فایرفاکس 3 خود را از آن چه هست سریعتر کنید!

من یه مشکلی دارم با Fire Fox اونم فنتش و سایز فنتش هست میخواستم بپرسم راهی نداره نوشته هاش مثل IE شه ! ؟ تو همین سایت بازی سنتر نوشته ها رو بد مینویسه یعنی فونتش خوب نیست اگه کسی بلده که یه کاری بکنیم مثل IE شه بگه خیلی احتیاج دارم !
کاری نداره .... CRTL رو بگیر و mouse wheelبالا یا پایین تکون بده . بزرگ و کو.چیک میشه !

جای بهتری برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم :
من با Firefox3 برای باز کردن Gamespot مشکل دارم. خیلی از عکسها رو لود نمیکنه و همینطور بعضی فایلهای فلش در صفحه مشکل دارن. روی بقیه مرورگرها از جمله نسخه های قدیمی FF این مشکل رو ندارم. کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
با تشکر

من یه مشکلی دارم با Fire Fox اونم فنتش و سایز فنتش هست میخواستم بپرسم راهی نداره نوشته هاش مثل IE شه ! ؟ تو همین سایت بازی سنتر نوشته ها رو بد مینویسه یعنی فونتش خوب نیست اگه کسی بلده که یه کاری بکنیم مثل IE شه بگه خیلی احتیاج دارم !

دوست عزيز فكر كنم بدونم مشكل شما چيه (با اين كه خودم اصلا فن فاير فكس نيستم! ) شما اگر با ويندوز XP كار مي كنيد بر روي دسكتاب كليك راست كرده Properties را انتخاب كنيد. سپس از داخل تب appearance كليد effects را زده حالت standard روبه clear type تغيير دهيد. ( البته اين قابليت بيشتر براي مانيتور هاي LCD طراحي شده ولي روي CRT ها هم خوب جواب ميده! ) اگر هنوز مشكل شما حل نشده يا از ويندوز ويستا استفاده مي كنيد بايد يه خورده بيشتر راجع به مشكلتون توضيح دهيد ( ولي احتمالا بايد بتونيد از داخل تنظيمات فاير فكس با اضافه كردن زبان فارسي و همچنين تغيير Font هاي پيش فرض مشكلتون رو رفع كنيد) .
موفق باشيد

سلام.من 1 مشکلی دارم واسه flash player. آخرین نسخه هاش رو میگیرو و نصب میکنم ولی باز firefox نمیشناسه و تو سایت هایی مثل you tube و غیره که فایرفاکس نیاز داره به فلش عمل نمیکنه.ممنون میشم راهنماییم کنید

قبلا هر وقت می خواستم وارد سایت بازیسنتر بشم اتوماتیک ساین این میشدم ولی 2 هفتس که وارد میشم باید یوزر پسوورد بدم
کسی میدونه چطوری باید به حالت قبل برگردونمش؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or