عکس PS3 شما در حال اجرای بازی

Nothing

کاربر سایت
داشتم توی فروم رسمی سایت US.PlayStation.com می گشتم که به یه تاپیک برخوردم.دیدم هرکسی از PS3 ش در حین انجام بازی عکس می گیره و میذاره توی تاپیک.گفتم اینجا هم چنین تاپیکی کم داره.برای همین هرکی از دوستان که تمایل داره یه عکس از PS3 در حال اجرای بازی ( تلویزیون ) بگیره و بذاره همچنین مدل تلویزیونش و بازیش هم بگه :eek: .
( من خودم فعلا تلویزیون ندارم وگرنه اولین نفری بودم که شروع می کردم :(( )
دوستان لطفا تاپیک رو زنده نگه دارند :love:
ممنون ;)

چند نمونه از بکس های خارجی ( البته اینا اسم و مدل تلویزیون رو ننوشتند , شما بنویسید ) :

100B2711.jpg

100B2600.jpg

DSC01423.jpg

100B2350.jpg

نمي دونم اما فكر نمي كنيد اين كارا يكم بچه بازي باشه چون من هدف خاصي توي اين كار نمي بينم جز اينكه ادم بخواد پز اموالشو به ديگران بده

نمي دونم اما فكر نمي كنيد اين كارا يكم بچه بازي باشه چون من هدف خاصي توي اين كار نمي بينم جز اينكه ادم بخواد پز اموالشو به ديگران بده
عزیز اگه تاپیک خوبی نبود توی فروم رسمی سایت PlayStation بالای 360 تا صفحه نمی رفت.
هدف هم پز دادن نیست.هدف کیفیت تلویزیون هست.اگه بخوای می تونم لینکش رو توی http://boardsus.playstation.com بهت بدم.
ممنون از دوستان

salam

نمیدونم شما همش مجبوری بیای یک چی بگی و دعوا میخوای بندازی .. چه تو خبرها .. چه تو

طرفداری و چه تو .....

تایپیک هم عالیه ... هر کس هم نمیخواد لازم نیست شرکت کنه ......

اینم بازی نینجا که دارم الان انجام میدم :

http://i16.tinypic.com/6l3f72x.jpg

به خاطر اینکه حجم صفحه زیادنشه لینک گذاشتم .....

محمد جان کیفیت تلویزیون با این عکسا معلوم نمیشه که .... ولی گذاشتنش خالی از لطف نیست .....

در کل دوستان همکاری کنن

اصلا حرف من چه ريطي به دعوا راه انداختن داشت فقط مي گم هدف اين كار اخه چي هست خوب اگه طرف عكس از بازي بخواد كه خوب با كيفيت بهترش تو سايتا هست اگه كيفيت تلويزيونم مي خواد ببينه خوب اين بدترين كار ممكنه هست چون نه كيفيت عكسا خوب مي افته هم از اون مهم تر كسي كه مانيتور كامپيوترش لامپي هست شما حالا بهترين عكسو بذار:cheesygri
حداقل خودتونم تو عكس باشين باز اينطوري ادم با قيافتونم اشنا ميشه:biggrin1:
منم كه كاري ندارم هر طور ميل خودتونه

اینم بازی نینجا که دارم الان انجام میدم :

http://i16.tinypic.com/6l3f72x.jpg

به خاطر اینکه حجم صفحه زیادنشه لینک گذاشتم .....

محمد جان کیفیت تلویزیون با این عکسا معلوم نمیشه که .... ولی گذاشتنش خالی از لطف نیست .....

در کل دوستان همکاری کنن
ممنون فکر کنم سر اون پل هستی که یه دستگیره اون ورش هست می کشی پل میاد پایین درسته میلاد جون ؟!

اقا به نظر من عکس از کل سیستم بزارید بهتره ... .
ربطی هم به بز دادن نداره به نظر من این کار فقط برای اینه که ببینیم بقیه تو چه سیستمی بازی می کنن و اشنا شدن با بهترین فضا و جوی که میشه برای ps3 بازی کردن اختصاص داد چیه؟!

اقا به نظر من عکس از کل سیستم بزارید بهتره ... .
ربطی هم به بز دادن نداره به نظر من این کار فقط برای اینه که ببینیم بقیه تو چه سیستمی بازی می کنن و اشنا شدن با بهترین فضا و جوی که میشه برای ps3 بازی کردن اختصاص داد چیه؟!
چیزه....
خب اگه قراره که از کل سیستم(کل المجمعین چیزایی که باهاشون بازی میکنید)عکس بذارید تاپیک برای این کار هست...که اینه
اما هدف این تاپیک فقط TV+PS3 هست که حالت جزئی تر اون تاپیکه......
پ.ن:اگه این چیزا پز دادنه پس اون انتخاب پلتفرم هم پزدادنه که پائینه آواتار ها هست....!
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or