خواهش میکنم!
شما میای راحت Add On رو بی مصرف میدونی با اینکه نمیدونی چه امکاناتی پشت این Add On ها هست هر کاری دوست داشته باشی میتونی بکنی!
این اپن سورس بودن خیلی کاربردها داره که میتونی اگه یه مدت بدون تعصب باهاش کار کنی میفهمی خیلی فایده ها داره ولی خب شما راحت بی مصرفش کردی حتی از IE هم پایین ترش میاری IE که همه میدونن چه افتضاحیه!!
بعد میای میگی FF امنیت نداره! اصلا قابل هضم نیست این جمله شما میتونی بری در مورد امنیت FF سرچ کنی(حتما تو یاهو سرچ کن
...
در مورد سوالت:
مشکل اینکه گوگل با موزیلا همکاری میکنه چیه؟!
اره میخواد مایکروسافت رو خاک سیاه بشونه خب حالا چه ربطی به منو شما داره؟!
شما که خودت جهان خوار میدونیش پس بزار به خاک سیاه بشونش!
بعد نمیفهمم این موضوع چه ربطی داره به اینکه موزیلا به فکر کاربرا نیست؟!
جز اینه که میخواد کاربرها رو از شر IE نجات بده
در ضمن گوگل یه سایت سرچ هست نمیتونه محتویات سایت ها رو تغییر میده که هی اصطلاح مقاله های گوگلی و غیر گوگلی رو میاری!
مطمئن باش اگه اپرا هم مثل فایرفاکس این قدر محبوب بود گوگل سراغ اونم میرفت...
این اپرایی که میگی بی چشم داشته یه زمانی پولی بود و سریال و کرکش تو اینترنت بود وقتی دید فایرفاکس مجانیه اونم مجانیش کرد اینو گفتم بدونی...
در مورد مرورگرهای موبایل هم من زیاد اطلاعی ندارم چون ایران سل تو کتم نمیره!!
ولی خب واسه WI-FI خودم رفتم opera mini رو نصب کردم رو گوشیم خب چرا نکنم؟چون اپراست پس استفاده نکنم
نه عزیز میدونم واسه گوشی Opera خوب پس دانلودش کردم...
موفق باشی
شما میای راحت Add On رو بی مصرف میدونی با اینکه نمیدونی چه امکاناتی پشت این Add On ها هست هر کاری دوست داشته باشی میتونی بکنی!
این اپن سورس بودن خیلی کاربردها داره که میتونی اگه یه مدت بدون تعصب باهاش کار کنی میفهمی خیلی فایده ها داره ولی خب شما راحت بی مصرفش کردی حتی از IE هم پایین ترش میاری IE که همه میدونن چه افتضاحیه!!
بعد میای میگی FF امنیت نداره! اصلا قابل هضم نیست این جمله شما میتونی بری در مورد امنیت FF سرچ کنی(حتما تو یاهو سرچ کن
...در مورد سوالت:
مشکل اینکه گوگل با موزیلا همکاری میکنه چیه؟!
اره میخواد مایکروسافت رو خاک سیاه بشونه خب حالا چه ربطی به منو شما داره؟!
شما که خودت جهان خوار میدونیش پس بزار به خاک سیاه بشونش!
بعد نمیفهمم این موضوع چه ربطی داره به اینکه موزیلا به فکر کاربرا نیست؟!
جز اینه که میخواد کاربرها رو از شر IE نجات بده
در ضمن گوگل یه سایت سرچ هست نمیتونه محتویات سایت ها رو تغییر میده که هی اصطلاح مقاله های گوگلی و غیر گوگلی رو میاری!
مطمئن باش اگه اپرا هم مثل فایرفاکس این قدر محبوب بود گوگل سراغ اونم میرفت...
این اپرایی که میگی بی چشم داشته یه زمانی پولی بود و سریال و کرکش تو اینترنت بود وقتی دید فایرفاکس مجانیه اونم مجانیش کرد اینو گفتم بدونی...
در مورد مرورگرهای موبایل هم من زیاد اطلاعی ندارم چون ایران سل تو کتم نمیره!!
موفق باشی

)
مرورگر دنیاست (اینو دیگه همه میدونند) و نیازی به محبوبیت بیشتر نداره بلکه نیاز داره بهتر شناخته بشه!
. از نسخه 8 گوگل ابتدا به سراغ اپرا رفت و تا چند ماهی اپرا با google toolbar عرضه می شد. اما به دلیل اختلافات میان اپرا و گوگل (که قبلا به آن اشاره کردم) اپرا از گوگل جدا شد و در گوگل به سراغ mozilla که در آن زمان در آستانه ورشکستگی بود رفت و آن زمان بود که پروژه مرورگری به ظاهر رایگان با قابلیت های نسبتا فراوان به نام Fire Fox یا روباه آتشین (که واقعا این گوگل را واژه روباه برازنده است) شکل گرفت. و به دلیل تبلیغات فراوان پر طرفدارترین مرورگر (موزیلا حتی در خواب هم نمیدید) دنیا بخصوص در کشور های جهان سوم شد(این موضوع را می توانید از روی آمار دانلود فایر فکس 3 متوجه شوید). و مدتی بعد از آن گوگل نرم افزار Fire Bird را روانه کرد که البته استقبال چندانی از آن هم نشد! (مطمئن باشید که اکثرا به خاطر تبلیغات گسترده و هچنین نام گوگل آن را برگزیدند نه بخاطر کارایی آن)
(بعد می گویید چرا بحث را سیاسی می کنید؟ :laughing: )
که ممکن است به علت حذف کردن از لیست جستجو(Black List) یا دادن امتیز بسیار پایین به آن ها باشد , موفق به پیدا کردنشان نمی شوم!!!
(ولی تمام سعی خود را به کار خواهم برد تا در اسرع وقت برایتان بگذارم
خوب معلومه دیگه جنبه انتقاد نداره! 
باز جای شکرش باقیه فن کولر IE نیستی!
)
تو error reporting ویندوز که میرم میگه مشکل از کاسپره و یه لینک می ده از سایت کاسپرسکای که مگن دارن رو این مشکل کار می کنن!