شما xbox داری یا ps3 .x360 پریموم دسته 2 با ps3 40gig دسته دوم عوض می کنید؟

اگه الیت بخوام برام پیدا میکنی ؟الیت و ارکید ندارم الان پرمیوم موجود دارم 390 . الایت هم خوب قیمت داری من 100 تا داشتم فروختم 455
من الیتهام هم اگه بیاد قیمتش 455 تومنه . میخوای .اگه الیت بخوام برام پیدا میکنی ؟

با یه دسته . شما میخوای الایت بخری اونوقت هنوز مشخصاتشو نمیدونی . خود کنسول . هارد 120 . کابل اچ دی ام ای . کابل اچ دی تی وی. پاور 175 وات . مادر بورد فالکون . درایو بنکیو .من میخوام بخرم قیمت هم خوبه ولی یه کمی زیاده ببین الان 455 دو تا دسته یا یک دسته ؟
اصلا لطفا مشخصات کامل این الیت رو بی زحمت برام بزار .

uc تبدیل شده دارم 440 .سلام دوست عزيز من وي مي خواستم جي يا يوسي باشه لطفا قيمتم يوسي كپي خور نشده 355 ديدم جي هم كپي خور شده 340 ديدم
با تشكر

نه اخه چند جا زنگ زدم گفتن که فالکون نی برا همین من برای خری الیت یه جوری شدم اخه تو بازار انقدر تقلب زیاده که ...با یه دسته . شما میخوای الایت بخری اونوقت هنوز مشخصاتشو نمیدونی . خود کنسول . هارد 120 . کابل اچ دی ام ای . کابل اچ دی تی وی. پاور 175 وات . مادر بورد فالکون . درایو بنکیو .![]()
455 خود کنسول + 40 دسته . در ضمن الان هم ندارم . دسته ها هم همه به هم میخورن .نه اخه چند جا زنگ زدم گفتن که فالکون نی برا همین من برای خری الیت یه جوری شدم اخه تو بازار انقدر تقلب زیاده که ...
خوب یعنی با یه دسته دیگه بخوامچند میدی ؟

تبدیل شده یعنی کپی شده .دوست عزيز بله با هم هيچ فرقي ندارن و به هم مي خورن دسته هاي همه ي كنسولاي 360 دوست عزيز منظورت از تبديل شده چيه؟ يعني با ترانس؟ يا كپي خورشده؟

رجنش چیه ؟:confused:با یه دسته . شما میخوای الایت بخری اونوقت هنوز مشخصاتشو نمیدونی . خود کنسول . هارد 120 . کابل اچ دی ام ای . کابل اچ دی تی وی. پاور 175 وات . مادر بورد فالکون . درایو بنکیو .![]()