ! دیروزم تو پروفایل بحث کردیم خیلی خوب و بدون مشکل:دی
راستی حتما ریچ رو یه تست بزن! میدونم فعلا ایکس باکس نداری ولی یه جایی گیرش بیار! تو که از شماره ی 1 خوشت اومد مطمئن باش از اینم خوشت میاد به نظر من و خیلی از فن های بازی ریچ بهترین بازی تو این سری هست....
منم حرف خاصی نزدم ، گفتم بهتره بچه ها اینقدر یه جانبه به قضیه نگاه نکنن :d
خب منم بهت گفتم که حتما بازی میکنم:d ( من همه ی Halo ها رو بازی کردم به جز ODST - تست کردن برای اوناییه که تازه میخوان با جو هیلو اشنا بشن :d ) . اگه دقت هم کرده باشی من هیچ موقع در مورد Reach هیچ اظهار نظری تو ترد هاش یا تاپیک خود بازی نمیکنم ، چون هیچوقت در مورد بازی که انجام ندادم اظهار نظر نکردم ، حالا ایشالا 360 جدیده که اومد به همراه خودت یه دونه میگیرم و میشینیم یه بحث مفصل در مورد بازی انجام میدیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or