فردا رونمایی ویژه ای در مورد Crysis 3 انجام می شود.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
شاید بتوان گفت امسال تاکنون سال خوبی برای Crytek نبوده است,عنوان Crysis 3 پس از انتظاری طولانی مدت عرضه شد و با همه وعده هایی که مبنی بر بازگشت سری به ریشه هایش در موردش داده شده بود با فروشی ناامید کننده و نظر متوسط منتقدان مواجه شد.به هر حال امروز در صفحه فیسبوک بازی اعلام شد فردا رونمایی ویژه ای در مورد این بازی انجام خواهد شد.حال مشخص نیست آیا این تصمیم به فروش ضعیف بازی ربط دارد یا چیزی از قبل تعیین شده بوده.
در این صفحه این گونه نوشته شده: "منتظر رونمایی ویژه ای برای Crysis 3 باشید,همانگونه که Nomad گفت ما بر میگردیم."
به هرحال این رونمایی هر چیزی می تواند باشد.
این عنوان با همه گرافیک حیرت برانگیزش و استفاده اش از CryEngine 3 بنا به NPD از زمان لانچش در فوریه تنها 205 هزار نسخه فروش داشته است.حتی EA نیز تایید کرده است که فروش این عنوان از انتظارات پایین تر بوده است.

منبع

آخرین ویرایش:
فردا رونمایی ویژه ای در مورد Crysis 3 انجام می شود.
احتمالا میخوان به غلط کردن بیوفتن! من که به غلط کردن افتادم راستش :d تنها دلیل بازی کردنش هم اول اسم بازی بود،دوم هم گرافیک مرحله جنگل بازی،مگرنه وسط های بازی رسماً خوابو بیشتر ترجیح میدادم ...
Cevat Yerli
جون عمت قسم میخورم جوات که اگه یه بار دیگه شلغم به جای کرایسیس کنسولی دادی استادیوت و تمام اعضای توش از اونور THQ بزنن بیرون ... خود دانی!
اصلا مال این حرفها نیستی ...
:d

Last edited by a moderator:
بازی Metro Last Light دیروز تموم کردم اتمسفر بازی / کیفیت تکسچر ها بینهات عالی بود هوش مصنوعی خیلی داغونی هم داشت و براحتی میشه در مترو اشتباهات طراحی گرافیکی به چشم دید .
نمیخوام بگم مترو از نظر گرافیکی ضعیفه اما حتی برای نمونه جزیئات صورت کاراکترهارو مقایسه کنی بازم متوجه میشی جلوی Crysis 3 هیچی نیست .

کارت گرافیک من 680gtx

امتیاز crysis3 کم شد بازی یه داستان خوب کم داشت اما هنوز هیچ بازی ندیدم بتونه در گرفیک با crysis3 مقابله کنه.

برام مهم نیست ترول کننده گان محترم چی میگن خودم بشخصه خیلی از نسخه سوم بازی لذت بردم . هر موقع کسی پشت سیستمم میشینه و میخواد بازی با گرافیک ببینه براش crysis3 اجرا میکنم .
مخصوصا مرحله دوم بازی تو علفزار که با واقعیت مو نمیزنه .

مطمئنم رونمایی خوبی خواهد بود .

حالشو ببرید ;)

60257301111435772139.jpg

آخرین ویرایش:
بازی Metro Last Light دیروز تموم کردم اتمسفر بازی / کیفیت تکسچر ها بینهات عالی بود هوش مصنوعی خیلی داغونی هم داشت و براحتی میشه در مترو اشتباهات طراحی گرافیکی به چشم دید .
نمیخوام بگم مترو از نظر گرافیکی ضعیفه اما حتی برای نمونه جزیئات صورت کاراکترهارو مقایسه کنی بازم متوجه میشی جلوی Crysis 3 هیچی نیست .

کارت گرافیک من 680gtx

امتیاز crysis3 کم شد بازی یه داستان خوب کم داشت اما هنوز هیچ بازی ندیدم بتونه در گرفیک با crysis3 مقابله کنه.

برام مهم نیست ترول کننده گان محترم چی میگن خودم بشخصه خیلی از نسخه سوم بازی لذت بردم . هر موقع کسی پشت سیستمم میشینه و میخواد بازی با گرافیک ببینه براش crysis3 اجرا میکنم .

حالشو ببرید ;)

60257301111435772139.jpg

بله , بله . نه اینکه شرایط و بودجه و امکانات سازنده های 2تا بازی یکی بوده! :|

آخرین ویرایش:
بله , بله . نه اینکه شرایط و بودجه و امکانات سازنده های 2تا بازی کی بوده! :|

بودجه ایی که در طی پروسه کاری طراحی یک بازی خرج میشه یه بحث دیگس

در یک مسابقه رانندگی پراید همیشه از یک لامبورگینی عقب میمونه چون بودجه انچنانی برای طراحی پراید صرف نشده
در نهایت هم عقب میمونه و نمیشه گفت چون پراید بودجه تولیدش کم بوده پس بهتره .

بودجه ایی که در طی پروسه کاری طراحی یک بازی خرج میشه یه بحث دیگس

در یک مسابقه رانندگی پراید همیشه از یک لامبورگینی عقب میمونه چون بودجه انچنانی برای طراحی پراید صرف نشده
در نهایت هم عقب میمونه و نمیشه گفت چون پراید بودجه تولیدش کم بوده پس بهتره .
شما برو اون خبر شرایط کاری ساخت مترو رو بخون بعد بیا با هم صحبت میکنیم.;)

کارت گرافیک من 680gtx

حالشو ببرید ;)

60257301111435772139.jpg
images

داره به ناشر بیلیون دلاری EA میخنده که با اون همه پول کرایتیک نتونست رو موتور قدرتمند CE3 یه بازی خوب واسه کنسول های این نسل بده
واقعا مترو با اون همه بدبختیه ساخت یه شاهکار ساخت شاید اگه یه ناشر خوب مثل EA داشتند و یه موتور قدرتمند مثل CE3 داشتند کرایسیس 10 خلق میکردند روی کنسول ها

خوب ایشون قطعا شماره 1 رابازی نکرده ! و بی شک بهترین ipتاریخ کیلزون می دونه!

حسین با تمام احترامی که به کرایسیس دارم ففط نسخه اول شاهکار بود. به همراه Warhead
نسخه دوم منوسط بود و نسخه سوم افتضاح بود
استاد قمصور خراب کرد

Sent from my Xperia ion using Tapatalk 4 Beta

حسین با تمام احترامی که به کرایسیس دارم ففط نسخه اول شاهکار بود. به همراه Warhead
استاد قمصور خراب کرد

فریم ریت 60 به 15 دوباره به 60 C3 خیلی‌ خوب بود :دی
نمیدونم چرا کرایتک نمیخواد قبول کنه که ساختن یه چیزی که شبیه فیلم هست بازی رو جذاب نمی‌کنه تنهایی‌.

استاد قمصور خراب کرد

خوب منم همین می گم دیگه اره قبول دارم شماره اول واقعا ی ابر شاهکار بود شماره 2 خوب بود و شماره 3 بر عکس اون چیزی که انتظار داشتم اصلا راضیم نکرد منظور گیم پلی هست

خوب منم همین می گم دیگه اره قبول دارم شماره اول واقعا ی ابر شاهکار بود شماره 2 خوب بود و شماره 3 بر عکس اون چیزی که انتظار داشتم اصلا راضیم نکرد منظور گیم پلی هست
کرایتک هیچ وقت نمی خواد بفهمه که همه چیز گرافیک نیست
Dishonored و Walking Dead هم گرافیک آنچنانی نداشتن ولی به عنوان بهترین بازی های سال 2012 انتخاب شدن

شما برو اون خبر شرایط کاری ساخت مترو رو بخون بعد بیا با هم صحبت میکنیم.;)
خبرشو خوندم کلی هم گریمون گرفت بیچاره ها اخی :(

images

داره به ناشر بیلیون دلاری EA میخنده که با اون همه پول کرایتیک نتونست رو موتور قدرتمند CE3 یه بازی خوب واسه کنسول های این نسل بده
واقعا مترو با اون همه بدبختیه ساخت یه شاهکار ساخت شاید اگه یه ناشر خوب مثل EA داشتند و یه موتور قدرتمند مثل CE3 داشتند کرایسیس 10 خلق میکردند روی کنسول ها

اگه اینجوری بود گه همه چی گل بلبل میشد :))

57673922239402156071.gif

والا شماره اول هم همچین ابر شاهکار نبود، از لحاظ گرافیکی که تو سالی که عرضه شد نصف ملت نمیتونستن بازیش کنند.
داستان خیلی شاهکاری هم نداشت یک داستان معمولی که البته از قسمت های بعدیش بهتر بود.
تنها نکته مثبتش گیم پلیش بود که اون هم نمیشه بهش گفت ابر شاهکار دیگه :|.
حالا نمیدونم این ابر، استادو، این حرفای مسخره رو تو جدیدا از کجا میاری نصف بازیا شدن ابر شاهکار، نصفی از سازنده ها هم استاد . . .

Miesam
نمی تونی درست صحبت کنی شما که کلا با تمام گیم های زمین مشکل داری سابقت هم تو این جور موارد کاملا مشخص هست
باز ی از همون سالی که امده تا الان هم هیچ گیمی نتونسته بهش نزدیک بشه جز ادامه شماره هاش و بالاترین و برترین گرافیک بازی های کامپیوتری را تا الان داشته
بعدش هم الان دیگه کارت به جای کشیده که می خوای کرایسیس1 را ترول کنی :)) نه عزیز اشتباه امدی تاپیک را باید همون موقع ترولش می کردی ! بازی را همون موقع با یک کارت 8800gtالفا داگ خیلی راحت اجرا و تمام کردم چیزی دیگه ای یادت نیامده بگی یکم خوب فکر کن ! حال چون سیستم شما نمیکشیده باز ی را اجرا کنی ازش ایراد میگیری !
شما درست میگی کرایسیس 1
گیم پلی جالبی نداشت
گرافیک شاخی نداشت
صداگداری خوبی نداشت
داستان خوبی نداشت
متا خوبی نداشته که !
و پس رو سیستم شما تو اون زمان خوب اجرا نمیشده پس نتیجه می گیریم اشغال بود !
این ها هم لابد رو هوا ی نمره دادن رفتن :))جوات هم رفته رشوه دادن بهشون

IGN:9.4
GameSpot:9.5
ActionTrip:9.1
GotNext:10
Cheat Code Central:10
Gameplanet:10
VideoGamer:90
gamesTM:90
GameCritics:95
Game Chronicles:98
GamingExcellence:91
Fragland:96
play.tm:92
Game Over Online:94
PC Format UK:91
GamePro:95
Eurogamer:91
باز هم بگم ...............

نمی تونی درست صحبت کنی شما که کلا با تمام گیم های زمین مشکل داری سابقت هم تو این جور موارد کاملا مشخص هست
باز ی از همون سالی که امده تا الان هم هیچ گیمی نتونسته بهش نزدیک بشه جز ادامه شماره هاش و بالاترین و برترین گرافیک بازی های کامپیوتری را تا الان داشته
بعدش هم الان دیگه کارت به جای کشیده که می خوای کرایسیس1 را ترول کنی :)) نه عزیز اشتباه امدی تاپیک را باید همون موقع ترولش می کردی ! بازی را همون موقع با یک کارت 8800gtالفا داگ خیلی راحت اجرا و تمام کردم چیزی دیگه ای یادت نیامده بگی یکم خوب فکر کن ! حال چون سیستم شما نمیکشیده باز ی را اجرا کنی ازش ایراد میگیری !
شما درست میگی کرایسیس 1
گیم پلی جالبی نداشت
گرافیک شاخی نداشت
صداگداری خوبی نداشت
داستان خوبی نداشت
متا خوبی نداشته که !
و پس رو سیستم شما تو اون زمان خوب اجرا نمیشده پس نتیجه می گیریم اشغال بود !
این ها هم لابد رو هوا ی نمره دادن رفتن :))جوات هم رفته رشوه دادن بهشون

IGN:9.4
GameSpot:9.5
ActionTrip:9.1
GotNext:10
Cheat Code Central:10
Gameplanet:10
VideoGamer:90
gamesTM:90
GameCritics:95
Game Chronicles:98
GamingExcellence:91
play.tm:92
Game Over Online:94
PC Format UK:91
GamePro:95
Eurogamer:91
باز هم بگم ...............

با تمامی احترامی که برات قائلم حسین جان این بازی شماره یکش قبول دارم جزو یکی از برترین جهش های گرافیکی تارخ هست ولی عمرا تو خیلی از ضمینه ها به گردو پای RDR با اون محیط وسیع هم نمیرسه تو محیط های بسته هم به راحتی عنوان هایی مثل UC و GEOW و GOD و......میخورنش تازه تو کنسول نه PC های HIGH END در کل این بازی با موتور گرافیکی خوبش باید بهتر از اینا می شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or