فایرفاکس 3 خود را از آن چه هست سریعتر کنید!

خواهش میکنم!:دی
شما میای راحت Add On رو بی مصرف میدونی با اینکه نمیدونی چه امکاناتی پشت این Add On ها هست هر کاری دوست داشته باشی میتونی بکنی!
این اپن سورس بودن خیلی کاربردها داره که میتونی اگه یه مدت بدون تعصب باهاش کار کنی میفهمی خیلی فایده ها داره ولی خب شما راحت بی مصرفش کردی حتی از IE هم پایین ترش میاری IE که همه میدونن چه افتضاحیه!!
بعد میای میگی FF امنیت نداره! اصلا قابل هضم نیست این جمله شما میتونی بری در مورد امنیت FF سرچ کنی(حتما تو یاهو سرچ کن:)) ...

در مورد سوالت:

مشکل اینکه گوگل با موزیلا همکاری میکنه چیه؟!
اره میخواد مایکروسافت رو خاک سیاه بشونه خب حالا چه ربطی به منو شما داره؟!
شما که خودت جهان خوار میدونیش پس بزار به خاک سیاه بشونش!
بعد نمیفهمم این موضوع چه ربطی داره به اینکه موزیلا به فکر کاربرا نیست؟!
جز اینه که میخواد کاربرها رو از شر IE نجات بده:)
در ضمن گوگل یه سایت سرچ هست نمیتونه محتویات سایت ها رو تغییر میده که هی اصطلاح مقاله های گوگلی و غیر گوگلی رو میاری!
مطمئن باش اگه اپرا هم مثل فایرفاکس این قدر محبوب بود گوگل سراغ اونم میرفت...
این اپرایی که میگی بی چشم داشته یه زمانی پولی بود و سریال و کرکش تو اینترنت بود وقتی دید فایرفاکس مجانیه اونم مجانیش کرد اینو گفتم بدونی...
در مورد مرورگرهای موبایل هم من زیاد اطلاعی ندارم چون ایران سل تو کتم نمیره!!:) ولی خب واسه WI-FI خودم رفتم opera mini رو نصب کردم رو گوشیم خب چرا نکنم؟چون اپراست پس استفاده نکنم:) نه عزیز میدونم واسه گوشی Opera خوب پس دانلودش کردم...

موفق باشی

خواهش میکنم!:دی
شما میای راحت Add On رو بی مصرف میدونی با اینکه نمیدونی چه امکاناتی پشت این Add On ها هست هر کاری دوست داشته باشی میتونی بکنی!
این اپن سورس بودن خیلی کاربردها داره که میتونی اگه یه مدت بدون تعصب باهاش کار کنی میفهمی خیلی فایده ها داره ولی خب شما راحت بی مصرفش کردی حتی از IE هم پایین ترش میاری IE که همه میدونن چه افتضاحیه!!
بعد میای میگی FF امنیت نداره! اصلا قابل هضم نیست این جمله شما میتونی بری در مورد امنیت FF سرچ کنی(حتما تو یاهو سرچ کن:)) ...

در مورد سوالت:

مشکل اینکه گوگل با موزیلا همکاری میکنه چیه؟!
اره میخواد مایکروسافت رو خاک سیاه بشونه خب حالا چه ربطی به منو شما داره؟!
شما که خودت جهان خوار میدونیش پس بزار به خاک سیاه بشونش!
بعد نمیفهمم این موضوع چه ربطی داره به اینکه موزیلا به فکر کاربرا نیست؟!
جز اینه که میخواد کاربرها رو از شر IE نجات بده:)
در ضمن گوگل یه سایت سرچ هست نمیتونه محتویات سایت ها رو تغییر میده که هی اصطلاح مقاله های گوگلی و غیر گوگلی رو میاری!
مطمئن باش اگه اپرا هم مثل فایرفاکس این قدر محبوب بود گوگل سراغ اونم میرفت...
این اپرایی که میگی بی چشم داشته یه زمانی پولی بود و سریال و کرکش تو اینترنت بود وقتی دید فایرفاکس مجانیه اونم مجانیش کرد اینو گفتم بدونی...
در مورد مرورگرهای موبایل هم من زیاد اطلاعی ندارم چون ایران سل تو کتم نمیره!!:) ولی خب واسه WI-FI خودم رفتم opera mini رو نصب کردم رو گوشیم خب چرا نکنم؟چون اپراست پس استفاده نکنم:) نه عزیز میدونم واسه گوشی Opera خوب پس دانلودش کردم...

موفق باشی

شما که از فواید این Addon ها می گی از مضرات آنها هم با خبر باش. درسته که این addon ها امکانات زیادی به مرورگر اضافه می کنه و به قول شما هر کاری دلت خواست باهاشون می کنی ولی بدون که خیلی از این ها حاوی Spyware و Malware هستند و در واقع سازندگان آنها هر کاری خواستند با شما می کنند (همچنین این رو هم بگم که علت ضعف و شکست IE هم همین وجود addon های غیر قابل اعتماد و ActivX های ناخواسته به اضافه حفره های امنیتی بود نه ورود فایر فکس چون خیلی سال قبل هم netspace توانسته بود IE رو دور بزند.)
شاید در ظاهر این Open Source بودن خیلی مفید باشه ولی فقط برای حرفه ای ها! همین اپن سورس بودن باعث میشه افراد حرفه ای و هکر ها از user های عادی سو استفاده کنند و این امر باعث کاهش امنیت نرم افزار میشه! (اپن سورس بودن در همه جا خوبه به جز بخش های امنیتی. برای همین همه جای linux جز هسته اون اپن سورسه)
در ضمن منظور من از مقاله گوگلی مقاله ای نیست که گوگل نوشته باشه یا اون رو دست کاری کرده باشه بلکه منظورم مقاله ای که همراه با تعصب نسبت به گوگل توسط طرفداران اون نوشته شده باشه درست مثل پست های شما و اون پست دوست عزیزمون قبل از شما! (چون گوگل در ابتدا با پشتیبانی از سیستم متن باز و نرم افزار های به ظاهر رایگان و بعد از آن با مخالفت با مایکروسافت و مبارزه با انحصار طلبی دل خیلی از افراد رو بدست آورد و روز به روز به تعدادشون اضافه می شه خیلی ها کور کورانه و بدون آگاهی از گوگل دفاع می کنند بدون اینکه بدونند گوگل چه خوابی براشون دیده و به زودی به جهان خوار درجه یک دنیای IT تبدیل خواهد شد و زیر تمامی قولهایش خواهد زد کمابیش که الان هم با برخی تحریماتش بخصوص برای کشور های جهان سومی مثل ایران چهره واقعی خودش را رو کرده!!!:cool: )
قابل توجه شما عرض کنم که همین الان هم Opera محبوبترین:love: مرورگر دنیاست (اینو دیگه همه میدونند) و نیازی به محبوبیت بیشتر نداره بلکه نیاز داره بهتر شناخته بشه!;)
بله اپرا تا نسخه 6 غیر رایگان بود اما همون موقع هم Mozilla و چند نرم افزار دیگه که اسمشو یادم نیست هم پولی و هم گرونتر بودند (تازه کارایی اونا اصلا قابل مقایسه با اپرا نبود! Mozilla بیشتر شبیه نرم افزار طراحی وب بود تا مرورگر؟:cheesygri )
از نسخه 7 به بعد Opera بنا به صلاح دید سازندگانش و بدیل استفاده عموم رایگان شد و حدود دو سال بعد mozilla به تقلید از اپرا و چند نرم افزار دیگر با همکاری گوگل بنا به اهدافی نا معلوم رایگان شد(که البته یکی از این اهداف نابودی IE بود که تا حدودی موفق شد)
کی گفته گوگل اول سراغ Mozilla رفت؟ :eek: . از نسخه 8 گوگل ابتدا به سراغ اپرا رفت و تا چند ماهی اپرا با google toolbar عرضه می شد. اما به دلیل اختلافات میان اپرا و گوگل (که قبلا به آن اشاره کردم) اپرا از گوگل جدا شد و در گوگل به سراغ mozilla که در آن زمان در آستانه ورشکستگی بود رفت و آن زمان بود که پروژه مرورگری به ظاهر رایگان با قابلیت های نسبتا فراوان به نام Fire Fox یا روباه آتشین (که واقعا این گوگل را واژه روباه برازنده است) شکل گرفت. و به دلیل تبلیغات فراوان پر طرفدارترین مرورگر (موزیلا حتی در خواب هم نمیدید) دنیا بخصوص در کشور های جهان سوم شد(این موضوع را می توانید از روی آمار دانلود فایر فکس 3 متوجه شوید). و مدتی بعد از آن گوگل نرم افزار Fire Bird را روانه کرد که البته استقبال چندانی از آن هم نشد! (مطمئن باشید که اکثرا به خاطر تبلیغات گسترده و هچنین نام گوگل آن را برگزیدند نه بخاطر کارایی آن)
خب بگذریم اگر کاربران Fire Fox یک بار طعم استفاده از Opera را تجربه کنند مطمئن باشید برای همیشه فایر فکس و مشابه آن را کنار خواهند گذاشت. :cool:
در مورد Opera Mini هم من هیچ کاری با ایرانسل ندارم! این حرف را نه تنها من بلکه تمامی دنیا می زنند. خوشحالم که شما هم سر عقل آمده اید و از این شاهکار برنامه نویسی استفاده می کنید.:cheesygri .
در ضمن به غیر از Opera Mini نسخه های متفاوتی برای سیستم عامل های مختلف گوشی ها PDA ها و هچنین PSP ارائه گردیده است که همه در نوع خود بهترین هستند.
بابت پر حرفیام هم از تمامی دوستان عذر خواهی می کنم. (چاره ای نداشتم خوب باید حقیقت را گفت:blushing: )
در ضمن اینو بگم که زیادی از شکلک خنده (:)) استفاده می کنی اصلا بهت نمیاد آدم خندون و شوخی باشی!!! (البته قصد جسارت نداشتم)
تو هم سربلند و پیروز باشی:love:

شما که از فواید این Addon ها می گی از مضرات آنها هم با خبر باش. درسته که این addon ها امکانات زیادی به مرورگر اضافه می کنه و به قول شما هر کاری دلت خواست باهاشون می کنی ولی بدون که خیلی از این ها حاوی Spyware و Malware هستند و در واقع سازندگان آنها هر کاری خواستند با شما می کنند (همچنین این رو هم بگم که علت ضعف و شکست IE هم همین وجود addon های غیر قابل اعتماد و ActivX های ناخواسته به اضافه حفره های امنیتی بود نه ورود فایر فکس چون خیلی سال قبل هم netspace توانسته بود IE رو دور بزند.)
شاید در ظاهر این Open Source بودن خیلی مفید باشه ولی فقط برای حرفه ای ها! همین اپن سورس بودن باعث میشه افراد حرفه ای و هکر ها از user های عادی سو استفاده کنند و این امر باعث کاهش امنیت نرم افزار میشه! (اپن سورس بودن در همه جا خوبه به جز بخش های امنیتی. برای همین همه جای linux جز هسته اون اپن سورسه)
در ضمن منظور من از مقاله گوگلی مقاله ای نیست که گوگل نوشته باشه یا اون رو دست کاری کرده باشه بلکه منظورم مقاله ای که همراه با تعصب نسبت به گوگل توسط طرفداران اون نوشته شده باشه درست مثل پست های شما و اون پست دوست عزیزمون قبل از شما! (چون گوگل در ابتدا با پشتیبانی از سیستم متن باز و نرم افزار های به ظاهر رایگان و بعد از آن با مخالفت با مایکروسافت و مبارزه با انحصار طلبی دل خیلی از افراد رو بدست آورد و روز به روز به تعدادشون اضافه می شه خیلی ها کور کورانه و بدون آگاهی از گوگل دفاع می کنند بدون اینکه بدونند گوگل چه خوابی براشون دیده و به زودی به جهان خوار درجه یک دنیای IT تبدیل خواهد شد و زیر تمامی قولهایش خواهد زد کمابیش که الان هم با برخی تحریماتش بخصوص برای کشور های جهان سومی مثل ایران چهره واقعی خودش را رو کرده!!!:cool: )
قابل توجه شما عرض کنم که همین الان هم Opera محبوبترین:love: مرورگر دنیاست (اینو دیگه همه میدونند) و نیازی به محبوبیت بیشتر نداره بلکه نیاز داره بهتر شناخته بشه!;)
بله اپرا تا نسخه 6 غیر رایگان بود اما همون موقع هم Mozilla و چند نرم افزار دیگه که اسمشو یادم نیست هم پولی و هم گرونتر بودند (تازه کارایی اونا اصلا قابل مقایسه با اپرا نبود! Mozilla بیشتر شبیه نرم افزار طراحی وب بود تا مرورگر؟:cheesygri )
از نسخه 7 به بعد Opera بنا به صلاح دید سازندگانش و بدیل استفاده عموم رایگان شد و حدود دو سال بعد mozilla به تقلید از اپرا و چند نرم افزار دیگر با همکاری گوگل بنا به اهدافی نا معلوم رایگان شد(که البته یکی از این اهداف نابودی IE بود که تا حدودی موفق شد)
کی گفته گوگل اول سراغ Mozilla رفت؟ :eek: . از نسخه 8 گوگل ابتدا به سراغ اپرا رفت و تا چند ماهی اپرا با google toolbar عرضه می شد. اما به دلیل اختلافات میان اپرا و گوگل (که قبلا به آن اشاره کردم) اپرا از گوگل جدا شد و در گوگل به سراغ mozilla که در آن زمان در آستانه ورشکستگی بود رفت و آن زمان بود که پروژه مرورگری به ظاهر رایگان با قابلیت های نسبتا فراوان به نام Fire Fox یا روباه آتشین (که واقعا این گوگل را واژه روباه برازنده است) شکل گرفت. و به دلیل تبلیغات فراوان پر طرفدارترین مرورگر (موزیلا حتی در خواب هم نمیدید) دنیا بخصوص در کشور های جهان سوم شد(این موضوع را می توانید از روی آمار دانلود فایر فکس 3 متوجه شوید). و مدتی بعد از آن گوگل نرم افزار Fire Bird را روانه کرد که البته استقبال چندانی از آن هم نشد! (مطمئن باشید که اکثرا به خاطر تبلیغات گسترده و هچنین نام گوگل آن را برگزیدند نه بخاطر کارایی آن)
خب بگذریم اگر کاربران Fire Fox یک بار طعم استفاده از Opera را تجربه کنند مطمئن باشید برای همیشه فایر فکس و مشابه آن را کنار خواهند گذاشت. :cool:
در مورد Opera Mini هم من هیچ کاری با ایرانسل ندارم! این حرف را نه تنها من بلکه تمامی دنیا می زنند. خوشحالم که شما هم سر عقل آمده اید و از این شاهکار برنامه نویسی استفاده می کنید.:cheesygri .
در ضمن به غیر از Opera Mini نسخه های متفاوتی برای سیستم عامل های مختلف گوشی ها PDA ها و هچنین PSP ارائه گردیده است که همه در نوع خود بهترین هستند.
بابت پر حرفیام هم از تمامی دوستان عذر خواهی می کنم. (چاره ای نداشتم خوب باید حقیقت را گفت:blushing: )
در ضمن اینو بگم که زیادی از شکلک خنده (:)) استفاده می کنی اصلا بهت نمیاد آدم خندون و شوخی باشی!!! (البته قصد جسارت نداشتم)
تو هم سربلند و پیروز باشی:love:
سلام
در مورد Add on های فایرفاکس باید بگم خدمتتون هر کی از سر کوچه رسید نمیتونه بره Add on بزاره واسه ملت که دانلود کنن اول باید توسط بنیاد موزیلا تست بشه بعد روی سایتش قرار میگیره در نتیجه قضیه اسپاور و اینا منتفیه در ضمن اگه فکر میکنین حرفتون درسته ممنون میشم یه لینکی چیزی نشون بدین از منابع غیر گوگلی!! که نشون داده باشه این Add on ها یوزر رو دچار مشکل کردن حتما اینکار رو بکنید منتظرم....
اگر هم از سایتهای متفرقه چیزی دانلود کردی و دچار مشکل شدی اون دیگه بر میگرده به مشکل کاربر نه فایرفاکس!!

در مورد گوگل لطفا بحث رو قاطی نکن! سیاست هیچ ربطی به موضوع ما نداره اینکه گوگل اومده تحریم کرده ایران رو به موضوع ما ربط نداره!
مشکل شما میدونی چیه اینکه تابلوترین اصل تجارت رو جهان خواری میدونی! موضوع خیلی سادست نمیدونم چطور شما درک نمیکنی گوگل و مایکروسافت رقیب هم دیگه هستن پس هر کاری میکنن که هم دیگه رو بکوبن در نتیجه گوگل میاد از فایرفاکسی دفاع میکنه که رقیب IE هست و میخواد مایکروسافت رو تحت فشار بزاره با این کنار! خیلی ساده بود نه؟!;)
اینکه میگی کورکورانه دفاع میکنن از گوگل میخوام بدونم چه کار اشتباهی کرده گوگل جز اینه که کلی امکانات داره میده به ملت؟! البته سودش هم میبره!!

من نمیگم اپرا محبوبیت نداره ولی مطمئن باش که محبوبیت فایرفاکس خیلی خیلی بیشتر از اپرا هست و با گفتن اینکه خودت هم میدونی و دست پیش انداختن واقعیت عوض نمیشه ولی شما مختاری که هر چی میخوای واسه خودت بگی!:) نمونش هم ثبت رکورد دانلود یه نرم افزار در اینترنت بود که توسط فایرفاکس 3 زده شد خودت که در جریان کاملشی:)
اینجاست من میتونم با مدرک بگم فایرفاکس محبوبتره ولی شما چی؟! مدرکی داری؟!
اگر هم فکر میکنی اپرا از فایرفاکس بیشتر دانلود شده در اشتباهی چون اپرا این قدر ببو نیست که اگه اینکار رو صورت میگرفت نت رو پر میکرد از حرفش!!!
اوه اوه داره موضوع جالب میشه یعنی شما میگی که فایرفاکس 2 سال بعد از اپرا 7 رایگان شد؟!:laughing: عزیزم در خوابی...
اون زمانی که فایرفاکس مجانی بود اپرا پولی بود اینو که دیگه کسی که چند سال نت اومده باشه میدونه!

میشه در مورد اختلافات اپرا و گوگل توضیح بدین؟! یادم نمیاد چیزی گفته باشین!
خب بحث داره جالب میشه رسیدم به بحث جالب ورشکستگی موزیلا:) من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد که موزیلا در حال ورشکشته شدن بوده باشه اون زمانی هم که اپرا 8 تو بورس بود فایرفاکس 1.5 و بعد 2 تو بورس بود که اون زمان هم از اپرا شما محبوب تر بود...
شما ار عبارت به ظاهر رایگان صحبت کردین میشه یکم این موضوع رو باز کنین؟خیلی واسم جالبه اخه:)
در مورد تبلیغات...
مثل اینکه شما کلا عادت دارین اصول رو زیر پا بزارین!:) تبلیغات تو این دوره زمونه جز مهم ترین و بهتره بگم قوی ترین موضوعاتی هست که برای رسیدن به هدفی انجام میشه و من اصلا عیب و ننگی توش نمیبینم که شما همش این کلمه رو تکرار میکنین!
بحث Fire Bird رو نمیکنم چون ربطی به مرورگر نداره...
من خودم یه زمانی فن اپرا بودم و خیلی هم طعمش رو چشیدم (بچه ها سایت میدونن! ) ولی وفتی با فایرفاکس کار کردم واسه همیشه اپرا رو گزاشتم کنار...:laughing:
مرورگر موبایل...
من از همون اولشم سراغ اپرا رفتم واسه گوشی چون تو گوشی حرف اول رو میزنه دلیلی نداره برم سراغ چیز دیگه ای ولی از ظاهر پست های شما میشه فهمید که اگه اپرا اشغال ترین مرورگر وب برای موبایل بود بازم سراغش میرفتی!!!

اقا دستت درد نکنه حقایقی که به نظر خودت درسته و اندیشه های درونی خودت رو واسه ملت بازگو کردی:)
در مورد شکلک ها هم اره زیاد استفاده میکنم چون ادم خوش خنده ای هستم اینو میتونی از بچه های سایت بپرسی که دائما باهاشون چت میکنم اتفاقا خیلی هم شاکی هستن که زیادی شکلک استفاده میکنم! در مورد پیش بینیت هم شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت شدم...:)
موفق باشی

شرمنده دوست عزیز که اینقدر دیر جوابتون رو میدم:blushing: راستش صبح داشتم این پست رو می نوشتم که ناگهان برق رفت!:evil: (بعد می گویید چرا بحث را سیاسی می کنید؟ :laughing: )
اول از همه می خواهم بدونم تعریف شما از محبوبترین نرم افزار چیه؟ "محبوب ترین نرم افزار = بیشترین تعداد دانلود (؟) :confused: " اگر پاسخ شما مثبته به مثال زیر توجه کنید: (شبیه کتاب های درسی دوره دبیرستان:biggrin1:)
فرض کنید یکی از اعضای محبوب و مشهور همین سایت (مثلا خود شما:cool:) تاپیکی تحت عنوان بهترین شبیه ساز کنسول فلان (مثلا PS3 یا 360 ) بزنه! و توی تاپیک هی تبلیغ و تمجید این نرم افزار(در اینجا Emulatur ) رو بکنه و آخرش هم یه لینک برای دانلود بذاره. مسلما تعداد بسیار زیادی از اعضای سایت و حتی مهمان ها آن را دانلود می کنند (=بیشترین دانلود) اما بعد از دانلود و نصب نرم افزار و کار با آن متوجه می شوند که این برنامه اصلا آش دهن سوزی نیست و شاید اصلا حتی بدرد بخور هم نیست!:) پس مشخص است که محبوبیت زیادی نیز به ارمغان نخواهد آورد. پس میشه نتیجه گرفت (اثبات:cheesygri ) همیشه بالا بودن آمار دانلود به خاطر محبوبیت زیاد نیست (برهان خلف:cheesygri ) بلکه می تواند به خاطر تبلیغات زیاد (که اصلا هم بد نیست. کی گفته من مخالف تبلیغاتم؟! :confused: ) , نام ناشر و سازنده و عواملی از این دسته باشد! (البته انصافا FireFox مرورگر چندان بدی هم نیست;) چون اگر FireFox 2 نا کارامد بود در زمان انتشار نسخه ی 3 آن اینقدر استقبال نمی شد! (شبیه IE8 ) ولی مطمئنم و می توانم به جرات بگویم که اگر Opera نیز به اندازه FireFox شناخته شده بود یا حداقل ناشری به معروفیت google داشت ( که البته علت جدایی اپرا از گوگل را بعدا توضیح می دهم! )
الان رکورد جهانی دانلود که هیچ , رکورد جهانی محبوب ترین نرم افزار قرن را هم می شکست!.)
در حاشیه هم عرض کنم دنیای امروز به خصوص دنیای IT تبدیل شده به میدان مبارزه برای شرکت های تجاری بزرگ همچون nVidia با ATI و Intel با AMD و... که البته جز نفع ما و شما و سود بیشتر شرکت های غالب چیزی در پی ندارد! اما بحث اپرا و فایرفکس چیز دیگری است. نرم افزار (به خصوص نرم افزار های Freeware ) یک کالای تجاری نیست که هر کدام از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر باشد و تبلیغ بیشتری روی آن صورت گرفته باشد مورد اسفاده قرار گیرد بلکه در دنیای IT و به خصوص نرم افزار کیفیت حرف اول را می زند نه تبلیغات , ناشر و...
حال برویم سراغ Addon های فایر فکس:arrowd: : قابل توجه شما باید بگویم همون AddOn های مشکل دار رو من خودم از داخل firefox و از سایت mozilla دانلود کرده بودم و در هنگام نصب نرم افزار آنتی ویروس Kaspersky (که الحق اگر بهترین نباشد جزء بزرگترین ویروس کش های دنیا و مورد تایید شرکت ها و موسسات بزرگی همچون Microsoft و Google قرار دارد.) پیغامی مبتنی بر Spyware و Trojan دار بودن برخی از این Addon های به اصطلاح مطمئن شما مشاهده کردم (در ضمن باید بگویم که چندی پیش مقالاتی معتبر نیز در این رابطه از داخل سایت جستجوی گوگل پیدا کرده بودم که الان به خاطر دخالت های گوگل(قابل توجه شما;)) که ممکن است به علت حذف کردن از لیست جستجو(Black List) یا دادن امتیز بسیار پایین به آن ها باشد , موفق به پیدا کردنشان نمی شوم!!!:( (ولی تمام سعی خود را به کار خواهم برد تا در اسرع وقت برایتان بگذارم ;)! ) اون وقت بگو چرا از گوگل بد و بیراه میگی؟! :p خوب معلومه دیگه جنبه انتقاد نداره! :mad:
در ضمن خیلی متاسفم که شما که قبلا فن اپرا بودی به علت نا معلوم(؟) الان کولر(کاربر:laughing:) درجه 1 firefox شدی!/:) باز جای شکرش باقیه فن کولر IE نیستی!;) (البته خوب حق داری! اپرا 8 خداییش خیلی افتضاح بود و مایه ی ننگی در سری اپرا به شمار میاد:( , به همین دلیل شرکت اپرا نسخه 9 را سریع و طی چند ماه (با تغییرات کلی و همه جانبه از لحاظ برنامه نویسی و اضافه نمودن امکانات بی شمار به آن که بعدا برایتان نام خواهم برد) آماده نمود(البته کار روی آن از مدت ها پیش شروع شده بود!) و الان نسخه 9.51 آن بدون شک سریع ترین مرورگر وب دنیا نام دارد. می تونی خودت امتحان کنی!;)
منظورم از نرم افزار به اصطلاح رایگان اینه که مثلا شما وقتی به یه مغازه فرش فروشی میری یه قالیچه ی رایگان به عنوان اشانتیون به شما میده که جنبه تبلیغاتی داره! firefox هم اشانتیون google برای جذب کاربر بیشتر به رخ گذاشتن قابلیت های google و همچنین عقب نیفتادن از کورس رقابت با رقیبانی همچون Microsoft و Apple ارائه شده است!:cool:
در مورد تاریخچه فایر فکس هم باید بگم که تا زمان آمدن اپرا 7 نرم افزاری به نام فایر فکس وجود نداشت ( و تنها mozilla web browser بود که واقعا افتضاح بود). پروژه firefox در زمان اپرا 7.5 عملی شد که چندی قبل از آن (حدود یک سال ببخشید اگه گفتم 2 سال :blushing: ) اپرا 7 رایگان بود!!!:laughing: (قبول نداری خودت search کن)
حالا از این حرفها بگذریم. به تمامی کسانی که این تاپیک را خوانده اند پیشنهاد می کنم آخرین نسخه اپرا و فایرفکس را روی سیستمشان نصب کنند (اگر هم قبلا نصب کرده اند Temporary ها و کوکی ها رو پاک کنند!) بعد یه بار با هر کدوم به سایت نسبتا سنگین مثل IGN برن و زمان Loading هر کدوم رو تا باز شدن کامل صفحه + محتویاتش را اندازه گیری کنند. بعد بیان تو این تاپیک و نظرشون رو بدون هیچ علاقه ی قبلی به نرم افزاری بنویسند! باون وقت معلوم میشه کی راست میگه!;)
در ضمن باید بگم با اینکه شما رو نمیشناسم و حتی اسم کوچیکتون رو نمی دونم(احتمالا Pandora :cheesygri ) تو دید اول اصلا نمیشه آدمارو شناخت و هر کسی یه ویژگی هایی داره مثلا خودم تو (پرانتز) خیلی حرف میزنم:cheesygri ! (((افتخار آشنایی می دید؟ :love: ))) ولی باید به نظرات همدیگه احترام گذاشت:cool:
به امید دیدار

سلام
ای بابا این برق هم بدبختی شده ها:biggrin1: منم دیروز داشتم یه مقاله مینوشتم تو World یهو برق رفت ولی خب این مایکروسافت جهان خوار به فکرش رسیده بود و یه بک آپ برداشته بود ازش:دی!
در ضمن من شب ها میام 1 روز کامل وقت داری:p
خب برسیم به بحثمون:دی

"محبوب ترین نرم افزار = بیشترین تعداد دانلود "
اره میتونه یه راه نشون دادن اینکه نرم افزار محبوبه تعداد دانلود باشه مسلما اگه یه برنامه خوب نبود(ورژن های قبلیش) این قدر از شماره ی 3 فایرفاکس استقبال نمیشد البته قبول دارم که بزرگنمایی هم صورت گرفته و البته یه چیزی بدیهی هست که یه شرکت واسه استقبال از محصول خودش بزرگ نمایی میکنه...
در مورد مثالی که زدی اره میشه این مثال شما رو قبول کرد ولی در حد مثال شما:biggrin1:
حالا بزار من مثال نقص واسه فایرفاکس بزنم!
خب اگه قبول کنیم که ملت تحت تاثیر تبلیغات بودن چرا این قدر از اکستنشن های فایرفاکس استفاده میشه؟!
تعداد دانلود اونها رو چی میگی؟ به قوله شما اونا رو که دیگه گوگل بزرگ نمایی نکرده واسش:)
شما برو به لینک زیر:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
میزان دانلود چه قدره؟!
تا این لحظه که دارم این پست رو میدم 231,213 نفر این هفته این اکستنشن رو دانلود کردن و کلا تا این لحظه 12,263,777 نفر کلا این برنامه رو دانلود کردن!
خدا وکیلی واسه این اکستنشن بزرگنمایی شده؟!
(مثال نقضضضضضضضض :دی)

در مورد Add On :

ببین دوست من من خودم از Nod32 استفاده میکنم(خودت هم فکر کنم بدونی که کل کل این شرکت و کاسپراسکای از قدیم بوده و جفتشون عالی هستن) و هیچ وقت به هیچ موردی برخورد نکردم اگه چنین چیزی بود صادقانه میگفتم!
مطمئن باش اگه چیزی هم باشه تو نت میتونی پیداش کنی گوگل نشد yahoo,msn,... استفاده کن و منبع رو بزار چون این طوری واسه من قابل قبول نیست...
در ضمن شما هم تا منبع پیدا کردی گوگل رو متهم نکن:دی
در ضمن مطمئنا خیلی ها هستن (هکر که شاخ و دم نداره:دی) که از طریق Add on ها میخوان ملت رو الوده بکنن(مریض هستن دیگه:دی) بنیاد موزیلا هم خدا پیغمبر که نیستن اشتباهاتی هم ممکن بوجود بیاد ولی خب مطمئن باش خیلی سریع رفع میشه طوری که تا حالا کسی هیچ مشکلی امنیتی نداشته...
(ببین چه قدر واقع بین هستم:دی)

دقیقا این حس یه حس 2 طرفست:دی چون من واسه شما متاسفم که فایرفاکس استفاده نمیکنید!
مطمئن باش اگه 1 ماه از فایرفاکس استفاده میکردید دیگه سراغ چیزه دیگه ای نمیرفتید!
در ضمن من نمیگم اپرا بده ورژن 9.50 ش هم رو سیستم نصبه ولی بیشتر داداشم استفاده میکنه و در جریان همه چیزش هستم(خیلی وقته از همون ورژن های پولی به این ورش رو تست کردم...)

اقا من کم اوردم:دی شما خیلی باحالی:cheesygri اینکه فایرفاکس اشانتیون گوگله واقعا جالب بود...:)

برو اینا خودت ببین کرک های چه ورژنی از اپرا تو سایتش هست:دی
http://cracktop.com/search.php?crack=opera
http://www.serials.ws/index.php
http://serialnews.com
کرکهای 7 رو دیدی؟:دی
تازه من یه سری از کرک های ورژن 8 رو میبینم...
به خدا اینا گوگلی نیستن:دی

دوست عزیز اسم من امین هست:love: از اشنایتون خوشحالم بالاخره ادم با یکی که اطلاعات خوبی داره بحث کنه خیلی بهتره تا با یه سری ادم **** (:دی)
اسم شما چیه؟!

موفق باشید

سلام
ای بابا این برق هم بدبختی شده ها:biggrin1: منم دیروز داشتم یه مقاله مینوشتم تو World یهو برق رفت ولی خب این مایکروسافت جهان خوار به فکرش رسیده بود و یه بک آپ برداشته بود ازش:دی!
در ضمن من شب ها میام 1 روز کامل وقت داری:p
خب برسیم به بحثمون:دی

"محبوب ترین نرم افزار = بیشترین تعداد دانلود "
اره میتونه یه راه نشون دادن اینکه نرم افزار محبوبه تعداد دانلود باشه مسلما اگه یه برنامه خوب نبود(ورژن های قبلیش) این قدر از شماره ی 3 فایرفاکس استقبال نمیشد البته قبول دارم که بزرگنمایی هم صورت گرفته و البته یه چیزی بدیهی هست که یه شرکت واسه استقبال از محصول خودش بزرگ نمایی میکنه...
در مورد مثالی که زدی اره میشه این مثال شما رو قبول کرد ولی در حد مثال شما:biggrin1:
حالا بزار من مثال نقص واسه فایرفاکس بزنم!
خب اگه قبول کنیم که ملت تحت تاثیر تبلیغات بودن چرا این قدر از اکستنشن های فایرفاکس استفاده میشه؟!
تعداد دانلود اونها رو چی میگی؟ به قوله شما اونا رو که دیگه گوگل بزرگ نمایی نکرده واسش:)
شما برو به لینک زیر:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
میزان دانلود چه قدره؟!
تا این لحظه که دارم این پست رو میدم 231,213 نفر این هفته این اکستنشن رو دانلود کردن و کلا تا این لحظه 12,263,777 نفر کلا این برنامه رو دانلود کردن!
خدا وکیلی واسه این اکستنشن بزرگنمایی شده؟!
(مثال نقضضضضضضضض :دی)

در مورد Add On :

ببین دوست من من خودم از Nod32 استفاده میکنم(خودت هم فکر کنم بدونی که کل کل این شرکت و کاسپراسکای از قدیم بوده و جفتشون عالی هستن) و هیچ وقت به هیچ موردی برخورد نکردم اگه چنین چیزی بود صادقانه میگفتم!
مطمئن باش اگه چیزی هم باشه تو نت میتونی پیداش کنی گوگل نشد yahoo,msn,... استفاده کن و منبع رو بزار چون این طوری واسه من قابل قبول نیست...
در ضمن شما هم تا منبع پیدا کردی گوگل رو متهم نکن:دی
در ضمن مطمئنا خیلی ها هستن (هکر که شاخ و دم نداره:دی) که از طریق Add on ها میخوان ملت رو الوده بکنن(مریض هستن دیگه:دی) بنیاد موزیلا هم خدا پیغمبر که نیستن اشتباهاتی هم ممکن بوجود بیاد ولی خب مطمئن باش خیلی سریع رفع میشه طوری که تا حالا کسی هیچ مشکلی امنیتی نداشته...
(ببین چه قدر واقع بین هستم:دی)

دقیقا این حس یه حس 2 طرفست:دی چون من واسه شما متاسفم که فایرفاکس استفاده نمیکنید!
مطمئن باش اگه 1 ماه از فایرفاکس استفاده میکردید دیگه سراغ چیزه دیگه ای نمیرفتید!
در ضمن من نمیگم اپرا بده ورژن 9.50 ش هم رو سیستم نصبه ولی بیشتر داداشم استفاده میکنه و در جریان همه چیزش هستم(خیلی وقته از همون ورژن های پولی به این ورش رو تست کردم...)

اقا من کم اوردم:دی شما خیلی باحالی:cheesygri اینکه فایرفاکس اشانتیون گوگله واقعا جالب بود...:)

برو اینا خودت ببین کرک های چه ورژنی از اپرا تو سایتش هست:دی
http://cracktop.com/search.php?crack=opera
http://www.serials.ws/index.php
http://serialnews.com
کرکهای 7 رو دیدی؟:دی
تازه من یه سری از کرک های ورژن 8 رو میبینم...
به خدا اینا گوگلی نیستن:دی

دوست عزیز اسم من امین هست:love: از اشنایتون خوشحالم بالاخره ادم با یکی که اطلاعات خوبی داره بحث کنه خیلی بهتره تا با یه سری ادم **** (:دی)
اسم شما چیه؟!

موفق باشید

امین جان از آشناییت خیلی خوشحالم:love: , من امیر حسین هستم. امیدوارم دوست های خوبی برای همدیگه باشیم(اختلافمون به جدایی نکشه!:cheesygri )
تو اینکه addon های فایر فکس بدرد بخوره هیچ شکی نیست (حرفمو پس میگیریم:eek: ) ولی قبول کن که این اپن سورس بودن addon ها با اینکه قابلیت زیادی به برنامه داده ولی دردسر های زیادی هم براش بوجود آورده!:biggrin1:
یه چیز جالب اینکه من تا امروز نمی دونستم که اپرا هم Addon داره!:eek: اونم چه Addon هایی:love: البته از مدت ها پیش تولباری با نام Widgets دیده بودم اما تا حالا باهاش کار نکرده بودم!:( امروز به طور اتفاقی وارد این widget ها شدم و چه چیز هایی که ندیدم؟!!!! widget ها در اپرا دقیقا مثل همون addOn ها تو فایر فکس هستند منتهی با قابلیت های بسیار بالاتر:eek: می تونی خودت امتحان کنی!
http://widgets.opera.com
(این widget ها هم قابلیت های addon ها رو دارن هم gadget های sidebar ویستا هم پلاگین ها و کد های netscape! :-" )
در مورد کرک هایی که زحمتشو کشیدی هم باید بگم همشون fake هستند!:laughing: (می تونی تو بخش search همین سایتها اسم یه نرم افزار freeware مثل jet audio رو جستجو کنی!:eek: همچنین می تونی تو بخش آرشیو اپرا , Opera 7 به بالا رو دانلود کنی ببینی مجانی هستند یا نه؟! )
nod 32 رو هم من خیلی قبولش دارم (راستش با Kasper 2009 تو ویستا مشکل پیدا کردم! بعضی وقتها که می خوام disconect بشم یه دفعه اون صفحه آبی معروف میاد و بعدشم بوممممم! می ترسم یه بلایی سر سیستمم بیاره!:(( تو error reporting ویندوز که میرم میگه مشکل از کاسپره و یه لینک می ده از سایت کاسپرسکای که مگن دارن رو این مشکل کار می کنن!:evil: تو این فکر بودم که NOD رو نصب کنم نظر تو چیه؟ میگم یه سوال NOD 64 رو هم برای سیستم های 64 بیتی وجود داره؟:biggrin1: )
در ضمن firefox 3 آخرین ورژنش رو سیتمم نصبه و حدود دو سالیم میشه با firefox کار می کنم! ولی بازم میگم به پای Opera 9 نمیرسه!:cheesygri
میگم دوست عزیز بیا یه کار کنیم, اگه تا قیامت هم سر این موضوع کل کنیم باز بحثمون ادامه داره:) تازه هیچ نفعی هم واسه این ملت نداره! من پیشنهاد می کنم بجای ایراد گرفتن از این دو نرم افزار بیاییم قابلیت هاشون رو بیان کنیم که هم یه سودی واسه بقیه داشته باشه هم بلکه با این کار وب براوزر برتر معلوم بشه!/:)
من که تو این پست widget ها رو معرفی کردم تو پست بعدی هم می خوام قابلیت های chatو mail اپرا و برخی امکانات دیگشو توضیح بدم!:-"
شما هم خیلی باحالید (حال خیلی یا رو تو همین سایت گرفتید!:cheesygri )
در مورد اون نظر سنجی ای که معرفی کردید باید بگم خیلی قدیمی بود (مال دو سال پیش بود!:eek: ) واسه همین این نظر سنجی جدید رو باز کردم! امید وارم خیلی چیز ها روشن بشه؟!;)
G O O D L U C K

سلام
مخصلیم امیر حسین جون:love:
در اینکه add on فایده دارن که شکی نیست:p ولی خداشاهده حتی 1 باز هم بعد این چند سال واسه من مشکلی بوجود نیاوردن!:دی
امیر حسین جون تازه درباره ی widget خبر دار شدی؟:cheesygri بابا اپرا فن بوی:دی!
امیر حسین باز جوگیر شدی که:دی بزار یکم با این widget کار کنی بعد از همه بهتر بدونیش!
فایرفاکس چون اپن سورس هست میشه همه جای مرورگر رو دستکاری کرد ولی اپرا اپن سورس نیست و این widget ها به صورت یه برنامه جانبی (یه چیز تو همین مایه ها) واسه اپرا کار میکنن و تاثیری بر ساختار اپرا نمیتونن بزارن خب این خیلی بده(البته بد نیست خب اپن سورس نیست) واسه همین امکان نداره به پایه add on ها برسه اینو مطمئن باش:p
در مورد سریال ها نچ فکر نمیکنم fake باشه اخه 1 سایت فیک 2 سایت فیک همه سایتها دارنش خو!:)
خودمم یه چیزایی یادمه ولی مطمئن نیستم...حوصلم ندارم ورژن های قدیمیش رو با دیلاپ دانلود کنم...
(والا کن تا حالا با کاسپراسکای کار نکردم و چیزی در موردش نمیدونم ولی تا حالا هم ندیدم کسی باهاش این مشکل رو داشته باشه:confused: ولی این Nod32 رو بهت پیشنهاد میکنم تست کنی(البته Eset Smart Security) واقعا عالی هست همه جوره راحته و هیچ گیری هم نداره تو کارش...)
خب خواستم اینو از اول بگم گفتم الان میگن کم اوردی:دی موافقم! شما اینجا برو و ویجت بزار و معرفی کن اضافات مرورگر و منم اکستنشن!:)
خواهش میکنم لطف داری...
اون تاپیک هم از تاپیکهای قدیمی سایته و پر بحث و کل کل:دی خودمم پایه ثابتش بودم:دی!
تاپیک اطلاعات کاملا درستی میده:دی و هر چند تا که باز کنی نتیجه همونه:دی
موفق باشی

فدات بشم امين جون! چطوري؟ خوبي، خوشي، سلامتي؟
راستش اين ويجت ها بيشتر شبيه گجت هستند تا ADDON! در ضمن اينكه ويجت ها روي خود برنامه اثر نمي گذارند خيلي هم خوبه! اين امر نه تنها امنيت برنامه رو بالا مي بره بلكه از ايجاد باگ هاي احتمالي هم جلوگيري مي كنه! در اصل جايگزين addon هاي فاير فكس پلاگين هاي اپرا هستند كه بعدا مفصل درباره ي آنها توضيح خواهم داد. قبول دارم يه كم درباره ي ويجت ها زود قضاوت كردم! ولي انصافا قابليت هايي دارند كه بي نظيرند (مثل دسكتاپ تول ها، گوگل رنكينگ ها، ميني گيم ها و ... ) در مورد پيشنهادت هم خيلي ممنون، حتما امروز NOD رو دان مي كنم.
اين سايت هاي كرك هم كه گفتي همشون از رو هم ديگه كپي مي كنند! (من خودم وقتي يه كرك نا ياب رو سرچ مي كردم بار ها با همچنين مشكلاتي مواجه شدم! ) همون كه گفتم مي توني با سرچ يه كرك يه نرم افزار فري امتحان كني!
در رابطه با در خواست شما در مورد معرفي ويجت ها بايد بگويم خيلي خوشحالم كه هم فكريم ولي فكر نمي كنم كه ويجت ها نياز به معرفي داشته باشه چون كار كردن باهاشون خيلي سادست! با اجازه مي خواستم قابليت هاي ديگه ي اپرا رو تو اون تاپيكي كه معرفي كردي بنويسم!
شرمنده اگه تو اين پست نوشته هام اينقدر بي روح (بدون شكلك ! ) بود. راستش ديروز تا الان خونه نبودم اين جا هم دسترسي به كامپيوتر نداشتم مجبور شدم با موبايل (opera mini) پست بدم!
اين رو هم بگم كه نتايج تو نظرسنجي رو هم اصلا قبول ندارم! چون اپرا از نسخه ي 9 به بعد خيلي تغيير كرده.
GoOd LuCk

فدات بشم امين جون! چطوري؟ خوبي، خوشي، سلامتي؟
راستش اين ويجت ها بيشتر شبيه گجت هستند تا ADDON! در ضمن اينكه ويجت ها روي خود برنامه اثر نمي گذارند خيلي هم خوبه! اين امر نه تنها امنيت برنامه رو بالا مي بره بلكه از ايجاد باگ هاي احتمالي هم جلوگيري مي كنه! در اصل جايگزين addon هاي فاير فكس پلاگين هاي اپرا هستند كه بعدا مفصل درباره ي آنها توضيح خواهم داد. قبول دارم يه كم درباره ي ويجت ها زود قضاوت كردم! ولي انصافا قابليت هايي دارند كه بي نظيرند (مثل دسكتاپ تول ها، گوگل رنكينگ ها، ميني گيم ها و ... ) در مورد پيشنهادت هم خيلي ممنون، حتما امروز NOD رو دان مي كنم.
اين سايت هاي كرك هم كه گفتي همشون از رو هم ديگه كپي مي كنند! (من خودم وقتي يه كرك نا ياب رو سرچ مي كردم بار ها با همچنين مشكلاتي مواجه شدم! ) همون كه گفتم مي توني با سرچ يه كرك يه نرم افزار فري امتحان كني!
در رابطه با در خواست شما در مورد معرفي ويجت ها بايد بگويم خيلي خوشحالم كه هم فكريم ولي فكر نمي كنم كه ويجت ها نياز به معرفي داشته باشه چون كار كردن باهاشون خيلي سادست! با اجازه مي خواستم قابليت هاي ديگه ي اپرا رو تو اون تاپيكي كه معرفي كردي بنويسم!
شرمنده اگه تو اين پست نوشته هام اينقدر بي روح (بدون شكلك ! ) بود. راستش ديروز تا الان خونه نبودم اين جا هم دسترسي به كامپيوتر نداشتم مجبور شدم با موبايل (opera mini) پست بدم!
اين رو هم بگم كه نتايج تو نظرسنجي رو هم اصلا قبول ندارم! چون اپرا از نسخه ي 9 به بعد خيلي تغيير كرده.
GoOd LuCk
سلام
ممنون شما چطوری؟!:cool:
خب این میشه نظر شخصی چون به نظر من وقتی بشه هر جایی رو دست کاری کرد میشه مرورگرت رو user friendly تر کرد!
این خیلی قابلیت خوبیه...
اپرا هم پلاگین های خوبی داره ولی فکر نمیکنم به وسعت اکستنشن های فایرفاکس باشه..
اون مثال jet audio رو هم که زدی فکر کنم ورژن 4 ش پولی بوده و از اون به بعد فری شده ولی باز مطمئن نیستم در هر صورت سایت اولی که دادم سایت خیلی خوبیه و الکی چیزی نمیزاره واسه همین این قدر مطمئنم!
میدونم ویجن کاری نداره ولی فقط در حد یه توضیح نیم خطی که چیه دقیقا,در ضمن خوشحال میشم قابلیتهای اپرا رو بنویسی!:)
همین طور که اپرا تغییر کرده فایرفاکسم تغییر کرده...:biggrin1:
موفق باشی

اصلا این تاپیک یه روشی رو توضیح داده (حالا شاید توی مرورگر دیگه ای قبلا استفاده شده )
چرا اینقد فن بوی بازی در میاریم ( من فن فایر فاکس هستم )
حالا بر همگان واضح و مبرهن است که فایر فاکس بهتر است
خوشت میاد استفاده کن خوشت نمیاد نکن
هر مرورگری امکانات خودشو داره
شما از سایت بانک ملی مثل بچه ادم نمیتونید استفاده کنید مگر با IE
سافاری هم تو زینیو خوب کار میکنه

آقا تو رو خدا مختصر تر بنویسین !!:دی:دی چیزی میخواین بگین اگه شد یکم مختصرش کنید !!!!هر پستتون چه قدره !!!:دی
ولی ایولا .... یه کل کل درست و حسابی که کاملا علمی هستش و زیاد فن بوی بازی نیست !:دی:دی

من یه مشکلی دارم با Fire Fox اونم فنتش و سایز فنتش هست میخواستم بپرسم راهی نداره نوشته هاش مثل IE شه ! ؟ تو همین سایت بازی سنتر نوشته ها رو بد مینویسه یعنی فونتش خوب نیست اگه کسی بلده که یه کاری بکنیم مثل IE شه بگه خیلی احتیاج دارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or