فردا رونمایی ویژه ای در مورد Crysis 3 انجام می شود.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
شاید بتوان گفت امسال تاکنون سال خوبی برای Crytek نبوده است,عنوان Crysis 3 پس از انتظاری طولانی مدت عرضه شد و با همه وعده هایی که مبنی بر بازگشت سری به ریشه هایش در موردش داده شده بود با فروشی ناامید کننده و نظر متوسط منتقدان مواجه شد.به هر حال امروز در صفحه فیسبوک بازی اعلام شد فردا رونمایی ویژه ای در مورد این بازی انجام خواهد شد.حال مشخص نیست آیا این تصمیم به فروش ضعیف بازی ربط دارد یا چیزی از قبل تعیین شده بوده.
در این صفحه این گونه نوشته شده: "منتظر رونمایی ویژه ای برای Crysis 3 باشید,همانگونه که Nomad گفت ما بر میگردیم."
به هرحال این رونمایی هر چیزی می تواند باشد.
این عنوان با همه گرافیک حیرت برانگیزش و استفاده اش از CryEngine 3 بنا به NPD از زمان لانچش در فوریه تنها 205 هزار نسخه فروش داشته است.حتی EA نیز تایید کرده است که فروش این عنوان از انتظارات پایین تر بوده است.

منبع

آخرین ویرایش:
احتمالا از نسخه wiiU رونمایی کنن . یا شایدم از یه DLC جدید 8-|

.............................................................

بدردنخور ! نسخه اولش که صنعت گیم و تکون داد . نسخه دومش در حد متوسط بود . نسخه سومش علی رغم گرافیک بی نظیر ، صدا گذاری و گیم پلی بی نظیرش ، با اقبال خوبی مواجه نشد ! به نظرم مردم بیشتر دوست داشتن برگردن به همون جزیره بازی اول که نشد . برای همینم با چنین اقبال بدی روبرو شدن ! حداقل تو صدا گذاری یه سروگردن از بازیای مثل call of بالاتره که جای شکر و قوتش باقیه .

ازطرفی با اینکه بعداز 7 سال عمرکنسولها برایشون عرضه شده ، با این حال بالاترین حد نهایی گرافیک کنسولی رو ارائه داده که در نوع خودش بی نظیر ب.وده . اما... بد شانس بوده .... بد شانس .. ..

در مورد نسخه اول و دوم حرفتو قبول دارم .
اما در مورد نسخه سوم . گرافیک بازی مطمئنا بهترین گرافیک کنسولی نیست.برا حرفم دلیل دارم.قبول کن گیم پلی شماره 3 عالی نیست و پر از ایراده . هوش مصنوعی ضعیف و باگ های بی شمار یکی از دلایلشه.صداگذاری COD هم با اجازه ات فرسنگ ها بهتر از CRYSIS ـه.حداقل صداگذاری ها اون قدر طبیعیه که ادم رو تو جو بازی غرق کنه . خودت مقایسه کن با صداگذاری فاجعه PSYCHO .یا سربازایی که داد و بیداد هاشون وسط میدون جنگ بیش از حد مصنوعیه.
اگه مردم از بازی استقبال نکردن به این خاطر بوده که بازی پر از عیب و ایراده و گرنه بازی که خوب باشه حداقل نمره های خوبی دریافت میکنه .مردم هم بالاخره به نمره ها نگاه میکنن .

آخرین ویرایش:
9 !؟!!!!!!؟؟؟ الان 12 هم داره میاد !!! اگر هم بخوان پچ بدن ، میان برای همون بازی قدیمی پچ DX11 میدن ! DX 9 رفت گوشه قبرستون

ببین حسین این بازی تابلو بود الکی و عمدی کردنش only dx11 support وگرنه بازیی که رو کنسولایی که نمیدونن DX11 چیه داره اجرا میشه چه دلیلی داره رو کارتای dx9-dx10 که قدرت بالایی دارن و از بعضی کارتای جدید هم قویترن اجرا نشه ؟! فقط خواست سره اون حرفش ضایع نشه که گفته بود ما سیستمهارو ذوب میکنیم که با همون فقط DX11 هم نتونست اون کار رو بکنه ...

ببین حسین این بازی تابلو بود الکی و عمدی کردنش only dx11 support وگرنه بازیی که رو کنسولایی که نمیدونن DX11 چیه داره اجرا میشه چه دلیلی داره رو کارتای dx9-dx10 که قدرت بالایی دارن و از بعضی کارتای جدید هم قویترن اجرا نشه ؟! فقط خواست سره اون حرفش ضایع نشه که گفته بود ما سیستمهارو ذوب میکنیم که با همون فقط DX11 هم نتونست اون کار رو بکنه ...

اگه اشتباه نکنم یه سری از کارتهای انویدیا کلا از DX 11 پشتیبانی نمیکنن ! یکی از بچه ها رفته بود 600 تومن پول گرافیک داده بود و اخرش هم بعد از 1 سال فهمیده بود که از DX 11 پشتیبانی نمیکنه !!! من فک میکنم این یه جور سیاست برای تو صحنه موندن انویدیا از طرف کرایتک بود ! برای همین هم بعدا اومدن پچ DX 11 و DX10.1 و جدا گونه دادن !

ماشالله دیوید کیج هم که اون بالا هست..خدای استاد خوب از روی استاد کارکتر ساخته..!

عجب پیشبینی کردم سر C3 خدایی پیشبینی سختی بود..

فقط 5 ثانیه از بازی The Walking Dead شرف داره به کل وجودیت کرایسیس

The Walking Dead گرافیک داره ؟ نه اما چنان روح عمیقی تو بازی نهفته است که شرف داره به میلیاردها تکسچر و نور پردازی کرایسیس

CRYSIS 3 خودش چی بود که حالا رونماییش چی باشه
ببین بازی چقدر مضخرف بود که من حتی به خودم اجازه ندادم تمومش کنم
این بازی تو همون شماره یک خودش تموم شد

فقط خواست سره اون حرفش ضایع نشه که گفته بود ما سیستمهارو ذوب میکنیم که با همون فقط DX11 هم نتونست اون کار رو بکنه ...

کرایتک شرمنده ایم

214920_Cherna-facepalm.gif

شماره 1 خوب بود،بقیه شون هم افتضاح بودن.کلا crytek باید بفهمه که گیم پلی و داستان هم به اندازه گرافیک مهم هست و اینقدر رو گرافیک مانور نده(بره از کن لوین یاد بگیره)

معرفی Crysis 4 با موتور گرافیکی CryEngine 4 برای کنسول های نسل بعد به همراه PC با DX 12 حالا 11 :d:|

ولی جدا اگه بخواد عاقلانه رفتار کنه میاد یه IP جدید رو معرفی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or