فروش انواع کنسول بازی زیر قیمت بازار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

goril angori

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
بجه ها سلام هرکی هر کنسولی میخواد سفارش بده تا من در مدت 2 رو زیر قیمت بازار براش تهیه کنم در ضمن هر سوالی دارین همینجا مطرح کنین

من میخوام بخرم قیمت هم خوبه ولی یه کمی زیاده ببین الان 455 دو تا دسته یا یک دسته ؟
اصلا لطفا مشخصات کامل این الیت رو بی زحمت برام بزار .

من میخوام بخرم قیمت هم خوبه ولی یه کمی زیاده ببین الان 455 دو تا دسته یا یک دسته ؟
اصلا لطفا مشخصات کامل این الیت رو بی زحمت برام بزار .
با یه دسته . شما میخوای الایت بخری اونوقت هنوز مشخصاتشو نمیدونی . خود کنسول . هارد 120 . کابل اچ دی ام ای . کابل اچ دی تی وی. پاور 175 وات . مادر بورد فالکون . درایو بنکیو . ;)

سلام دوست عزيز من وي مي خواستم جي يا يوسي باشه لطفا قيمتم يوسي كپي خور نشده 355 ديدم جي هم كپي خور شده 340 ديدم
با تشكر

با یه دسته . شما میخوای الایت بخری اونوقت هنوز مشخصاتشو نمیدونی . خود کنسول . هارد 120 . کابل اچ دی ام ای . کابل اچ دی تی وی. پاور 175 وات . مادر بورد فالکون . درایو بنکیو . ;)
نه اخه چند جا زنگ زدم گفتن که فالکون نی برا همین من برای خری الیت یه جوری شدم اخه تو بازار انقدر تقلب زیاده که ...
خوب یعنی با یه دسته دیگه بخوامچند میدی ؟

راستس یه سوال دسته ی ارکیت به پرمیوم میخوره به الیت یا ...
یعنی دسته ها به تمامی 360 ها میخورند یا بازم فرق دارن ؟

آخرین ویرایش:
دوست عزيز بله با هم هيچ فرقي ندارن و به هم مي خورن دسته هاي همه ي كنسولاي 360 دوست عزيز منظورت از تبديل شده چيه؟ يعني با ترانس؟ يا كپي خورشده؟

نه اخه چند جا زنگ زدم گفتن که فالکون نی برا همین من برای خری الیت یه جوری شدم اخه تو بازار انقدر تقلب زیاده که ...
خوب یعنی با یه دسته دیگه بخوامچند میدی ؟
455 خود کنسول + 40 دسته . در ضمن الان هم ندارم . دسته ها هم همه به هم میخورن . ;)

سلام خيلي ممنون فيمت 360 داتون كه خيلي عاليه اگه نداشتم حتما يكي ازتون بر ميداشتم ببخشيد اين وي هاتون ترانس 220 هم روش هست ديگه؟ راستي من 2تا وي مي خواستم با يه psp اگه ميشه قيمت اسليم رو هم بدين فيمت وي خوبه اما نه به اندازه 360 يه تخفيف بده مشتريشيم من بايد حضوري بيام ديگه مغازتون كجاس يا اگه نه كجا قرار بزارين خواهشن زود بگين چون من فقط اين هفته تهرانم باتشكر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or