فردا رونمایی ویژه ای در مورد Crysis 3 انجام می شود.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
شاید بتوان گفت امسال تاکنون سال خوبی برای Crytek نبوده است,عنوان Crysis 3 پس از انتظاری طولانی مدت عرضه شد و با همه وعده هایی که مبنی بر بازگشت سری به ریشه هایش در موردش داده شده بود با فروشی ناامید کننده و نظر متوسط منتقدان مواجه شد.به هر حال امروز در صفحه فیسبوک بازی اعلام شد فردا رونمایی ویژه ای در مورد این بازی انجام خواهد شد.حال مشخص نیست آیا این تصمیم به فروش ضعیف بازی ربط دارد یا چیزی از قبل تعیین شده بوده.
در این صفحه این گونه نوشته شده: "منتظر رونمایی ویژه ای برای Crysis 3 باشید,همانگونه که Nomad گفت ما بر میگردیم."
به هرحال این رونمایی هر چیزی می تواند باشد.
این عنوان با همه گرافیک حیرت برانگیزش و استفاده اش از CryEngine 3 بنا به NPD از زمان لانچش در فوریه تنها 205 هزار نسخه فروش داشته است.حتی EA نیز تایید کرده است که فروش این عنوان از انتظارات پایین تر بوده است.

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی واقاً بهترین جوابی که ثوات یرلی و کرایتک بعد از عرضه ی Crysis 3 میتونستن بگیرن همین متای 7 و خورده ای بود! حسابی چسبید بهشون و لکه ی ننگی بیشتر براشون نبود . حسابی حالشون گرفته شد! تا دیگه اینقدر گرافیک گرافیک نکنن ... :d
هیچوقت هم هیچکس یادش نمیره افتی که اینا از Crysis و FarCry رو به اینور داشتن .

الان فرداست ! :d خبری نشده ؟! اقای یرلی فرار نکن . بیا خودت و نشون بده :d

ما که سوسک برای فیس بووووووووووووووووق نداریم :d هر کی داره بره اینجا Facebook page یه خبری بده ببینیم چی شد بالاخره :|

من موندم این حرکاتی که یه سری ترولا میزنن برای چیه ؟! خب دیگه کنسول نمیکشه ته گرافیکو نشون بده یا مثل PC من مال شما هم نمیکشه بازی رو درست اجرا کنه چرا میان اینجا ترول میکنن ؟! متای بازی زیر 80 بود که بود . نه کسی از مالتی پلیر ایراد گرفت نه از گرافیک نه صدا و موسیقی و نه گیم پلی ! آخه چند نفر اینجا نسخه ی اریج PC رو دارن و مالتی پلیر رو روی PC بازی کردن که اینجوری نظر میدن ؟! تنها ایرادایی که سایتا گرفتن یکی هوش مصنوعی بود که توی لول سخت بازی بهتر میشد یکی نبود داستان جالب . حالا من یه سوالی میپرسم ! احیانا Black OPS2 یا MW3 که رکوردای تاریخ رو جا به جا کردن خیلی هوش مصنوعی داشتن یا داستان جالبی داشتن ؟!!؟ والا داستان و هوش مصنوعیشون 1% بهتر از Crysis 3 نبود ! نمرات بازی پایین بود چون توقعا الکی بالا بود . نمیدونم میخواستن چی ببینن که ندیدن ! الانم باید خدمت کسایی که تازه پا به عرصه ی گیم گذاشتن بگم که اگه این IP وجود نداشت هیچوقت گرافیک فعلی که توی بازیایی مثل Halo 4 یا Uncharted 3 هست رو نمیدیدیم . حالا ترولا میتونن ترول کنن اما چیزی که مشخصه اینه که Crysis ادامه داره حالا حالاها ...

آقا خواهشا هر چی رو ترول میکنید crysis 1 رو دیگه ترول نکنید، نسخه ی 1 بحثش جداست، هیچ رقمه نمیشه زیر سوالش برد، اگه اونسال بازی ای مثل Bioshock 1 نبود مطمئنن بهترین شوتر سال میشد(کما اینکه با این وجود بازم کلی جایزه درو کرد) .
ولی از نسخه ی 2 به اینور بدجوری گیم پلی بازی افتاده تو سرازیری، ایشالا با crysis 4 جبران میکنن.

Crysis 3: The Lost Island multiplayer expansion launching June 4 for Xbox 360, PS3, and PC at $15

73639372477337382660.jpg

من موندم این حرکاتی که یه سری ترولا میزنن برای چیه ؟! خب دیگه کنسول نمیکشه ته گرافیکو نشون بده یا مثل PC من مال شما هم نمیکشه بازی رو درست اجرا کنه چرا میان اینجا ترول میکنن ؟! متای بازی زیر 80 بود که بود . نه کسی از مالتی پلیر ایراد گرفت نه از گرافیک نه صدا و موسیقی و نه گیم پلی ! آخه چند نفر اینجا نسخه ی اریج PC رو دارن و مالتی پلیر رو روی PC بازی کردن که اینجوری نظر میدن ؟! تنها ایرادایی که سایتا گرفتن یکی هوش مصنوعی بود که توی لول سخت بازی بهتر میشد یکی نبود داستان جالب . حالا من یه سوالی میپرسم ! احیانا Black OPS2 یا MW3 که رکوردای تاریخ رو جا به جا کردن خیلی هوش مصنوعی داشتن یا داستان جالبی داشتن ؟!!؟ والا داستان و هوش مصنوعیشون 1% بهتر از Crysis 3 نبود ! نمرات بازی پایین بود چون توقعا الکی بالا بود . نمیدونم میخواستن چی ببینن که ندیدن ! الانم باید خدمت کسایی که تازه پا به عرصه ی گیم گذاشتن بگم که اگه این IP وجود نداشت هیچوقت گرافیک فعلی که توی بازیایی مثل Halo 4 یا Uncharted 3 هست رو نمیدیدیم . حالا ترولا میتونن ترول کنن اما چیزی که مشخصه اینه که Crysis ادامه داره حالا حالاها ...
من 3 رو بازی نکردم ولی 2 هم همین مشکل هوش مصنوعی رو داشت و بازی اصلا جالب نبود .. مونده بودم این عقب افتاده ها چطوری تونستن به زمین حمله کنن :d

آقا خواهشا هر چی رو ترول میکنید crysis 1 رو دیگه ترول نکنید، نسخه ی 1 بحثش جداست، هیچ رقمه نمیشه زیر سوالش برد، اگه اونسال بازی ای مثل Bioshock 1 نبود مطمئنن بهترین شوتر سال میشد(کما اینکه با این وجود بازم کلی جایزه درو کرد) .
ولی از نسخه ی 2 به اینور بدجوری گیم پلی بازی افتاده تو سرازیری، ایشالا با crysis 4 جبران میکنن.

درود بر شما حرفه دلمو زدی
منی ک خسیسم برا ایکس باکسمم ۱۶۰۰ پوینت گرفتم.به امید دوباره دیدن مرغو خرچنگو کوسه و خروسو اردکو لاکپشتو ..:دی

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or