فراخوان عضویت در خبرنگاری بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام
منم 99 درصدی میام اما یه سری مسائل هست اولیش اینه نوشتین 12 تا در ماه میخواستم بدونم یعنی 3 تا در هر هفته بعد من میتونم اون 3 تارو اخر هفته ها مثل 5 شنبه-جمعه بدم؟:-$ امتحانا رو این وسط حساب میکنین ؟
سوال بعدیم اینه که اگه الان نیایم بعدا کی میشه اومد ؟ /:)
اجباری در مورد اینکه این 3 خبر رو کی بنویسین وجود نداره ولی بهتره تو طول هفته پخش باشه. موقع امتحان ها هم اونایی که امتحان دارن، عذرشون موجه خواهد بود.
مشخص نیست فراخوان بعدی کِی باشه. اگر شخصی از خبرنگارها بعد از مدتی بنا به هر دلیلی از گروه خارج شد، از همین متقاضی هایی که تست دادن، یک نفر انتخاب میشه.

نکته 3:
اعضای خبرنگار موظف هستند بطور میانگین در ماه 12 خبر بر روی صفحه اصلی داشته باشند. (فروم شامل این تعداد نخواهد بود)
یک سوال :
میشه یه خبرنگار بیشتر فعالیتش روی صفحه اصلی باشه !؟‌
یعنی حداقل 12 تا خبر در ماه رو روی صفحه ی اصلی داشته باشه ، ولی توی فروم خبر کمتر بزاره !؟‌

یک سوال :
میشه یه خبرنگار بیشتر فعالیتش روی صفحه اصلی باشه !؟‌
یعنی حداقل 12 تا خبر در ماه رو روی صفحه ی اصلی داشته باشه ، ولی توی فروم خبر کمتر بزاره !؟‌
اصلا وظیفه خبرنگارا اینه که صفحه اصلی رو آپدیت کنن که همه از اخبار جدید مطلع بشن. توی فروم به هیچ عنوان وظیفه خبرنگار نیست ولی با این حال خبرنگارا توی فروم هم میذارن.

آخرین ویرایش:
سلام ، ما هم هستیم به بزرگی خودتون قبول کنید :d

فقط نتایجو کی میگین ؟ :-"

مهلت فراخوان تا امشب ساعت 12 شب هست. به درخواست های بعد از این ساعت، پاسخی داده نمیشه.

همونطور هم که قبلا اطلاع رسانی شد، افرادی که زودتر از موعد باهاشون تماس برقرار نشد، طبق دستور العمل صفحه اول، روز 20 مرداد ساعت 20:00 توی سایت حضور داشته باشن و منتظر دریافت لینک خبرشون باشن. پاسخ رو هم تا ساعت 22:00 باید ارسال کنن در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

موفق باشید.

خب مهلت درخواست دیگه تموم شده.
من به نوبت و ترتیب برای همه کسایی که درخواست داده بودن، لینک خبر فرستادم.
از اونجایی که تعداد درخواست کنندگان بسیار زیاد بود، احتمالش هست که من کسی رو از قلم انداخته باشم.
اگر کسی درخواست داده و من براش PM ندادم، یه بار دیگه PM بده و یادآوری کنه. تو این یادآوری هم تاریخی که پیامش رو برای من ارسال کرده هم بگه.

با تشکر.

اسامی منتخبین در پست اول تاپیک اضافه شد.

من از همین جا به عنوان یک عضو قبلی تیم خبرنگاری برای تک تک دوستان آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم با کارهاشون روز به روز پیشرفت کنند

از همین تریبون، به اعضای منتخب تبریک می‌گم.
:rose:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or